Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ta lampa nie świeci w dół tylko w stronę ściany/lustra. A jak oświetla? Tak sobie może być, ale ja nie lubię szczególnie swoich porów analizować więc dla mnie świeci jak należy, ale musisz pamiętać, że u mnie to światło odbija się od lustra.

Podzielisz się z nami informacją co to za miejsca?

Trochę późno, ale może się przyda

http://kwietnik.com.pl/ - największy wybór bylin jaki do tej pory znalazłam. Wszystkie pięknie się przyjęły i rozrosły. Na wiosnę planuję kolejne zakupy, więc możemy zamówić razem.

http://www.futuregardens.pl/ - tu z kolei kupuję hortensje i inne krzaczorki. Mam już listę na wiosnę, więc jakby co, to też zapraszam.

A wracając do tematu budowlanego - piękna łazienka.

Ja bym się przy niej wymalowała, ale może dla niektórych to jest zbyt słabe oświetlenie do make-up'u, ciężko mi to obiektywnie ocenić.

Mogę za to opowiedzieć o jej walorach estetycznych i ostrzec, że jej powłoka jest bardzo delikatna i łatwo ją uszkodzić :(

LOBASOL IMPACT OIL

raz robił "fachowiec" słabo zeszlifował więc efekt słaby

później inny "fachowiec" samym utwardzaczem poprawił wrrrr

i sama na koniec to wszustko zeszlifowałam i zaolejowałam, tylko miejscami trochę za dużo nałożyłam, ale generalnie nic trudnego, więc jak fachowiec samozwańczy to już lepiej się przyłożyć i samemu zrobić przynajmniej dokładnie będzie