Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

e-mól, interesują Cię takie techniczne lampy jak na przedostatnim zdjęciu? Rozważam coś takiego, mam parę miejsc, gdzie mozna kupić coś w tym stylu, to mogę podrzucić.

Fajny taras :)

Podrzuć proszę jak masz namiary. Zakochana jestemw takich.

e-mól -zaniemówiłam. Ten stół ... o jeju ... superancki, szary. Ale się rozmarzyłam. I to sami ... zdradzisz jak to zrobiliście ?

Tutaj dobrze widać jak i co z czym jest poskręcane

DSC_0364.JPG

tu mój projekt,

%2525C5%252582awka%252520%25252Bst%2525C3%2525B3%2525C5%252582.jpg

deski tarasowe miały 4,8, więc zostały pocięte na 4 części i stół ma szerokość 1,2 + szerokość legarów

Tam gdzie jest wymiar 120 jest jeszcze jedna wzmacniająca belka

Stół nie jest super równy, głównie blat, jest miejscami nierówny, bo deski nie są idealnie proste.

Jak widać na projekcie jeszcze ława do tego dojdzie

Spirea daj link do lamp, mi się spodobały te czarne na szynie.

Edytowane przez e-mól

Miejscami jest bardzo gęsta, bo to niby pierwsze koszenie, ale trawa była siana jesienią, wiosną dosiewana, a miejscami nawet przeszczepina. Są małe placki gdzie nie ma jej wcale ale generalnie kolor jest bardzo nierównomierny, widać miejsca gdzie chyba nawóz ją wypalił, ale fajnie się już chodzi i jakoś taki bardziej posprzątany ogród się wydaje.

Hmmm... jestem właśnie na etapie kolekcjonowania wszelkich info dot. zakładania trawników i z tego co doczytałam, to się przez dwa lata nie nawozi nowej trawy. Doczytałam także, że trawa się rozrasta i nie trzeba się przejmować gołymi plackami.

Na pewno w przyszłym roku będziesz miała wembley ;).