Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

Dziewczyny, czy może któraś jest na bieżąco i potrafi powiedzieć czy znajdę nowoczesny prosty kominek może być kwadrat, może być pionowy wysoki może też być horyzontalny, ale warunek jest taki żeby ramki były proste minimalistyczne, to mój ideał, nawet "podłoga" jest na poziomie ramki, w środku też wszystko na prosto.

http://www.wentor.com.pl/userfiles/image/puro_65.jpg

ale żeby kosztował mniej niż 10K i im mniej tym oczywiście lepiej, jaj mam jedynie wymagania estetyczne, moc też nie ma być zbyt duża

Edytowane przez e-mól

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dawno nic nie pokazywałam, bo zwyczajnie niewiele się działo, albo częściej do wszystkiego mam zastrzeżenia, wszystko wydaje mi się do poprawek, do wykończenia, parter póki nie zrobię czegoś z betonami na podłogach będzie wyglądał paskudnie, nie zamontuję list póki nie zrobię tych podłóg itd.

Dwa stopnie w schodach do poprawki, żeby je poprawić to trzeba zerwać stare, ślusarz musi coś tam pozmieniać i dopiero stolarz może robić nowe, ale zwodzi mnie oczywiście, mąż potulnie zapłacił, a ja byłam wyjechana i nie było mnie przy odbiorze :bash: barierek nie zrobię póki schodów nie poprawią.

Mam wrażenie że albo na partaczy samych trafiam, albo ja pi..da jakaś jestem, albo jakieś wymagania z kosmosu mam.

Od jakiegoś czasu już z kilkoma firmami rozmawiam żeby drobne roboty zlecić w domu, , wciąż nikt nie podjechał żeby chociaż spojrzeć co jest do roboty, no błagać chyba trzeba żeby ktoś robotę wziął, paranoja

To się pożaliłam

Póki co schody wyglądają tak:

DSC_0946.JPG

DSC_0947.JPG

DSC_0943.JPG

i słaba fota jeszcze mokrej podłogi na piętrze

DSC_0944.JPG

witam ,

Molu pieknie tu u Ciebie.,

Schody super,

łazienka extra ale najbardziej kuchnia mi się podoba piekne fronty + te czenie super, zajb...ie

wracając do kanap; jeśli szukasz kanapy to polecam moją:

http://www.woodways.pl/pub/Image/gallery/KALISTO_wypoczynek/aranzacja/image_1.jpg

woodways - kalisto, bardzo wygodna i bardzo solidnie wykonana. (fotele też mają).....

(szara też jest bo w próbniku mają ok 100 skór i maaasse materiałów).

Emolku i podlogi i schody cudniaste a Ty sie nie stresuj tylko fachowcow za dupy wez, zeby sie szybciutko uwineli...ale cos w tym jest, ze wszystkich trzeba prosic, zeby przyszli i cos zrobili ...mnie to do szalu doprowadza bo przeciez za pieniadze to robia a lachy przy tym tyle jakby to byl wolontariat:(