Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

Kiedyś podglądałam u Ciebie Twoje drzwi. Byłam wtedy mocno wściekła, bo okazało się, że po kilkunastu tyg. oczekiwania nie dostanę jednak moich Wołominów. No i zdecydowałam się na Twoje Pol-skone. I właśnie nadszedł czas, w którym chciałam Ci STRASZNIE PODZIĘKOWAĆ. Dzrzwi są zajebiaszcze!!!! Właśnie montują się klamki. Jeszcze raz dzięki za inspiracje! No napatrzeć się nie mogę. No i ta cena... Muszę się zabrać i porobić zdjęcia.

Pozdrawiam:wiggle:

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to super dziewczynki w ramach podziękowań poproszę powklejać tu swoje dzwi.

Galerię Simplów założymy.

Z jednej strony chciałabym mieć coś niepowtarzalnego i żeby nikt inny tak nie miał, ale trzeba się dzielić odkryciami (zwłaszcza w takiej cenie) ze współcierpiętnikami budowlanymi.

Dopioni, w Twoich wnętrzch to te drzwi faktycznie obłędnie muszą wyglądać, szybko rób fotki.

Jak sprawa podłogi?

Czy Ty masz żywicą wykończone te betony?

Ja mam ze swoimi problem z kolorami, łapaniem brudu itp. gładziutkie i równiutkie są ogłędnie, no i chyba czeka mnie położenie na nie żywicy w jakimś kolorze, najchętniej walnęłabym czarną, ale to pewnie masakra będzie w utrzymaniu czystości i z rysami, choć rasi (czy jakoś tak podobnie) mówił że to jego najlepsza podłoga.

Tak to jest jak się wymyśla :)

Jakie masz klamki do tych pięknotek?

Może ja się się u Ciebie zainspiruję i zrobimy bliźniaki.

Edytowane przez e-mól

Ja Wam pokażę moje wypasione klamki. One wszystkie na parter kosztowały nas tyle co 1 sztuka w sklepie firmowym . Uzywamy ic od roku i sa super. Kupowaliśmy w Leroy Merlin w promocji po 29 zł.

http://allegro.pl/tania-klamka-klamki-qubik-ii-satyna-kwad-i1232526972.html

Emól zaraz Ci odpiszę, siadłam dopiero teraz do poczty.

A drzwi - super macie dziweczyny. Zazdroszczę. Ja uległam mojemu mężowi i mamy w kolorze 'orzecha konstancińskiego'. Wszystkim się podobają, tylko nam w głowie kwitnie że są z lekka pretensjonalne ( ale chociaż proste, pełne, bez dziwactw)

No fajne faktycznie, pasowałyby jak najbardziej.

A może ktoś widział tego typu jak te co magnolia pokazała tylko czarne, chyba niemożliwe.

Magnolio Ty mi się błagam nie tłumacz, mi i tak jest głupio że tak bardzo Ci głowę zawracam , ale nie mogę się powstrzymać :)

Wciągnęło mnie i w kółko tylko o rabatach, podziałach strefach myślę, kombinuję jak koń pod górę.

Proces twórczy mnie dopadł czy co.

Jedna obawa tyle mam pomysłów na poszczególne kompozycje, że pewnie wszystkie razem będą wyglądały jak cyganka, ale wszystkiego bym chciała spróbować tyle roślin, a zestawień jeszcze więcej, że ciężko sobie odmówić.

Ostatnia wizja lawenda + przegorzan, tylko jeszcze nie wymyśliłam co za przegorzanem, może bluszcz na płot.

Lawenda z przegorzanem- super połączenie, bardzo dobre też na Twoje piachy. Bluszcz tylko jak jest cień/ półcień, ale wtedy lawenda z przegorzanem odpadają bo one do słońca.

Rysuj kształty , właczaj funkcje, a potem dumaj nad szkieletem- drzewa, krzewy duże, a potem wypełniaj i dodawaj smaczków.

Zapewniam Cię - u siebie zawsze jest najtrudniej.

A oto moje drzwi i troche kiepskie zbliżenie klamki. U mnie nie ma różnicy w odcieniach skrzydła i ościeżnicy. Jeśli o podłogę chodzi, to czekam od kilku tyg. na termin rozprawy. U mnie na szarym betonie jest żywica. Nie polecam żywic kolorowych, bo rysy widać na każdym kolorze. Ja mam białą w kuchni i łazience i już jest cała posiekana rysami. Chyba tylko bezbarwna się sprawdza.

No i jak Ci się widzą Twoje drzwi u mnie? Ja tam się napatrzeć nie mogę :)

http://images38.fotosik.pl/342/5de929a522fdab95med.jpg

http://images36.fotosik.pl/205/1d22191e0c281341med.jpg