dakula 06.06.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Trawa to trudny temat, jak dla mnie najbardziej wymagająca roślina w ograodzie. Wiem jedno, że przy takiej pogodzie jak dzisiaj, trzeba lać niesamowite ilości wody żeby wyglądała ładnie, inaczej w nasłonecznionych miejscach zaczyna żólknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.06.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 E-mólku,ale masz synalcia słodkiego.świetny stół obok;)a trawa może żelaza potrzebuje? Moja juz wyssała wszystko i porobiły się plamy, musiałam wczoraj latać i cipciać z nawozem;)Dobrze, ze pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.06.2011 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Nawozić, nie nawozić, oto jest pytanie .... dopatrzyłam się że to co myślałam, że jest resztkami perzu jest chyba wiechliną, musiała się wysiać, świnia nie trawa, ona ma grube sztywne źdźbła, jak chodzę boso to ją czuję, a ja chciałam mieć trawnik dla księżniczki spirea będziesz zamawiała coś z oświetlenia w Holandii? Daj linka proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 14.06.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Piękny trawnik od razu i bez chwastów to niestety tylko z rolki. No i trzeba często kosić. Ja daję nawóz tylko na wiosnę. Teraz się boję, że dzieciaki przypadkiem się zatrują, bo trawnik to ich raj. Rozwiązaniem jest płynny nawóz ale aż tak szalona nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.06.2011 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Bywa ktoś tu u mnie jeszcze?Pytanie do W-wianek, gdzie mogę zabrać dzieci 9 i 3 lata w ramach rozrywkowo-krajoznawczych?Do Kopernika jedziemy na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 17.06.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 w sobotni wieczór na Podzamcze na pokaz w Parku Fontann. Rusza chyba o 20tej. Coś dla Ciebie i dzieci- na dach Biblioteki Uniwersyteckiej- fajny ogród na dachu. Moim się tam podobało. A jak już tam będziesz to polecam sklep =galerię z plakatami (niedrogo można kupić świetne plakaty naprawdę znanych artystów. My zakochaliśmy się w Robercie Kai). Do Kopernika koniecznie, ale warto być przed 9tą i mieć na to cały dzień, a najlepiej 2 dni bo jeden to mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.06.2011 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Dzięki kochana A ta galeria to w jakich dniach godzinach czynna? Właśnie, może jakiś cudny ogród polecisz, mama poogląda dzieci pobiegają. No to ja też coś polecę, bo jedziemy przekonać starszaka do kolonii, fundacja bullerbyn organizuje nietypowy wypoczynek, można pooglądać i poczytać na stronie. Dodatkowo, ogromny atut to to, że jest spotkanie dla rodziców i dla dzieci, na którym maluchy pół dnia uczestniczą w zorganizowanych zajęciach, a wychowawcy obserwują dzieciaki, a później rozmawiają z rodzicami jak oceniają dziecko pod względem przystosowania do wypoczynku bez rodziców. Mamy nadzieję że młody będzie się super bawił i zachęci go to do wyjazdu. Dal zainteresowanych: jutro ostatnie spotkanie adaptacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 17.06.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 wybieracie się do Zalesia pod Warszawą do bulerbyn? Bo w zeszłym roku było to w Zalesiu. Całkiem blisko mnie. Ładny ogród?- tylko parki, ogrodów dostępnych do zwiedzania raczej brak. Można pojechać do Konstancina albo Podkowy Leśnej i pozaglądać przez płoty- bywaja tam całkiem ładne ogrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.06.2011 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Dokładnie tam, może się wybierzecie? start od 14-tej tylko za rodzica trzeba 50zł zapłacić, ale na pół dnia dziecko z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.06.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Kopernika w zeszłą sobotę zaliczałam - naprawdę można tam spędzić baaaardzo dużo czasu, najbardziej się bałam czy Zu się nie zanudzi ale dała radę - tylko miałam ze sobą spacerówkę bo wiem, że tyle czasu by nie dała rady chodzic a tak potem jeszcze poszłam z nimi nad Wisłę i na koniec spacerkiem pod Kolumnę Zygmunta i cała sobota poleciała. Ogród na BUW też polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 17.06.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Niestety sobotę mamy zawaloną- wielka impreza u przyjaciół. W niedzielę też jesteśmy poumawiani. Szkoda, bo chętnie bym Cie poznała ' na żywo'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.06.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 a przypomniało mi się co do pokazu fontann - dwa tygodnie temu w sobotę wracając z zakupów postanowiliśmy podjechać na rekonesans, byliśmy tak o 21-ej - były straaaaaaszliwe tłumy, jak na koncercie albo olbrzymim pikniku, oczywiście nie było gdzie zaparkować więc wrócilismy do domu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.06.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Ratunku!!! Przyjechał ślusarz , konstrukcja jest barierkę kazałam zabrac bo zrobił według swojego pomysłu. Między innymi zmienił rozmieszczenie poprzeczek, zrobił to tak a miało być tak Ta jego wersja źle nie wygląda ale jest nie tak jak sobie wymyśliłam, jest symetrycznie i trochę tendencyjnie, ale jest bezpieczniej. Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.06.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Trochę się gęsto zrobiło w tej ślusarzowej wersji, ale ja akurat mam fobię schodową i mi to nie przeszkadza. Wizualnie Twoja wersja fajniejsza, "psychicznie" wolę wersję ślusarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.06.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Trochę się gęsto zrobiło w tej ślusarzowej wersji, ale ja akurat mam fobię schodową i mi to nie przeszkadza. Wizualnie Twoja wersja fajniejsza, "psychicznie" wolę wersję ślusarza. Podpisuję się pod Tatarakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.06.2011 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 To samo myślę, serce czy rozum, serce czy rozum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.06.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Ja myślę też tak jak dziewczyny. A tej porzeczki, jak dzieci wyrosną, nie da się potem usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 21.06.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 dobrze jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.06.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Nie da się usunąć, dzięki za opinie, Monika ile nam każesz jeszcze czekać na fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 21.06.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 na razie mam tylko w telefonie. z aparatu nie chca się wgrać. będę próbować.ja nie mam barierek:)tylko szklo na gorze przy koncowym podeście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts