Gość monika996 11.05.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 polki mam 30 i 40 cm po lewej i prawej dlugie na 80 cm , potem po lewej i prawej wieszaki . napiszę wieczorem ile mam przejscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 ciemny kolor na taras to niezbyt dobry pomysl, wszytskie brzegi beda sie rozjasnialy ale moze taki ma byc efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.05.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 , wszytskie brzegi beda sie rozjasnialy ??? rozwiń myśl proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.05.2011 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Hej, ktoś ma doświadczenie z trampolinami ogrodowymi, na co zwracać uwagę? siatka wewnętrzna czy zewnętrzna lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 na krawedziach beda sie robic jasniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.05.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Kupiłam przed świętami: http://allegro.pl/trampolina-ogrodowa-16ft-488cm-z-siatka-drabinka-i1587219616.html tylko FT10. Na razie super. Siatkę mamy zewnętrzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 12.05.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Hej, ktoś ma doświadczenie z trampolinami ogrodowymi Przyjedź i zobacz Mamy już 3 sezon i sprawuje się bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.05.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 e-mój ta z siatlką wewnątrz wydaje się zdecydowanie bezpieczniejsza bo w razie upadku dziecko nie walnie w pałąk. W zeszłym roku zrzuciliśmy się z rodzicami z grupy w przedszkolu i kupiliśmy taką małą do salki - szał totalny nie wspomnę o tym że całe przedszkole chce przychodzić do tygrysów na trampolinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.05.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 A kosiarkę polecam taką http://allegro.pl/kosiarka-spalinowa-6km-bs-seri-675rs-53cm-5w1-i1574261258.html Co prawda użyta była dopiero jeden raz ale nie miała lekko. Trawa było już bardzo wysoka, teren nie należy do najrówniejszych. Trawy do skoszenia jest jakieś 800m2. Tylko 3 razy opróżnialiśmy kosz /w zeszłym roku używając kosiarki mojej ciotki z 8/ Bardzo ładnie zbiera. Napęd super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.05.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 e-mój ta z siatlką wewnątrz wydaje się zdecydowanie bezpieczniejsza bo w razie upadku dziecko nie walnie w pałąk. W mojej przynajmniej pałąk jest zabezpieczony grubą gąbką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.05.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 (edytowane) Dzięki Monika, u nas ten sam metraż, więc informacja o koszu istotna. Przyjechały fronty, fajnie nie oglądać wnętrz szuflad, usłojenie pstrokate i kontynuacja wyszła dużo lepiej niż poprzednio. Mirela no właśnie taką z gąbką zamawiam i zastanawiam się czy sobie fajnie usiąść na tej gąbce, w ramach odpoczynku np. gdy inni skaczą, dlatego myślę czy ta siatka lepiej jak jest wewnątrz czy na zewnątrz. Bezpieczniej jak wewnątrz i chyba mniej podatna na rozdarcia jak dzieciak najpierw stanie na osłonie i dopiero wchodzi "w okienko" niż jak bezpośrednio z drabinki przepycha się przez siatkę. Edytowane 12 Maja 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.05.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Ja wiem że one mają gąbkę ale jakbyście zobaczyły mojego młodego co on tam wyprawia.... ja się boję że ta gąbka nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.05.2011 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 (edytowane) Dziewczyny taras sie jutro będzie robił wym 9x5, i już się zastanawiam jakiego rozmiaru stół by się najlepiej sprawdził, jakieś sugestie? Edytowane 12 Maja 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.05.2011 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Kuchni odsłona druga: Słojom już lepiej Takie kulki znalazłam w leroy, drugą, jaśniejszą mam w łazience Misz-masz stylów: klasycznie, rustykalnie i modern Szklane cosie za 2 zety na bazarku znalazłam i się oprzeć nie mogłam... i blatu w sumie nie pokazywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.05.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 No fajnie wygląda kuchnia. I chyba masz racje, że z dopasowaniem usłojenia lepiej. A blat wyszedł całkiem fajnie. Zadowolona teraz jesteś z niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.05.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 (edytowane) No dużo lepiej. Sprostowanie. Dzisiaj trawnik kosiłam JA. Wyszło 10 koszy. Mąż kosił na najwyższym ustawieniu ja na najniższym. Mówię mu że napisałam znajomej na FM że na starej kosiarce wychodziło coś około 8 koszy a on w śmiech. Pytam czego się sieje a on że na starej to po dwóch rzędach trawę się wywalało... Czyli było jakiś 20... w sumie w zeszłym roku ja kosiłam ze dwa razy moje spostrzeżenia: całkiem przyjemnie się odpala -starą szarpałam za ten sznurem i szarpałam i dupa atu za pierwszym góra trzecim razem power ma niezły - jednym słowem idzie jak burza pięknie zbiera kosz opróżnia się metodą "podrzutowi-trząsającą" Ogólnie GIT Edytowane 12 Maja 2011 przez MonikaC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.05.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 ja czekam tarasu:yes: a kuchnia naprawdę fajna:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.05.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Fajne te kulki. Chyba też do LM się przejdę za tymi duperelkami.Blat .. wygląda obłędnie (przynejmniej na zdjeciach). A właśnie - jesteś zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 13.05.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Słojom już lepiej Zdecydowanie ładnie wyszło Blat świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.05.2011 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 No witam wszystkich, Blat, hmmm, idealny nie jest, panu się najwyraźniej spieszyło, i są grudki, momentami żywicy jest więcej, ale się nie czepiam, bo to gratis do podłogi było.Tylko jakieś zacieki od wody zostają, powierzchnia niby lita gładka, ale białe plamy od wody zostają w niektórych miejscach, z czasem giną, dziwnie trochę, ale jak dla mnie może być, łączeń nie ma to dla mnie ogromny plus.No nie dla perfekcjonistów zdecydowanie.Pewnie można by go przeszlifować lekko i jeszcze raz zażywicować, ale to chyba niezbyt proste, żywica szybko tężeje i widać każdą poprawkę. Nie mam alternatywy i póki co pewnie tak zostanie. Jak się w jakiejś nowej kolekcji pojawi fajny czarny laminat to pewnie wymienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts