aricia 20.10.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 !!!!!!! wkrótce ????? tzn., kiedy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.10.2011 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 (edytowane) Tak, mąż mi wyprodukował dwie panienki, bardzo prosiłam o jedną i albo jak zwykle słabo słuchał albo chciał sie popisać co to on nie umie. Tym razem chyba urodzę przez eksplozję bo dziewczyny rosną jak szalone, nawet ponad normę ciąży pojedynczej, a planowane jest to wydarzenie na początek roku, ale wszyscy straszą jak to się bliźniaków donosić nie da, więc tym bardziej się stresuję tym NIE wykańczaniem. Oczywiścienie poza organizacją i wykonawcami krucho z kasą, mąż od pół roku obecny jedynie ciałem i to praktycznie nocą, więc też w domu nic nie zrobi. Czyli gniazdka i lampy w kartonach, kable wiszą ze ścian, ja nerwowa i mega ograniczona, a lekarz za każdym razem jak mantrę powtarza: proszę najlepiej nic nie robić, no ale dzisiaj wymalowałm stół, skręciłam chłopakom biurko-pierwszy mebel na piętrze:lol2:, teraz czekam na wycenę na garderobę i jak będzie przegięta to sama z mamą ją zrobię, to będzie wyczyn! Luźne wyliczenia wskazują na to, że materiały zamkną się w 1K, ciakwe jak sie ma do tego wycena wykonawcy. No i jeszcze jest plan na babskie tapetowanie, ale trudność polega na tym, że jednocześnie mają być przytapetowane zlicowane drzwi, sił już nie mam na stolarzy i się zanosi, że same się za zrobienie tych drzwi weźmiemy. Kojarzycie adres sklepu z tapetami gdzie jest filtr "po kolorach"? Edytowane 1 Listopada 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.10.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 jak chłopakom????? coś mi się chyba w obliczeniach popitoliło, bo myślałam, że masz jednego synka... braku rąk do pracy nie zazdroszczę. my też na monterów możemy tylko liczyć, bo mojego małżona rzadko w domu zastać można, a jak jest to się nie podejmie ja też mam czasem zajawkę na powiększenie stada ... ale później mi mija.... np. dziś sobie tak myślałam....a tu wyskakujesz z njusem!!!! i to zdublowanym sklepu z tapetami, z opcją koloru nie znam. no chyba, że liroy? nie szalej za bardzo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.10.2011 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 (edytowane) ale że z tymi tapetami mam nie szaleć?Coś subtelnego do dsalonu chciałam, najchętniej jak te panele kilka postów temu, z leroya przywlekłam ostatnio takei coś http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/e1/c9/4302afd1002b22028e4344124461-43517110_d.jpg bo wiecie że tam sobie można uciąć kawałki tapet za free? No i na ścianie robi fajne wrażenie, bym już zupełnie miała w&b. No dwóch mam synów, i to już dłuższy czas No to jak go jeszcze nie pokazywałam to teraz to nadrobię: A tak się prezentują jego niestrzyżone kudły i marzy mi się aby chociaż jedna panienka takie również miała, trzymajcie kciuki, jedna na prosto druga na kudłato A fotki w lapsie próbowałam wkleić i jakoś tam nie umiem, przeturlałam się aricio specjalnie dla Ciebie do drugiego kompa. Edytowane 20 Października 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.10.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 fajna ta tapetka ...taka psychodela...ja lubię no to będziecie mieli komplet !!!! a ja nad drugim się tak zastanawiam a nie szalej, w sensie nadwyrężania organizmu !!!! później maluchy będą tak do ruchu przyzwyczajone, że będziesz cały czas musiała Je dyndać a różowo koronkowa garderoba już zakupiona???? ale odmiana!!!! czaaaad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.10.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 No właśnie trochę nie mam siły za szmatkami latać, coś tam od czasu do czasu złapię przy okazji, ale mało w tym koronek i różu, jakoś rajtki mnie pociągają, muszę policzyć ile już tego nakupiłam. Że sił nie mam, że zbiory po chłopakach raczej się nie przydadzą(w tym trzy wypasione wózki), że wszystkiego potrzebuję podwójne ilości, to jak któraś chce sprzedać atrakcyjny secik po swojej niuńce za rozsądne acz uczciwe pieniądze to zapraszam na pw. Równowaga płci wreszcie będzie w rodzinie, Ty się nie zastanawiaj tylko męża zaatakuj, nasz starszy przez to że dłuższy czas był jedynakiem, delikatnie mówiąc trochę dziwny jest, więc polecam przynajmniej parkę. Aricia a nie masz jakiś innych ciekawych wzorów na oku, muszę się trochę spiąć z decyzjami i robotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.10.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 nooo!!! Kochana, jaki następny Przystojniacha!!!!! za parę lat, jak do Twixów będą przychodziły koleżanki, to nie będzie wiadomo, do kogo tak na prawdę przychodzą! z tapetami na razie u mnie cisza..dawno niczego nie szukałam nie ma wątku o tapetach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.10.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 (edytowane) tu np znalazłam sklep z podziałem na koloryhttp://sklep.makstudio.pl/50-czernie Edytowane 1 Listopada 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 20.10.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 e-mól ! Ogromne gratulacje i to podwójne :lol2: Szczerze przyznam, że ja zawsze chciałam tak za jednym razem 2 ale i tak nie narzekam... może następnym razem się uda. To wykańczanie domu to pewnie przez ten syndrom wicia gniazda, ja się nie dziwię, że nagle nabrałaś powera, ja nigdy tyle nie sprzątałam co teraz Trzymam kciuki równowagę płci w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.10.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Dzięki, dzięki, wicie gniazda: tak, sprzątanie: nie Iwek zobacz co Ci kiedyś odpisałam u Analienyhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?162330-Dziennik-wyka%C5%84czania-Analieny-komentarze/page17 se wykrakałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 20.10.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 he, he, he - jak nic wykrakałaś ! Ale super, to ja spróbuję wykrakać, że uda mi się urodzić jeszcze w październiku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.10.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 o matko, bliźniaczki, suuuper:wave: gratulacje:yes: zazdroszczę, ja bym chciała ale się boję ale ma włosy ten Twój dziwny;) mój Starszak też taki i to może przez to samo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 20.10.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 O rany! Gratuluję! Superowo!!!Cudnie u Ciebie!Jak będziesz wykańczać pokój dla dziewczynek?I namierzyłaś już może kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.10.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Emolku :hug:Chlopaki wymiataja:yes:. Super sa! A Macie juz imiona dla Dziewczynek? strasznie tej szarosci Twojej jestem ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.10.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Dzięki za wszystkie gratulacje, u dziewczyn zostaje dziwnie żółta ściana "po Tymku", Tymek idzie do Michałowego pokoju z granatową ścianą i białymi i czarnymi meblami. U dziewczyn dwie płytkie szafy z ikea, leżą już w kartonach, do tego białe expedity pod skosy, mała sofka, i chyba zrobię na zamówienie białe łóżeczka na wzór tych: http://www.areand.pl/allegro/20091111/luxo_b_04.jpg tu kilka innych ładnych gdyby się któraś jednak zainspirowała moją wielodzietną rodziną i za dziewięć miesięcy potrzebowała;) Drzwi na piętrze będą raczej szare i może też jedna ścinę zrobię szarą. Miałam też plan na naklejane kolorowe koła i zalegającą gdzieś firanę w koła, ale dzisiaj się zakochałam w tej tapecie i kusi mnie żeby dać ją na skos i wtedy te koła to już za dużo szczęścia. Czyli królestwo kolorów jakieś wizki wkrótce wrzucę Z imionami ogromny mam kłopot te które od dawna miałam obmyślone okazały się strasznie popularne, ma być krótko z ładnym zdrobnieniem, trochę oryginalnie ale nie dziwacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.10.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 ja zawsze wiedziałam, ze będzie igor albo maja....a jak urodziłam, to wszyyyyyystkie dzieci tak się nazywały ! ale co tam, zostało tak, jak było planowane! ...a teraz córci dałabym już na imię kaja ( bo majóf jak mrófkuf ), albo olga ... tapeta fajoska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.10.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Tymek przez kilka miesięcy "był" właśnie Mają, potem doszła LenkaJeszcze podoba mi się Iga(ale nie ma zdrobnienia) Hania ale to zazwyczej diablice i też dużo ich, jeszcze Nina i Nadia, wynalazłam nawet oryginalne fajne imię Liwia, ale dodatkowo muszą jeszcze ze sobą dobrze brzmieć i z nazwiskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.10.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 no i jeszcze żeby w "komplecie" ładnie brzmiały bo nina z nadią są dość podobne, aż za, chyba....ale np. nadia i pola ( też lubię )? iga ( nie szkodzi, ze nie ma zdrobnienia!!! ja np. nie lubię mówić igorek, zawsze mówię igi, albo iguś ) i lena? a może inga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 21.10.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 O matko i córko ale news :) ogromne gratulacje ...ale informacja o dwóch chłopcach i mnie zaskoczyła ...niezwykłe z nich przystojniaki oj biedna Ty w przyszłości ...biedna ... A co do podobieństw imion to mamy znajomych z dwiema córeczkami - Jagodą i Jagną i to nie są bliźniaczki ...czasem jak wołają Jaga to ja w sumie nie wiem na którą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.10.2011 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 No nic a nic z Tymi imionami wymyślić nie mogę, Pola też mi się bardzo podoba, ale do nazwiska okropnie nie pasuje, Inga niby ładnie, ale jakoś podświadomie widzę taką herszt babę z wermahtu. Jeszcze Tola jest cudna lub Antonina, ale strasznie serio brzmi ale Tosia pięknie. No jak już coś wymyślę to wyobrażam sobie jak się drę na ulicy TOŚKA TOLA!!! i zawsze cos nie pasuje. Anegdotę mam z jakiegoś forum, dyskusja dotyczyła właśnie wyboru imion dla bliźniaczek. Kobieta miała wybraną Lenę a na drugie się nie mogła zdecydować, już po porodzie zdecydowała się na Ninę, porozsyłała znajomym sms'y i znajomy migiem oddzwonił żeby się lepiej jeszcze zastanowiła, bo razem to jakby LeNina urodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts