Gość monika996 31.05.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Słodowego ogladałąs w dzieciństwie? fajny stolik!!!! będziecie robić grill-party? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.06.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 e-mól, interesują Cię takie techniczne lampy jak na przedostatnim zdjęciu? Rozważam coś takiego, mam parę miejsc, gdzie mozna kupić coś w tym stylu, to mogę podrzucić. Fajny taras Podrzuć proszę jak masz namiary. Zakochana jestemw takich. e-mól -zaniemówiłam. Ten stół ... o jeju ... superancki, szary. Ale się rozmarzyłam. I to sami ... zdradzisz jak to zrobiliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Super taras i stol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.06.2011 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Tutaj dobrze widać jak i co z czym jest poskręcane tu mój projekt, deski tarasowe miały 4,8, więc zostały pocięte na 4 części i stół ma szerokość 1,2 + szerokość legarów Tam gdzie jest wymiar 120 jest jeszcze jedna wzmacniająca belka Stół nie jest super równy, głównie blat, jest miejscami nierówny, bo deski nie są idealnie proste. Jak widać na projekcie jeszcze ława do tego dojdzie Spirea daj link do lamp, mi się spodobały te czarne na szynie. Edytowane 2 Czerwca 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.06.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 e-mól - dzięki, kurcze może sami tez taki sobie zrobimy ? Bardzo mi pomogłaś. zaolejujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.06.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 witaj e-mól, mam ogromną prośbę, możesz podać jaki olej stosowałaś do tarasu, wyszedł bomba ja też będę miała modrzew, stół pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.06.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 mój taras jest z sosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.06.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 a no widzisz, ale jaki miałaś olej, możesz zdradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.06.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 na razie impregnat den braven 3 kolory zmieszałam, jeszcze raz będę malować, a jesienią olej jakiś, tylko sosna jest jaśniejsza niż modrzew i ma inny kolor, więc wyjdzie co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 01.06.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Każdy jedną deskę i stół został złożony szybciutko. spirea mnie interesują także takie techniczne lampy. daj link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.06.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Ja jestem też pod wrażeniem stołu.Muszę pokazać mężowi to może go zainspiruje i mi kiedyś taki zrobi.Mogę skopiować zdjęcie i projekt do swojego dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.06.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.06.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 możesz Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.06.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 stol jak stol....ale jak Model przy stole:D:Dbardziej mi sie podoba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.06.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 i stół i taras pierwsza klasa ale ja też głosuję na modela jako no 1 no i rzecz jasna wszelkie namiary na przemysłowe - tanie lampy mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.06.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 dzięki laski, własnie dokonaliśmy pierwszego koszenia trawnika, sama nie wiem jak to powinno wyglądać "po pierwszym razie" wembley to nie jest, ale źle też chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.06.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 E-mól, dobrze, że i nie Wembley, bo tam jest miesznka sztucznej trawy z prawdziwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 05.06.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Trawa po pierwszym koszeniu nie wygląda okazale. Teraz trzeba ją bardzo regularnie podlewać i często kosić aby się zagęściła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.06.2011 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Miejscami jest bardzo gęsta, bo to niby pierwsze koszenie, ale trawa była siana jesienią, wiosną dosiewana, a miejscami nawet przeszczepina. Są małe placki gdzie nie ma jej wcale ale generalnie kolor jest bardzo nierównomierny, widać miejsca gdzie chyba nawóz ją wypalił, ale fajnie się już chodzi i jakoś taki bardziej posprzątany ogród się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.06.2011 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Hmmm... jestem właśnie na etapie kolekcjonowania wszelkich info dot. zakładania trawników i z tego co doczytałam, to się przez dwa lata nie nawozi nowej trawy. Doczytałam także, że trawa się rozrasta i nie trzeba się przejmować gołymi plackami. Na pewno w przyszłym roku będziesz miała wembley . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts