mayland 27.01.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Czy dodawaliscie impregnat do masy betonowej gdy zalewaliście czy tylko powierzchniowo po wyschnieciu? Czy w sklad masy wchodziły włokna polipropylenowe czy zatapialiście siatke zbrojeniową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.01.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Impregnat tylko powierzchniowo, o włóknach nic mi nie wiadomo, a siatki nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.01.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 e-mól, a masz już jakieś wyceny schodów? Mi wycenili schody i balustradę ok. 5m na antresoli na ok. 30 tys. zł. Fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.01.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 O! ja nie mam jeszcze wyceny balustrady - już się boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 23.02.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Zagląda tu ktoś jeszcze do mnie. Generalnie nic się nie dzieje, kasy brak. Jaskieś drobne liftingi mebli robię, wczoraj poprawki po hydrauliku np zrobiłam, ale temat kuchni mnie naszedł. Obecnie kuchnia wygląda tak, tylko po prawej stronie jest słupek czarnego agd mdło mi z tym drewnem i kusi mnie żeby zmienić fronty na takie No i pytanie czy stosować jakieś uchwyty, czy zrobić sztuczny podział w środkowej szufladzie żeby zachować linię, czy tak jest ciekawiej? tego typu uchwyty wyglądają ciekawie ale jakoś zbyt ozdobne mi się do mojej kuchni wydają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 23.02.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Ja zaglądam I za nic w świecie nie zmieniałabym Twoich frontów! Sama mam szare jak na Twojej wizualizacji (oczywiście w innym stylu niż Twój) ale zawsze wzdycham do Twojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 23.02.2011 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Trawa zawsze bardziej zielona u sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 23.02.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 W przypadku Twojej kuchni - masz jeden z najzieleńszych trawników, jakie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.02.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Oj, Emolku - chyba się nudzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.02.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 e-mól, piękna kuchnia! Ja bym nic nie zmieniała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 23.02.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 No dobra laski, zkładając że zostawiam dąb, będę negocjowała z kuchniarzami o zmianę forniru, bo się miejscami odkleja i słoje nie schodzą się tak jak się umawialiśmy. To czy zostawić złowienia czy na wcisk czy jakieś uchwyty? Ta środkowa szuflada ma tylko na środku przecięcie tak jak na wizce z szarymi frontami. Zrobić tylko ten faktyczny podział czy zamarkować jeszcze dwa poziome uchwyty? Inspiracja do zmiany frontów jest ta kuchnia: Te srebrne fronty to szkło, w realu wygląda obłędnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.02.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Hej. Super wnętrza. Gratuluję gustu i przede wszystkim pomysłów. Fajnie wszystko zgrane Z tą kuchnią nie kombinuj tyle. Jest naprawdę super z fornirem dębowym. Może faktycznie przemyśl jeszcxze ten blat granitowy. Myślę, że super podkreśli charakter kuchni. Szare fronty mi do Twojej kuchni w ogóle nie pasują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 23.02.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 jak już koniecznie musisz coś zmieniać, to ja bym uchwytów nie robiła Szybko cię na zmiany naszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 23.02.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Ale się ruch u mnie zrobił, no to to chyba wypada przejść się po domu z aparatem i może coś ładnego nowego się znajdzie. Dzisiaj robiłam szafkę do spiżarki, wczoraj stolik patynowałam na srebrno, no i podłączyłam wreszcie syfon w łazience tak jak należy bo hydraulikowi jakoś nie wyszło, a to wszystko z pomocą mojej mamy, takie typowe babskie robótki Czy taka szuflada ponad metr pełna talerzy otworzy się bez problemów bezuchwytowo? Blat będzie musiał być czarny granitowy, ale nie uśmiecha mi się połysk, choć najbardziej by pasował, a tymi matowionymi to ze sprzątaniem jest ponoć jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.02.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 no, koniecznie wklej cosik jeszcze czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.02.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 A mnie ten patynowany na srebrno stolik zaintrygował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.02.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 e-mól, ustaliłaś coś ze schodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosanka 26.02.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam. Jak dla mnie to jest kuchnia nr 1 na tym forum i aż musiałam się w końcu odezwać (a śledzę wątek od początku), żeby zaprotestować co do planowanych zmian Jest super jak jest Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 26.02.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 jeszcze do blatu. Rozważam ciemny granit (czarny albo coś w antracyt jak się znajdzie) w połączeniu właśnie z dębem albo orzechem. Robiłaś może wycenę takiego blatu? Czy blat granitowy z uwagi na swój ciężar wymaga jakiegoś podparcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 26.02.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 (edytowane) Piszę do Was drogie Panie z piwkiem w ręku w ramach prac budowlanych a'propos rzeczonego blatu. Od rana szpachlujemy, szlifujemy, wszystko śmierdzi wszystko w pyle, a prace trwają nieprzerwanie od ponad roku nad tymczasowym blatem, który powstał na czas poszukiwań blatu betonowego (w tym temacie się poddałam i zrezygnowałam z beto-blatu) Jaki będzie efekt dzisiejszej (nie tylko) męczarni ciężko przewidzieć, ale fotki wrzucę. Byłam w "graniciarni" w tym tygodniu w celu zwiadu jakby można inaczej wykończyć granitowy blat niż w polerze, kilka gatunków wybrałam Pan próbki przygotuje, ale na placu znalazłam jeden slab na który bym miała chyba chętkę. W poniedziałek zadzwonię i poproszę o wycenę na tamten dokładnie. Generalnie czarne, podejrzewam że złośliwie , są najdroższe. Ceny za blat do nas to coś 3.500-5500 + przerobienie szuflady wewn. pod zlewem bo wtedy bym go podwiesiła. Z nowości to kwiaciasto-ciapowato-welurowa kanapka w wieku lat około 40-tu pochodząca z domu szacownych moich teściów została ubrana wczoraj w nocy w wełniane ubranko, dzięki ciężkiej pracy mojej rodzicielki, za co po raz wtóry serdecznie jej dziękuję. Co do wzmacniania szafek pod granit to są różne szkoły. Ze schodami nadal kicha, jakaś dziwna jestem chyba z nikim dogadać się nie mogę. Zostanie chyba opcja drabiny, też może fotkę zrobię bo niezwykle loftowa jest Edytowane 26 Lutego 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts