e-mól 28.02.2011 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 (edytowane) Witam wszystkich ukrywających się, nowych i starych Koc jest miły, nie strzępi się, fajnie układa, ale grubaśny więc zameczka np nie wszyjesz, chyba że taki przaśny grubaśny kurtkowy kolorowy np ze szwami na zewn. Tak mi się właśnie wymyśliło.. Blat z granitu który mi się podobał 5200, a tu jeszcze tyle grubych spraw do wykończenia, czekam na wycenę za laminat, chyba przeproszę się ze szpachlą, choć dzisiaj to ryczeć mi się chciało jak się zabrałam za odpylanie. Znacie jakieś skuteczne ściereczki na kurz na sucho, takie naelektryzowane. Póki co tylko wszystko rozmazuję. Edytowane 28 Lutego 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.02.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 krainafilcu.pl - u nich mozna kupic filc na metry moje poduchy juz uszyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.02.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 e-mól skoro nie jesteś przekonana do tego blatu, to warto w to inwestować dalej? Robisz taki jak malgosza ma? annN2 dzieki. Ide poszperac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.02.2011 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Właśnie taki jak ma malgosza, tylko tyle, że ona go metodą warsztatową robiła.Tyle już w niego kasy i pracy włożyłam, że głupio mi się przed finiszem poddać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.02.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 No w sumie racja. Szkoda przed koncem odpuscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.02.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Przydreptałam tu na wnętrza, bo i u mnie się ten etap zbliża. Przeglądam galerie, trafiam tutaj z uwagi na intrygujący tytuł i co widzę chcesz zmienić kuchnię jak z moich snów? Błagam nie zmieniaj tych dębowych frontów na szare! szare są ładne, ale z tymi, które masz kuchnia prezentuje się wspaniale... jak zobaczyłam pierwszą wizualizację to od razu pomyślałam "o moja kuchnia, którą chcę", no z małą różnicą, u mnie nie będzie czarnych szafek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.02.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Dobra, najwyżej wymienię fornir i zrobię bez tych żłobień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.03.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 kiedy mi sie te żłobienia podobają i fornir też mi się podoba.Wnoszę sprzeciw;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 WP to co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 aaa dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.03.2011 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Hej laski potrzebuję porady PILNE!! ogromnie podobają mi się te barierki Takie właśnie bym chciała zrobić, jasne jest że nie są najbezpieczniejsze na świecie, ale chyba takie straszne też nie są, myślicie że wystarczą na dzieci? Trochę mam cykora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.03.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 To chyba zależy, czy masz dzieci z upodobaniem do wspinaczki. BTW też mi się bardzo podoba ta barierka, masz namiary na potencjalnego wykonawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.03.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ja to się boję otwartych schodów, luźnych barierek, ale to dlatego, że moja młodsza córcia jak miała 1,5 roku przeleciała przez takie stopnie jak na tym przedostatnim zdjęciu. Na szczęście pod schodami stała nasza duża walizka (byliśmy wtedy u znajomych) i wszystko dobrze się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.03.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ile Wy kawy pijecie, że tyle słoików widzę Kanapa super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.03.2011 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Tatarak, mam dwóch.Tu masz nr tel. do wykonawcy dokładnie tych barierek z fotki ale skąd oni są to nie wiemhttp://www.domosfera.info/metalowe-schody-i-cegla/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.03.2011 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Dostałam cennik na elementy składowe do servo-driv'a i wyszło mi że na moich siedem szuflad muszę wydać 3K , ktoś robił sobie wycenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ile Wy kawy pijecie, że tyle słoików widzę Kanapa super! Pewniei zbierane cale zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.03.2011 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Nie to z ostatniej imprezy tylko Była kawa, ciasto kawowe, lody kawowe, walki w kawie, peeling kawowy, kawa na ławę... No wiecie typowa kofeinowa impreza jakich tysiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.03.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Dzięki za namiary, naprawdę fajnie te wyglądają i te schody i barierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.03.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 No i cena jak tam fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts