e-mól 11.10.2011 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 (edytowane) Dziewczyny, czy może któraś jest na bieżąco i potrafi powiedzieć czy znajdę nowoczesny prosty kominek może być kwadrat, może być pionowy wysoki może też być horyzontalny, ale warunek jest taki żeby ramki były proste minimalistyczne, to mój ideał, nawet "podłoga" jest na poziomie ramki, w środku też wszystko na prosto. http://www.wentor.com.pl/userfiles/image/puro_65.jpg ale żeby kosztował mniej niż 10K i im mniej tym oczywiście lepiej, jaj mam jedynie wymagania estetyczne, moc też nie ma być zbyt duża Edytowane 11 Października 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.10.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Te narzuty BRW nieraz przecenia. Poluj na niższą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.10.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 dzięki, a miałaś może okazję je macać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.10.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 DarioAS kupiła taką narzutę jakiś czas temu. Zapytaj jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.10.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Dawno nic nie pokazywałam, bo zwyczajnie niewiele się działo, albo częściej do wszystkiego mam zastrzeżenia, wszystko wydaje mi się do poprawek, do wykończenia, parter póki nie zrobię czegoś z betonami na podłogach będzie wyglądał paskudnie, nie zamontuję list póki nie zrobię tych podłóg itd. Dwa stopnie w schodach do poprawki, żeby je poprawić to trzeba zerwać stare, ślusarz musi coś tam pozmieniać i dopiero stolarz może robić nowe, ale zwodzi mnie oczywiście, mąż potulnie zapłacił, a ja byłam wyjechana i nie było mnie przy odbiorze barierek nie zrobię póki schodów nie poprawią. Mam wrażenie że albo na partaczy samych trafiam, albo ja pi..da jakaś jestem, albo jakieś wymagania z kosmosu mam. Od jakiegoś czasu już z kilkoma firmami rozmawiam żeby drobne roboty zlecić w domu, , wciąż nikt nie podjechał żeby chociaż spojrzeć co jest do roboty, no błagać chyba trzeba żeby ktoś robotę wziął, paranoja To się pożaliłam Póki co schody wyglądają tak: i słaba fota jeszcze mokrej podłogi na piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.10.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Ale wyglądają pięknie - głowa do góry !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.10.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 e-mól, dla mnie schody bomba. No ale ja obiektywna nie jestem, bo mnie inspiracja tych schodów powaliła i wiedziałam, że u Ciebie też będzie za....biście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.10.2011 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Dzięki dziewczynki kochane jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 14.10.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 No zajebiste... tez bym takie chciała mieć!! Felery niech poprawiają, a Ty się nie zniechęcaj.Podłoga też sie super zapowiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.10.2011 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 takie sobie wizki ćwiczę wlazłam na górę, podłoga może być i jeszcze schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.10.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Schody wymiatają . Powiedz mi co to za grzejniki w pokojach masz? Wygląda na zwykły łazienkowy tylko zawieszony bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.10.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 nie no schody są zajeb...te a i moją uwagę zwróciły grzejniki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.10.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 te pod połaciowymi to gorgiel - model cezar,a reszta to instal projekt był na 99%, ale jakoś ich teraz znaleźć na szybko nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.10.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Piękne podłogi. A schody to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.10.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 podłogi fajne!!! ale schody zajefajne!!!! planujesz jakąś barierkę, bo nie pamiętam? grzejniczki znajome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.10.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 takie barierki mają być: ale jak pomyślę o kolejnym "chętnym i kompetentnym" fachowcu, albo nawet o samych rozmowach to już mnie skręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 14.10.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 witam , Molu pieknie tu u Ciebie.,Schody super,łazienka extra ale najbardziej kuchnia mi się podoba piekne fronty + te czenie super, zajb...ie wracając do kanap; jeśli szukasz kanapy to polecam moją:http://www.woodways.pl/pub/Image/gallery/KALISTO_wypoczynek/aranzacja/image_1.jpgwoodways - kalisto, bardzo wygodna i bardzo solidnie wykonana. (fotele też mają).....(szara też jest bo w próbniku mają ok 100 skór i maaasse materiałów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.10.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Fason ładny, tylko że ja narożnika potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Emolku i podlogi i schody cudniaste a Ty sie nie stresuj tylko fachowcow za dupy wez, zeby sie szybciutko uwineli...ale cos w tym jest, ze wszystkich trzeba prosic, zeby przyszli i cos zrobili ...mnie to do szalu doprowadza bo przeciez za pieniadze to robia a lachy przy tym tyle jakby to byl wolontariat:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 14.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Fason ładny, tylko że ja narożnika potrzebuję jakby co to narożniki też są w dużych miastach mają tzw outlety w Jarocinie widziałem spory narożnik własnie szary materiał w połączeniu z szarą skórą - egzempl. z wystawy i cena zamias 8500 była 4900 to spora obnizka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts