Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łazienka też mi się podoba już na tym etapie, ciekawa jestem bardzo jak to zagra gdy wszystkie bzdety dojdą. Najbardziej czekam na paproć na parapecie (gebericie) zanim szafki się nie dorobimy.

Choć mam czasem wątpliwość czy taka blokowa, ciemna zabudowa nadal mi się będzie podobała jak już dojdą białe, w dużej mierze puste ściany.

Ku mej wielkiej uciesze prawie czarne płytki pod prysznicem nie będą chyba totalnym"koszmarem sprzątaczki" robiłam w domu próbki z impregnatem i pomaga.

A efekt wizualny ciemnej kabiny nieustannie mnie zachwyca i to nie tylko u mnie.

Już nie wspomnę o drewienku, czy to normalne że człowiek tak prostymi rzeczami się raduje.

(Radość ulatnia się gwałtownie wraz z przestąpieniem progu budowy :evil: ) kiedy to się skończy :roll:

Ulatnianie radosci zna chyba kazdy budujacy tz czasowe ulatnianie .... ja przechodzilam takie jak juz prawie wszystko bylo na koncowce :roll: normalnie nic ale to nic mi sie nie podobalo, ciagle cos wynajdowalam na zle :oops:

Teraz tez jeszcze mam zapaly na podlozenie bomby i zmienieniu wszystkiego :wink: no ale powstrzymuje mnie tylko termin przeprowadzki, bo w dwa miesiace nie zdarze z tym zmianiem :lol:

ps ciemno szare lazienki sa i byly zawsze moim faworytem 8)

U mnie wygląda to tak:

Inwestor wycieńczony=inwestor bardziej zrzędliwy-czepliwy lecz mniej waleczny

jak majster wyczuje to jest po mnie :)

"inwestor wycieńczony=inwestor o obniżonym poziomie wybredności "quote]

Dziekuję za wszystkie miłe komentarze, serce się raduje i wiara wraca że cos ładnego człowiekowi wychodzi.

witam serdecznie w moich budowlanych progach

Oj ludzie jak mi cudnie wczoraj było, wczoraj na 3h mój umysł uwolnił się od akryli-zaworków-centymetrów-minimetrów-włączników i wszystkich innych pierdolników :) bo zdominowało go kilka akordów, reflektorów, laserów i trochę więcej decybeli pink floyd'owskich gitar, talerzy, gardeł.

Oj jak miło było mojej monotematycznej głowie.

No i jutro jadę po "narybek"

(tylko po drodze zahaczę o egzamin, tylko pouczyć się jakoś znowu nie zdążyłam)

Juniora młodszego pierwszy raz zostawiłam na dłużej niż weekend, tylko jak ja budowy mam doglądać z nimi na głowie i mężem nieobecnym, niezaangażowanym :(

Czyli życie, szczęście w nieszczęściu.

Miło, miło. dziękuję wszystkim.

Jak się tworzy listę ulubionych wątków?

witam i informuje,że dodaje do coraz dłuższej listy ulubionych.

BTW coraz fajniejsze te wnętrza ludzie robia;)Jak zaczynałam przygode z muratorem to więcej śmiechu zaliczałam,niż przyjemności wizualnych.