e-mól 19.01.2010 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Gospodarcze brzydale http://lh6.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S1WiswktX-I/AAAAAAAABrs/7KH0dFu0xgo/s512/DSC_7340.JPG http://lh6.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S1Wq5VE_HtI/AAAAAAAAByU/8ToXYAUnDg4/s512/DSC_7341.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 26.01.2010 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Łazienka nabiera kształtu i koloru http://lh3.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S18L4YU2-8I/AAAAAAAAB0M/M5s-MBq34YQ/s800/DSC_7364.JPG i betony: mokry korytarz http://lh3.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S18MWgpN2RI/AAAAAAAAB0U/1pGJwABz_Ts/s800/DSC_7351.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 26.01.2010 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 mokra kuchnia http://lh5.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S18NAX98zfI/AAAAAAAAB0g/5hYPFSkLIE0/s800/DSC_7356.JPG http://lh4.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S18NET-r8kI/AAAAAAAAB0k/sWAFWpdzG98/s800/DSC_7354.JPG i suchahttp://lh5.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S18NI3F2c9I/AAAAAAAAB0o/i3nRt1O9NFM/s800/DSC_7353.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 28.01.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Łazienka rewelacyjna , nawet na tym etapie.Jeśli uważasz , że twoje kafle w gospodarczym są brzydkie, to co ja mam powiedzieć, na beżowo, brązowo, ciapate . Te sa dopiero bllllllllleeeeeeee Wchodze tam z zamknietymi oczami i nie zapalam swiatła. Były tanie i to ich jedyny plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.01.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Łazienka też mi się podoba już na tym etapie, ciekawa jestem bardzo jak to zagra gdy wszystkie bzdety dojdą. Najbardziej czekam na paproć na parapecie (gebericie) zanim szafki się nie dorobimy. Choć mam czasem wątpliwość czy taka blokowa, ciemna zabudowa nadal mi się będzie podobała jak już dojdą białe, w dużej mierze puste ściany. Ku mej wielkiej uciesze prawie czarne płytki pod prysznicem nie będą chyba totalnym"koszmarem sprzątaczki" robiłam w domu próbki z impregnatem i pomaga. A efekt wizualny ciemnej kabiny nieustannie mnie zachwyca i to nie tylko u mnie. Już nie wspomnę o drewienku, czy to normalne że człowiek tak prostymi rzeczami się raduje. (Radość ulatnia się gwałtownie wraz z przestąpieniem progu budowy ) kiedy to się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 28.01.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 wajna - bajer bardzo mi się podoba i ciepło Wam kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.01.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ulatnianie radosci zna chyba kazdy budujacy tz czasowe ulatnianie .... ja przechodzilam takie jak juz prawie wszystko bylo na koncowce normalnie nic ale to nic mi sie nie podobalo, ciagle cos wynajdowalam na zle Teraz tez jeszcze mam zapaly na podlozenie bomby i zmienieniu wszystkiego no ale powstrzymuje mnie tylko termin przeprowadzki, bo w dwa miesiace nie zdarze z tym zmianiem ps ciemno szare lazienki sa i byly zawsze moim faworytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madomator 28.01.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 "inwestor wycieńczony=inwestor o obniżonym poziomie wybredności "- witaj Bratnia Duszo Piękna łazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.01.2010 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 U mnie wygląda to tak: Inwestor wycieńczony=inwestor bardziej zrzędliwy-czepliwy lecz mniej waleczny jak majster wyczuje to jest po mnie "inwestor wycieńczony=inwestor o obniżonym poziomie wybredności "quote] Dziekuję za wszystkie miłe komentarze, serce się raduje i wiara wraca że cos ładnego człowiekowi wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 28.01.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 witam sie , kłaniam i wpraszam na dłużej, zapowiada się świetnie, czekam na dalsze relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.01.2010 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 witam serdecznie w moich budowlanych progach Oj ludzie jak mi cudnie wczoraj było, wczoraj na 3h mój umysł uwolnił się od akryli-zaworków-centymetrów-minimetrów-włączników i wszystkich innych pierdolników bo zdominowało go kilka akordów, reflektorów, laserów i trochę więcej decybeli pink floyd'owskich gitar, talerzy, gardeł. Oj jak miło było mojej monotematycznej głowie. No i jutro jadę po "narybek" (tylko po drodze zahaczę o egzamin, tylko pouczyć się jakoś znowu nie zdążyłam) Juniora młodszego pierwszy raz zostawiłam na dłużej niż weekend, tylko jak ja budowy mam doglądać z nimi na głowie i mężem nieobecnym, niezaangażowanym Czyli życie, szczęście w nieszczęściu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.01.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Melduję się iż podgladam i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 30.01.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 witam i informuje,że dodaje do coraz dłuższej listy ulubionych.BTW coraz fajniejsze te wnętrza ludzie robia;)Jak zaczynałam przygode z muratorem to więcej śmiechu zaliczałam,niż przyjemności wizualnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.02.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Miło, miło. dziękuję wszystkim. Jak się tworzy listę ulubionych wątków? witam i informuje,że dodaje do coraz dłuższej listy ulubionych. BTW coraz fajniejsze te wnętrza ludzie robia;)Jak zaczynałam przygode z muratorem to więcej śmiechu zaliczałam,niż przyjemności wizualnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysik 01.02.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 bardzo podobają mi się zaczątki twojej łazienki - oprawa wanny: klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 01.02.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ale fajnie sie zapowiada! Wpisuje sie coby dostawac info o nowosciach u Ciebie! Bede kibicowac Beton i lazienka cudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.02.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ludzie czy na tym forum jest opcja tworzenia listy swoich ulubionych wątków, bo coś mi tak świta ale znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 01.02.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ludzie czy na tym forum jest opcja tworzenia listy swoich ulubionych wątków, bo coś mi tak świta ale znaleźć nie mogę ja też nie znalazłam i mam w zakładkach mozilli folder murator i tam wrzucam linki do ulubionych dzienników;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 01.02.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Na dole pod ostatnią stroną wątku masz opcję "Śledź temat" - jak ją naciśniesz, będziesz dostawać na email powiadomienie o nowych postach w tym wątku. Wiem, bo mam Wasze w śledzonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.02.2010 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 To może znajdzie się ktoś bystrzejszy i bardziej oblatany niż ja i Martu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts