agalind 28.04.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Popatruję już od jakiegoś czasu chociaż do wykończeń jeszcze mam daleko, ale miło popatrzeć na coś innego niż pustaki. A u Ciebie pomysłów sporo:) Kuchnia jest moim faworytem;) Macie na oku jakiś fajny serwis najprędzej biały, nowoczesny, tak samo sztućce, tylko niekoniecznie białe Jak chodzi o kwadratowe talerze to może coś w Lubianie znajdziesz http://www.lubiana.com.pl Kilka lat temu dostałam w prezencie ślubnym całą zastawę kwadratową. Pamiętaj tylko żeby sprawdzić czy duże talerze zmieszczą Ci się w zmywarce. Gdy je dostałam mogłam włożyć jednorazowo 3 duże talerze i szlag mnie trafiał przy każdym większym obiedzie czy imprezie. Jak będę wykańczać dom to do sklepu po zmywarkę pójdę na pewno z talerzem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.04.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) dobrze że nie na odwrót, po talerze ze zmywarką Przeszłam się po ogrodzie z aparatem, generalnie nie ma się czym chwalić, w rachubę wchodzą jedynie wąskie kadry każdy listek cieszy jak wygrana w totka, zatem wklejam serduszka pierwsze funkie wyłażą i skromniutka macierzanka brzózki też się dopiero budzą jedynie winobluszcz szaleje, sadzony tej wiosny tulipany typu z dziwnych nieśmiały miłorząb dereń lawenda z przeceny przeżyła i lilia jakaś tam a tu dopiero chwaścior któryś miskant, widzicie w środku kępę i na na narożnikach pojedyncze kłosy rozlazły się na ok 1m2!!! powierzchni tu jakas trawa kwitnie!! i giganteus zdecydował się przeżyć !!! i szafirki a tu mi coś wlazło na porzeczkę, grzyb? pryskać, ktoś się zna ani do rdzy wejmotkowo-porzeczkowej chyba niepodobne ani do antraknozy liści Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.04.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 dobrze że nie na odwrót, po talerze ze zmywarką To by były dopiero zakupy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.04.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 ale wiosna cudna ...nic to że to jeszcze maleństwa ...sama chciałabym choćby tyle na naszym ugorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.04.2011 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 lashe jak będziesz u siebie wiosną to koniecznie coś sobie zasadź, za rok juz coś będzie do przesadzania, rozsadzania, co rok po trochu i na emeryturze akurat będzie tak jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.04.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 ha ja podobno mam już posadzoną wiśnie rodzina tak się cieszy z NASZEJ działeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 30.04.2011 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Właśnie odebrałam transport desek tarasowych !!!!!! Cieszę się jak głupia mimo, że to nie egzotyk, i pewnie tanio znaczy drogo, to przynajmniej taras będzie w tym roku, zabieram dzieciaki na pokład i jadę po zakupy chemii do impregnacji i do roboty. Acha, mąż mnie wystawił i w majówkę w robocie ciężko będzie pracował to wezwałam rodzicielkę i babskimi "ręcyma" zbudujemy nasz mały raj. Schody znowu nie przyjechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.04.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Emolku a jakie te deski na taras u mnie schody to najgorszy obecnie ból:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 30.04.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 pogoda może Wam dopisze. u nas w krakowie już leje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.04.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 pogoda może Wam dopisze. u nas w krakowie już leje! o maj:eek: muszę szybko wsadzać to co mi jeszcze zostało... nad morzem podobno zimnica:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 30.04.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Centralna Polska -zimno się robi, ale cały dzień słoneczny, mam nadzieję że wiele się nie zmieni bo mam jeszcze plan na renowację trawnika.Deski najgorsze jakie mogą być - sosna. Wypowiem się za kilka lat. Ale już wiem za co płaci się w egzotykach, to z pewnością jedna z tych rzeczy przy budowie domu za którą warto dopłacić, jakoś nieporównywalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.05.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 E-molu - rozmawiałyśmy o tych obrzeżach na podjazd - jestem za tym, tylko zastanawiam się, czy grubość 8 cm to nie za mało? wiesz coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.05.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 ja tez mam sosne na tarasie, nie jest zle, na pewno gdyby nie sosna to do tej pory tarasu bym nie miala, jak uzbieram o sobie wymienie na egzotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.05.2011 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Mazo nic nie wiem, jeden gościu z forum planował tak zrobić ale się nie odzywa. U nas wyskoczyła podbitka (ptaszki załatwiły) taras robię i jeszcze ogrodzenie może zakończę to podjazdy czekać znowu muszą. Markoto miód na me serce lejesz, długo go macie, barwiony jakoś, jakieś sugestie co do impregnacji? Lecę do dziennika mam nadzieję że go tam obejrzę. Dzisiaj legary zaimpregnowałam i 3h trawnik z mamą plewiłam, obiadek i lecimy dalej, ale raczej dzisiaj nie skończymy. W końcu Święto pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.05.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Stwierdziliśmy, że 8cm to za mało, a grubsze wychodzą drożej niż kostka, poza tym kształt takiego obrzeża nie jest zbyt fajny, może się uginać, teraz myslimy o bloczkach betonowych - są proste i tańsze (tylko że nie takie długie jak te obrzeża). Do kostki nie możemy się przekonać. Powodzenia z tarasem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.05.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 markoto nie dane mi obejrzeć Twój taras, a wymiary chociaż podasz i jakiś opis słowny, coś o konstrukcji, kolorze, impregnatach?Mazo a życzesw powodzenia z podjazdem, może wyjść bardzo fajnie, tylko że bloczki mają ten beton dość rzadki, chropowaty, może być ciężki w utrzymaniu, ale wizualnie mi też by się podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.05.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 podesle ci haslo na priva malowalismy go tikurilla http://www.tikkurila.pl/farby_dekoracyjne/produkty/produkty_zewnetrzne/powierzchnie_drewniane/valtti_expert.493.shtml ale wypadaloby go znow malnac, bo jest szary, choc mi to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.05.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 U mnie ścięło, krzewuszkę, winobluszcze, kilka traw, i najgorsze: miłorząb a tak się cieszyłam, że zimę przetrwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.05.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Uuuu szkoda roślinek. Ale może jest szansa, że nie padły całkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 05.05.2011 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 no ja myślę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts