aricia 21.10.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 no to lena i inka tez odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.10.2011 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Taki mam mniej wiecej układ pokoju, meble raczej tak zostaną, bo się nagłowiłam strasznie i chyba tak jest najergonomiczniej, ta ściana po lewej-żółta jest bardzo "płytka" bo naprzeciwko drzwi jest okno osadzone 20 cm od tej żółtej ściany. Jak macie jakieś ciekawe, konstruktywnw pomysły to chętnie posłucham, między innymi dlatego odtajniłam twixy, na ten skos kusi mnie wyżej wklejona tapeta, będzie chyba ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.10.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Emolku macie jescze troche czasu i na pewno znajdziecie te wlasciwe, jest tyle pieknych imion...u nas Łukaszek po tatusiu a Marysia po babci...mnie sie tez podobaja Hania, Lenka, Helenka, Zosia, Tosia, Maja, Oliwia,Ella...ja chcialam zeby Marysia byla Zosia ale maz mnie przeforsowal na swoja strone... A Łukasze mial byc Julka ale w tym okresie taki wysyp Julek nastapil, ze mi sie troche przejadla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.10.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Mnie sie podoba Twoja aranzacja - jest spojna i tak jak Napisalas - ergonomiczna:yes:, jak dojda jeszcze drobiazgi to bedzie pieknie. Emolku Ty to chyba Jestes pierwsza forumowa mama, ktora czeka na Bliznieta:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.10.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 O żesz w modę ... ale Ci się powodzi . Gratulacje wielkie . Jak się masz fajnie . Już czekam na fotki tej wieelkiej rodzinki. Dwie dziewczynki i dwóch chłopaków - toż to największe szczęście jakie kobietę chyba może spotkać. ps. ktoś z Was miał w rodzinie ciąże mnogie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 21.10.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 dwie parki gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.10.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 o! gratuluję raz że dziewuszki (dla równowagi), dwa- że dwie. życzę zdrówka Wam trzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.10.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Gratulacje! Podwójne Jeszcze Tola jest cudna lub Antonina, ale strasznie serio brzmi Piękne imię Czemu strasznie serio? My na naszego syna mówimy praktycznie tylko i wyłącznie Jakub. Szczytem zdrobnienia jest Jakubek. Żadne Kuby, Kubusie, Kubulki i tym podobne Gorzej z rodziną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.10.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Moja Zu ma w przedszkolu Antoninę - Antośka na nią wołają a forumowa Lidszu ma Ingę i Olgę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.10.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Emolku Ty to chyba Jestes pierwsza forumowa mama, ktora czeka na Bliznieta:cool: u mikiada 3 m-ce temu wykluły się twixy http://forum.muratordom.pl/showthread.php?139631-Komentarze-do-dziennika-Ady-i-Mikołaja&p=4955037&viewfull=1#post4955037, chłopaczyska:D, cuuuudne!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.10.2011 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Zaglądałam, faktycznie słodziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.10.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 (edytowane) Gratuluje e-mól Ja rodziłam rok temu ale po.... 16 latach przerwy. U Ciebie mniejsza różnica ale i tak będzie niezły wyczyn! Fajnie Może się groszki przydadzą http://allegro.pl/tapeta-tapety-rasch-biala-w-polyskliwe-grochy-i1885912706.html http://allegro.pl/lampa-eglo-santiago-87307-plafon-s-lampydomowe-pl-i1888006644.html Wiem, nie różowe ALe niedrogie Wyceniałaś żaluzje perforowane? Moze Cię zainteresują ceny bo ja własnie co wyceniałam. Rozmiar 180x220 - ok. 2000zł Rozmiar 80x220 - ok. 1150zł Edytowane 21 Października 2011 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 21.10.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 z pewnością już tu kiedyś byłam ale mam do nadrobienia:) Ale temat twixów nas połączy jeszcze bardziej. Bardzo mi sie tu u Ciebie podoba. Pokój dziewczynek zapowiada sie super, skad Ty takie łóżeczka wyczarowałaś.. ja coś takiego widziałam ale było to chyba Blooma i strasznie drogie.. ostatecznie kupiłam białe zwyklaki ile te Twoje cuda będą kosztować? Tapetka miodzio.. już zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.10.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 (edytowane) Mayland, ale Ty piszesz o zewnętrznych??!! Namieszałaś mi tymi grochami i ładne i tanie i od ręki, ale te moje wczesniejsze fajny efekt trójwymiarowości mają, no ale i droższe i na zamówienie. Mikiada, no właśnie to podróba blooma by miałaby być, ale ja chcę rozmiar 140, jeden stolarz mi je wycenił na 1300 z szufladą, oczywiście x2, z dostepnych w Polsce gotowców te wchodzą w rachubę http://www.daadaa.pl/images/products/1116/lozeczko-tapczanik-dla-dziecka-lara-pinio_3_p.jpg http://studiopetito.pl/media/catalog/product/cache/1/image/475x475/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/_/e/_eczko-tapczanik-140x70_4.jpg ale wolałabym te obłe a'la bloom'y,, fajnie jako tapczaniki wyglądają Oczywiście dziewczyny będą z nami spały, włąśnie im produkuję przystawne łóżeczko w kolorze szarym , a wd zień będą miały pokój na parterze do spania, ale i tak chcę im zrobić własny pokój, tym sposobem, wychodzi mi że muszę mieć dla nich 5 łóżeczek:jawdrop: Póki co mam dwa + turystyczne. Tutaj dwie tapetki, które są na tapecie: http://img01.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/85/91/27/1885912706 Edytowane 21 Października 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.10.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 O wewnętrznych perforowanych z szerszymi lamelkami i na tasmach. Te grochy 3D są fajne ale... to mocny wzór. Unikałabym w małym pokoju bo raz, ze wzór 3D najlepiej oglada się z dystansu a dwa to bałabym sie że jednak za mocny akcent. Małe dzieci chyba wolą bardziej pojedyncze wzory. Raczej nie docenią walorów 3D Wręcz przeciwnie. Ostatnio słyszałam opinię jakiegoś lekarza w tv, że należy się wystrzegać ekspozycji na efekt 3D u dzieci i to nie tylko w filmach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.10.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ale zonk z tymi żaluzjami mi na 300-400zł 1,5x1,5 wycenili. Ale to przecież dla mnie ta tapeta, a nie dla nich, tylko że w ich pokoju ją sobie nakleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 21.10.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Gratulacje . Nasza lekarka mówi, że wychować jednego chłopaka, to jak trzy dziewczynki. Może to pewna przesada ale z dziewczynkami co do zasady większość rzeczy idzie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.10.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 no dobra, przekonałyście mnie, dawajcie przepis na dziewuszkę !!!! tylko e-molq, nie Twój do końca , bo mam za małe mieszkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.10.2011 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Dakula, co Ty gadasz, czyli jakbym OSIEM córek w domu miała??!! No nie wiem przekonam się, ale wydawało mi się że panienki to więcej fochów, awantury o ciuchy lalki, w krótce się dowiem. Choć nasz Tymek to i nawet za pięć dziewczynek może robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 22.10.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 e-mól, mam dwóch chłopaków i jedną córeczkę (Igusię, zwaną Busiem, Igunią, Igusiem - a miała być Zojka lub Inka) do tego dwie siostrzenice (Dominika i Weronika) i potwierdzam, że dziewczynki z natury są spokojniejsze, grzeczniejsze i bardziej posłuszne. Chłopaki bawią się razem i moja Mała ostatnio przychodzi i prosi: Mamo, chciałabym siostrzyczkę A u Was będzie w sam raz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts