e-mól 27.09.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 mirela które cudowne? Zdecydowanie za dużo, jeśli chodzi o estetykę, też jest tam jak na mój gust przytłaczająco, ale książki, zabawki, ciuchy dwóch kawalerów to już spory dobytek, nie chcę żeby po kątach w pudłach się walały graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 I to jest właśnie odwieczny konflikt między estetyka a praktycznością Ale zgadzam się z Tobą, e-mól. Też wolę więcej mebli, niż dobytek na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.09.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Te kolorowe, zdecydowanie kolorowe . Hmm... ja mam w pokoju miejsce na dużą szafę/małą garderobę. Tam wiele rzeczy wrzucę. No i oprócz tego my robimy regularnie porządki (biednym rodzinom pomagamy) i zabawek u nas tylko trochę (Sonia bawi się dosłownie kilkoma). Ale ona jest sama więc na pewno mi jest łatwiej mówić. Sorki jak uraziłam, wiem, ze musisz to wszystko jakoś połączyć (ja też z różem zaszalałam wbrew sobie). Ale te półki ... kazda inna ... może jakiś porządek wprowadzić i jednakowe zrobić ? Nie podobają mi się zygzaki, zwykłe półki i szafki wiszące jeszcze do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.09.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Nie, nie uraziłaś, półki i drobnica, to najmniej wiążące, najważnieszy jest układ tych wielkogabarytowych gratów. Szafki to najchętniej wszystkie zamknięte bym dała, zygzaki młodemu się podobają to mu wkleiłam, choć dzięki nim troche ten pokój mniej poważny, a tak to się biuro zrobiło. Oczywiście dziękuję za uwagi, te krytyczne również. Może jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.09.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Dla mnie za bardzo pokombinowane. Np biurko - szafki przy nim mają kolor biały i szary - fatalnie. Super że wprowadziłas kolor czerwony, ale wydaje mi się , że biel i jeden rodzaj szarego by wystarczył (plus oczywiście ta czerwień). I ta czerń przy łóżku - za dużo tego. Te komody - jakie mają blaty ? Drewnopobny szary ? I zrezygnowałabym z półek nad oknem i pod zygzakiem (skoro młodemu się zygzak tak bardzo spodobał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.09.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Półki nad oknem raczej jako opcja na pudła jak się wszystko w meblach nie zmieści. Meble są biało-czarne, te: http://www.meble.vox.pl/kolekcje-mebli/--young-users-by-vox--/komody to jakaś tam ikea z korpusem drewnopodobnym wybarwionym na szarawo, ale pewnie zamówię coś u stolarza z drzwiami przesuwnymi i szufladami., całkiem szarego, drzwi w pokoju i listwy będą szare lub białego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.09.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 To teraz kumam. Super te meble, ale zygzak i komoda ikeowska - dla mnie mają czerwone światło. Może by dobrac komody dokładnie w stylu tych mebli (nawiasem mówiąc bardzo ładnych) ? I ta ściana niebieska ... . Ogólnie dla mnie za dużo kolorów i wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.09.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Zmiany i kolejny fajny fotel, ale nie ta cena http://www.worldsdesign.pl/img/gallery/66334/kind/0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.09.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Tu znajdziesz troche foteli. Ceny....spore. http://www.momastudio.pl/products/224 Ten znów całkiem niedrogi...jak na fotel http://www.domosfera.pl/wnetrza/1,93233,8317961,Fotel_Club.html A tu masz inspirowane http://www.dkwadrat.pl/index2.php?id_kategorii=47&kategoria=Fotele http://www.customform.pl/shop/?a=list&cat=&list=3&p_stype=&p_pg=&p_limit=12&p_search_0=&p_search_1=3&p_search_2=&p_search_3=&p_search_4=&p_search_5= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.09.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ale fajne te fotelowe inspiracje mnie też korci, żeby z fotelem zaszaleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.09.2011 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Dzięki mayland, cześć pasie. Ja mam przy salonie taką odnogę, uzyskaną z innego pokoju, i jakoś samozwańczo stał się ten kąt multimedialnym centrum i zabawkową graciarnią, przynajmniej trochę się ten dobrobyt chowa i nie wypływa tak strasznie na "główny" salon. No i postanowiłam wstawić tu dwa fotele dla Pani i Pana, a dzieciarnia może np. na podnóżkach u "Państwa" stóp przebywać , albo jakieś sako im się rzuci lub puchaty dywanik. Kiedyś rozkład muszę wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.09.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Fajny pomysł na zagospodarowanie kąta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.09.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Fajny pomysł na zagospodarowanie kąta o tak i fajnie jest mieć taki kąt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.09.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 (edytowane) a tu ceny różne , ale można wyczekać, uzbierać, a potem ustrzelić coś konkretnego!!!! po co się rozdrabniać... http://www.mesmetric.com/products/wnetrza-domowe/fotele Edytowane 28 Września 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.09.2011 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Najnowszy plan, pogadać z tapicerem czy by mi model "origami" zrobił. To ten który ostatni wkleiłam, aricia, tam też szukałam, jak totka sprawdzę to może coś z mesmetrica zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.09.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 nieśmiało się wtrącę a tu zaglądałaś? http://www.atakdesign.pl/meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.09.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 dzięki cronin, tam mnie jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.09.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 ja tam bywam....nawet we własnej osobie....sprawdź lepiej tego totka, bo może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.09.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 aricia te z ikea fajne faktyczne tylko żeby jakiś fajny kolor tej skóry był, np musztardowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.09.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 ciekawa jestem tego brązu na żywo ot: właśnie tak ostatnio rozmyślałam, o znaczeniu słowa musztardowy, w odniesieniu do koloru... zainspirowała mnie musztarda, przywieziona z anglii....ja całe życie myślałam, że musztardowy, to taki jasnobrązowo-żółty ( jak kozacka, albo sarepska )...a tu niespodzianka!!! w słoiku zobaczyłam piękną barwę, żywy, żółty kolor z odcieniem ugru ...no i mi się wyjaśniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts