Gość monika996 06.04.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 zrób w poziomie. będzie ładniej na pion szafki są za niskie .słoje nie wyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 06.04.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 tez wole w poziomie,ale moze wkurzac brak konsekwencji uslojenia... kurcze,sama nie wiem co bym zrobila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.04.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 ja mam modrzew na elewacji, żywica troche wylazła teraz w planie taras, facet mi mowi o iroko, podobno jego znajomy wyprzedaje całe palety hmmm ale nie widze w necie zeby ktos takie tarasy miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) malmuc znalazlam takie cos o iroko http://www.deck-dry.com/files/D-D-char-iroko.pdf drewno zawsze mozna podbejcowac na szaro, moja sosenka robi sie pieknie szara powolutku a kazde nawet to egzotyczne zszarzeje jesli sie go nie zaolejuje kilka razy w roku Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.04.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 dzieki Markociu, byłam na tej stronie ale w pdf juz nie wlazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.04.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Tak, modrzew nieolejowany zszarzeje. Gdybym chciała mieć szary, nie kupowałabym egzotyka, to wydaje mi się bez sensu, bo w egzotykach ładna jest ich barwa. E- molu - ja bym się bała forniru w różnych kierunkach, denerwowałoby mnie to. Mam pytanie o drzwi łazienkowe - podcinałaś? jeśli tak proszę o zdjęcia, bo nie wiem, jakie mam zamawiać, czy dać sobie spokój z podcięciami. O tulejac nie wspominam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 07.04.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Mam podcięcie jest bardzo ładne-subtelne, polecam. Fotka może jutro, ale nie obiecuję. Jak się nie wyrobię to dopiero pewnie w pon. może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.04.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Maylandziu niezmiernie i niezmiennie mi się podoba ten patent z drewnianą żaluzją u Ciebie na tarasie. To jest skręcone ze sobą ślubami do drewna?e-mólku- w poziomie, nie kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.04.2011 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Mysza to pewnie Ci się to spodoba, pierwsza nie romantyczna kratka jaką na naszym rynku znalazłam http://www.futuregardens.pl/product/image/1021/Kratka-Oslo.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.04.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Mysza to pewnie Ci się to spodoba, pierwsza nie romantyczna kratka jaką na naszym rynku znalazłam http://www.futuregardens.pl/product/image/1021/Kratka-Oslo.jpeg no puść wodę co gdzie za ile, a padnę Ci do stóp;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.04.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 znalazłam, no bomba, tylko dlaczego jedna kratka 180x180 kosztuje 300 zł? Zeby chociaż miała 240 w góre. ale fajny hamak tam mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.04.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 No fakt chyba najdroższa z wszystkich tam dostępnych, ale można się poinspirować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.04.2011 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Powróciliśmy po przymusowym wygnaniu, w domu WSZYSTKO w pyle, nie wiem co i w jakiej kolejności sprzątać, żeby się tego pozbyć, ale beton, zeszlifowany zażywicowany, ale zrobił się BARDZO ciemny, trochę plamiasty miejscami gdzie nie był doszczętnie zeszlifowany są jasne plamy, nie będzie się tak brudził i zdzierał to pewne, ale sama żywica do poprawki, załamka. Napowietrzyła się przy nakładaniu i powstały malutkie babelki, które dają efekt chodzenia po posypanej piachem powierzchni. Pan przynajmniej bez najmniejszego ale deklaruje się na poprawki. Blat przy okazji mi zrobił ,ale i przy okazji płytę uszczerbił To by było na tyle z wesołych budowlanych wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.04.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Oj, przykro mi, że nie do końca wyszło... ps. E-molu - pisałaś, że masz cennik loft-design - mogę prosić? dzwoniłam do nich, ale zapomniałam... coś drogo mi się to kojarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.04.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 mazo, daj adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.04.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Nepotrzebnie zawracałam Ci głowę, znalazłam sklep internetowy, tam mój wzór kosztuje 61 zł, musiałabym kupić 30 płyt i biję się z myślami, czy warto tyle wydać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.04.2011 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Ty chcesz "guziki" ? bo jak tak to w cenniku są za 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 mazo daj prosze linka do tego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.04.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Interesuje mnie ten: http://www.deeco.pl/product.php?id_product=283 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts