e-mól 28.07.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Aga chcesz żebym tą fotkę usunęła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 28.07.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Mayory nie buczą jeśli pytanie wciąż aktualne Dzięki za odpowiedź, BTW od kilku dni Kanlux produkuje nowy rodzaj Mayorów, DLP-EVG226-W troszkę mniejsze, statecznik elektroniczny i ze świetlówką o symbolu z G24q. Te moje są starego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 02.08.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ups mam nadzieję że nie z mojego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 03.08.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 e-mól Mi nie przeszkadza , ty tu (u)rządzisz;) Konieczki Miło , że mój dom zapadł komuś w pamięci Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.08.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 sorki ale zaliczyłam małą gorączkę z Zu i miałam chwilową przerwę jeżeli uda mi się wyrwać to tylko najbliższa niedziela lub poniedziałek - ale dam znać pod koniec tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.08.2011 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Oj już mnie nie ma, teściami się nasyciłam na dłuższy czas i póki co się nie wybieram, a szkoda chętnie bym znowu Hortulusa odwiedziła i Ciebie poznała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.08.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Oj już mnie nie ma, teściami się nasyciłam na dłuższy czas i póki co się nie wybieram, a szkoda chętnie bym znowu Hortulusa odwiedziła i Ciebie poznała. a ja i tak bym nie dojechała bo brat samochód zabrał i wczoraj do Warszawy musiał wrócić bo piwnice rodzicom zalało.... więc uziemiona w Unieściu jestem do czasu aż on wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 08.08.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 e-mól Mi nie przeszkadza , ty tu (u)rządzisz;) Konieczki Miło , że mój dom zapadł komuś w pamięci Pozdrawiam No ob przecież Twój domek jest boskiiiiii Ja mam fotograficzną pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Aga a mozna zobaczyc gdzies twoj domek?? edit: znalazlam watek ale fotek juz nie ma Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.08.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Emolku zamowilas te szarosci z Jotuna? czy odpuscilas? ja mam juz praiw gotowy moj szary taras, tzn dechy sa juz przykrecone, wygladaja super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.08.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) Hej Anetko, nic nie robię, dowiedziałam się, że we fluggerze prawdopodobnie szary olej można zamówić i już znajomym głowy nie zawracałam, ale w moim mieście fluggera nie ma i mi schodzi. Pokaż koniecznie zdjęcia!!! jak ten olej ściągnęłaś Myślę nad pokojem dla starszaka i wstępnie coś takiego wymyśliłam, macie jakieś konkretne propozycje na meble? Kolorystyka szarości, czerń i biel. jedna ściana super niebieska, reszta biała, włącznie z drzwiami oknem i listwami. Po lewej i prawej od biurka jakieś płytkie szafki chcę powiesić kubiki pewnie jakieś. Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.08.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Emolku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168786-NASZE-WNĘTRZA-W-SZAROŚCIACH-zdjęcia-realizacji-naszych-forumowiczów-D/page34 tutaj wklejalam taras a raczej jego poczatki, poki co wciaz nie skonczony, czekamy na ziemie.Olej przywiozl mi znajomy Fajnie zapowiada sie pokoj Syna, bierzesz pod uwage Ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.08.2011 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 nie mam nic przeciwko IKEA, w sumie to sama ikea mi wychodzi jak zaczynam wybierać, dlatego pytam może macie jakieś inne ciekawe stylistycznie i cenowo propozycje meblowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.08.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 niestety, w dziedzinie funkcjonalność + cena, to chyba ikea nie ma za bardzo (w naszym kraju )konkurencji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.08.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Ja skusilam sie na Tommebel, cenowy kosmos w porownaniu do Ikea...dzis wzielabym Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 21.08.2011 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Aneta, a czemu? jak wygląda Tommebel jakościowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.09.2011 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Hej wróciłam, podłogi na parterze zrobione, jednak niekoniecznie sęki w ilościach każdych trawię, tak jak mi się zdawało do tej pory, trochę lepiej też mogłyby być chyba polakierowane, ale co tam, schody do poprawki ale mąż grzecznie zapłacił i nie wiem czy honorowo stolarz poprawi tak jak obiecał, barierek nie ma, bo już ślusarza na oczy widzieć nie chcę, a nowego nie ściągnę póki schodów nie poprawią. Na piętrze w niedalekiej przyszłości podwójna jodełka się pojawi i pomału myślę jak umeblować pokoje tym co mam, na łazienkę może starczy może nie. Podłoga na pewno drewno palisander lub merbau, blat to samo i teraz albo czarne płytki ale biała ceramika na tle czarnego chyba mi się jednak nie widzi, a czarne sanitariaty jakoś nie przekonują mnie pod względem utrzymania w czystości. Albo coś fajnego białego, to by do brodzika pasowało, ale dość nudnawo, chyba że jakaś fajna mozaika np heksagony, ale gdzie tego szukać, póki co oglądam sprzęty łazienkowe.. I właśnie .. ma któraś może dobre wnętrze z sierpnia? Na stronie 89 są świetne umywalki, nie mogę ich namierzyć, nie napisali kto projektował wnętrza, no i może wiecie gdzie kupić taki karnisz jak w tym samym domu str 78, potem fotki gazetki zrobię to powklejam. Drzwi też powymyślałam, ale czekam na wycenę. Listwy przypodłogowe też trza zamówić, stolarz chce mi zrobić z klejonego drewna, bo że niby mdf niewystarczająco trwały, ma któraś zastrzeżenia co swoich mdf'owych? kilka wzorów pewnie najprostszy najlepiej by u mnie wyglądał, ale ta reszta ładna całkiem, ale pewnie zbyt zdobna ta też fajna tylko jakby nie wyobląną zrobić a na płasko No i może beton znowu będę naprawiać kolejna próba kolejna firma, kolejne koszty, kolejny raz syf wszędzie mam opcje na różne szarości i biały połysk lub półmat i znowu zagwostka. No i szafek prostych porządnych szukam gotowych, białe, szare lub czarne, z czego część potrzebna jest mi dość płytka tak 20-30cm, a druga część o zwykłej głębokości ale szerokie na 35 lub 70 cm i dość wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.09.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Hej e-mólku, listwy przypodłogowe fajne, ale jednak najprostrze najfajniejsze 1 i 2 mnie się podoba. 4 też fajna, ale chyba za bardzo przyciągałaby wzrok i jeszcze ten kurz na wgłębieniach... Dobre Wnętrze mam, ale zostawiłam w PL. Coś mi świta, ale wklej te zdjęcia z gazety. Co do schodów, szkoda, że odrazu nie zrobione tak jak trzeba. A ślusarz? Jakiego wała wykręcił, że mu podziękowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.09.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Ściemniał przez dwa miesiące, że mu w lakierni nawalają, dwa razy w tygodniu obiecywał, że będzie montaż po czym przywiózł ręcznie pomalowaną konstrukcję, już nie miałam siły i czasu szukać następnego i konstrukcję wzięłam, ale barierki zrobił według swojej koncepcji i miał wrócić z poprawionymi, więcej się nie odezwał, a zaliczki wyżebrał tyle że i tak zarobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.09.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 No się facet nie popisał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts