Gość monika996 05.05.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 ale pogoda !!!! szok w maju!!! moj syn był na weekandzie pażdziernikowym w maju w Zakopanem! szkoda roślin. ja się nie martwiłam, bo jeszcze nic nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 wiecie co to za przycisk? http://3.bp.blogspot.com/_MofFES_xX0c/TQUMo2rsKvI/AAAAAAAAAiI/zfFStpE6kM4/s1600/Sciana%2Bzabudowa_2997.jpg A może ktoś mi zdradzi koszty ściany w fornirze(coś jak u Efilo np), tylko jak jest z wymiarami, bo przecież fornir do jakiejś tam długości tylko występuje, czy to się z modyfikowanych robi? a to przypadkiem nie viega??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 tak myślałam - to viega kiedyś je oglądałam i tez wpadły mi w oko - zresztą sporo fajnych mają w ofercie http://www.armaland.pl/przycisk-uruchamiajacy-viega-do-wc-visign-for-more-101-wzor-8351.1-kolor-1.php?off=79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 09.05.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Dawno mnie u siebie nie było to napiszę co nowego. Nieplanowana podbitka zrobiona Panowie uwinęli się w 2,5 dnia, fajna wyszła, tak fajna, że przestałam kombinować i w tym samym kolorze zrobię taras, wróć nie zrobię tylko Panowie podbitkarze zrobią, tak sobie z nimi poflirtowałam że super cenę wytargowałam, tylko muszę dechy pomalować sama i darń ściągnąć. Malowanie idzie słabo, bo od spodu raz i z wierzchu dwa, dech jest tyle że cały garaż zajęty i trzy partie i tak mi wyjdą, trawnik chyba ładnie się da uratować. Z roślin najlepiej wychodzą mi trawy, wierzby i jałowce, czyli kiepska ze mnie raczej ogrodniczka, zastępy roślin w doniczkach błagają o wkopanie, a ja wciąż nie mogę się zdecydować co i jak zwłaszcza, że fundament wciąż nie otynkowany i szkoda pod domem sadzić. Fronty wrócą w czwartek z nowym fornirem i drzwiczki szafek będą bez uchwytów. Dzisiaj omawiałam z kowalem-ślusarzem ogrodzenie, mam nadzieję że szybciej coś zdecyduję niż przy schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.05.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 No to same dobre wieści . Jakie focie tej podbitki by się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.05.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Brawo, grunt to mieć urok osobisty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 10.05.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 e- mól my tez na etapie tarasu jesteśmy:) znaczy mój mąż i cały garaż (dwustanowiskowy) mam załadowany dechami - i nawet nie moge mu pomóc bo te specyfiki do malowania tak capią, że chyba w moim stanie to niewskazane jest:) Podbitkę planujemy zrobić w lipcu - to konieczność, bo tyle ptaków już sobie gniazda w naszym dachu porobiło, że to jakiś szok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 10.05.2011 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 No u nas tez "dzięki" ptaszkom podbitka zrobiona.Iwek, a jakie dechy i jakie specyfiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 10.05.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 (edytowane) Modrzew syberyjski - z tartaku w śremiu (dobra cena i dowieźli ponad 200 km za 150 zł). Najpierw impregantem do drewna stosowanego na zewnątrz a potem olejem do tarasów. Ale nazwy jak coś moge zapodac dopiero z domu, bo nie pamietam, wiem że z Casto:) Fajne te lampy zapodane u pasie:) thx Edytowane 10 Maja 2011 przez Iwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 10.05.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Też miałam od nich brać, ale jakiś za pstrokaty mi się modrzew wydawał i nie mili i tak legarów z modrzewia, i mam w końcu sosnę z Estonii ponoć.Impregnat bezbarwny czy kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.05.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Dziewczyny a jaka jest wysokość tarasu razem z legarami ???? ja cały czas kombinuję żeby mojego betonu nie skuwać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 tu masz przekrojehttp://www.dlh-poland.com/sitecore/content/Poland/Download/~/media/files/Website%20specific%20files/Poland/Download/Cenniki/ideck.ashx ale wychodzi, ze 6cm to minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.05.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Dzięki Markociu:) jak wrócę do domu to pomierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 10.05.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Masakra to malowanie, w garażu ukrop, małego nie mam jak pilnować, łapy mam jak górnik, a ledwo 10 desek i to raz pomalowałam, a powinnam do czwartku/piątku 70 szt pomalować aaa i kolor mi się juz nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 a jakim kolorem malujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 10.05.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Podbitkę mam gorzką czekoladę z przebłyskami rudości, Pan powiedział z czego zmieszał, ale teraz sie przyznał że nie dokładnie w tych proporcjach które mi podał i jeszcze coś tam dodatkowo dolał. Mąż w drodze do domu dokupi heban będę knocić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.05.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 i jak efekty knocenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 10.05.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 e-mol potrzebuję psychologa. wykończeniówka mnie wykańcza. i robię się trochę wariatka. nie wiem , czy nie będę poprawiac swojej garderoby. długo myslałam ze stolarzem i sknociłam. mam ją wąską . jutro napiszę wymiary . i zrobiłam wieszaki i po lewej i po prawej. chyba przejścia zostanie tylko 50 cm. to za ! mało! kurcze ale mi glowa szwankuje.a były 2 moja i stolarza. teraz po montażu! kurcze !!!!!! wpadłam na super pomysł półki po lewej , a wieszaki po prawej dla większej przestrzeni. ja chyba oszaleję. mam dośc już wszystkiego.chyba potrzebuję odpoczynku.jutro biorę wieszaki i mierze. stolarz jest w czwartek, on mnie zabije!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.05.2011 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 i jak efekty knocenia? Część desek z rana w kiepskim kolorze, a część z popołudnia w bardzo kiepskim To ja się na ta ch..ną sosnę zdecydowałam ze względu na ten fajny kolor podbitki. teraz juz wszystko przelecę tym co mam, a na drugą warstwę doleję hebanu, następny taras z egzotyku Monika to juz taki ostry finisz na bezdechu, meta tuż tuż. Zrób płytkie półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts