madzialenka 22.10.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Cześć Mamuśka. Nawet ostatnio się zastanawiałam, kiedy przyznasz się do Panienek:). Dla mnie zestaw Tosia i Tola jest super. Zwłaszcza to pierwsze imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.10.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 E-mól ja tu przypadkiem a tu taki nius Gratuluję bardzo bardzo baaaaardzo oh jak ja wam zazdroszcze tych dzieciątek A synowie to śliczne dzieciaki ah te kręcone włoski Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.10.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 To ja tez sie do gratulacji przylaczam.:D Zazdraszczam coreczek....tez chcialam;) ale Pan Maz nie chce ryzykowac....mowi, ze juz dwa razy mi udowodnil, ze tylko chlopakow potrafi robic... ...i tylko nie Maja....okropne imie... wyobraz sobie mnie czterdzestoletnia Maje i wszyscy do mnie mowia Pani Maju...gdy ja nie panimaju pa ruskie... cholera...cale zycie ojca przeklinam...a tak chcialam byc Malgoska... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 22.10.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 O rany, ale ja durna jestem... GRATULACJE!!!! Wychować dziewczynkę jest 3 razy łatwiej niż chłopaka. Serio. A ile radości!!! Będzie cudnie!!!! PS> Nie dawaj tej psychodelicznej tapety, znudzi Ci się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 22.10.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 E-mólku,przy takiej nowinie się ujawniam z grona podczytywaczy, no i gratuluję serdecznie, podwójnie, potrójnie, poczwórnie!!!!Bardzo fajnie mieć bliźniaczki - sama mam, właśnie dziewczynki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.10.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Dziękuję bardzo za wszystkie gratulacje i życzenia, bardzo mi miło.Anula której nie dawać tej czarnej czy tej groszkowej?Anja no co Ty chwal si e szybko, opowiadaj, stare Twoje panienki już są, mają jakieś dodatkowe rodzeństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.10.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 (edytowane) Jak tu taki ruch się ostatnio zrobił to może jeszcze raz spytam czy ktoś nie wie gdzie szukać poniższych produktów umywalka: panele, a może tapety? : http://architekturawnetrz.pl/site_media/photo/2010/10/05/8fc1bd06fa7f66856100_630_450_1.jpg http://architekturawnetrz.pl/site_media/photo/2010/10/05/80fa8a904a9840a8aa0c_630_450_1.jpg http://architekturawnetrz.pl/site_media/photo/2010/10/05/9fb11d1807d8b9ea83f6_630_450_1.jpg i dwie fototapety: Edytowane 22 Października 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 23.10.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Niestety nie w powyższym temacie:) ale musiałam napisać.. przejrzałam cały Twój dziennik i wow!! pięknie tu. Gratulacje! nie wiem kiedy Ty znajdujesz czas przy dwójce dzieci na wyszukiwanie tego wszystkiego w necie, projekty... o realizacji już nie wspomnę. Powaliło mnie rewitalizacja kanapy - masz jakiegoś dobrego tapicera? i czy on operuje na tereni Wielkopolski? Pięknie pięknie pięknie!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 E-molku - gratulacje!!! co za fantastyczna nowina! (chociaż na początku pewnie trochę mrożąca krew w żyłach?) Jeśli chodzi o imiona - ja mam Zosię i Tosię (nie bliźniaczki) - imiona słodkie (nigdy nie użyliśmy formy Antonina, jest po prostu Tosia), bardzo mi się podobają, ale są zbyt podobne, wołam jedną, a odzywają się obie... No i problem gdyby była trzecia, przecież musi pasować do pozostałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 24.10.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Przylaczam sie do gratulacji !!! No i piekny domek sie szykuje - a nie za ciasny bedzie ? A jezeli chodzi o ilosc lozeczek, pomysl, czy na pewno potrzeba ich az tyle - moja corcia ponad pol roku przespala w koszu dostawionym do naszego lozka i obie bylysmy z tego rozwiazania zadowolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.10.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 No jestem, Mikiadia, jakbyś się wczytała to byś wiedziała że pokrowiec na kanapę szyła moja mama, z kocy wojskowych i o ile na zdjeciu i na początku efekkt faktycznie był super to teraz ubranko się mocno ściąga mało reprezentacyjnie wygląda, a wątek to głównie piękne zdjęcia co niestety nie idzie w parze z moim domkiem, na to wymyślanie i szukanie tracę mnóstwo czasu i energii, a z reguły nic tego nie wynika A że Iga mi się jeszcze podoba pisałam? Mazo dwa dni zjęło mi oswojenie się z tą nowiną, pamiętam jak wracałam roztrzęsiona od gina, a mam kawał drogi, dobrze że się nie rozkleiłam w między czasie i policja stała po drodze i pomyślałam że jak mnie skubańcy zatrzymają to albo się na nich wyładuję, albo w rękawy zacznę im ryczeć, no niestety nie zatrzymali i nie będę mogła tej ciekawej anegdoty wnukom opowiadać Pokój dziewczyn już mi się nie podoba kupiłam taką szafę tylko mam trzy "słupki" http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/pax-szafa--drzwi__0096109_PE235586_S4.JPG Na tle żółto-zielonej ściany widac że szybki są błękitne, gryzie mi się to i albo będę przemalowywać ścianę, albo "spinać" kolory jakimiś malowidłami naklejkami. W każdym razie już jest dla mnie mało spójnie i przypadkowo Nie bardzo mam miejsce na komodę, a chcę mieć wygodny kąt do przewijania, a że wiem, że długo się go nie poużywa to wymyśliłam taki patent do łatwej likwidacji, że wewnątrz szafy zamontuję taki przewijak i jeszcze bęę miała pod ręką gadżety do przewijania i wszystkie ciuszki, szafy są głębokie na 35cm, akurat na ciuszki i zabawki. Kilka różności które mi się podobają do babskiego pokoju, ale teraz to już nie wiem co z tą szafą i tym bardziej z dodatkami zasłon miało nie być ale ta ma cudny wzór http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/eivor-zasony-szt__0129236_PE283265_S4.JPG http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/eivor-zasony-szt__0133265_PE288627_S4.JPG i cudny mobil E & co. ilość łóżeczek wydaje się faktycznie zbyt liczna, ale z początku wygodniej mi będzie jeśli będą spały na parterze w ciągu dnia, a mam zapasowy pokój więc tam pójdą dwa łóżeczka takie do pół roku, na kółkach. W ich pokoju wylądują dwa przyszłościowe duże łóżeczko-tapczaniki, a u nas w sypialni duże łóżeczko przystawne, to z których mam zrezygnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 24.10.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Przegapiłabym takie wieści - podwójne gratulacje A jak chłopcy przyjęli newsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.10.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Młody jest za głupi jeszcze żeby to pojąć, a starszy generalnie się cieszy ale bez szału, no ale to on wyskoczył z pomysłem, że Tymek musi u niego w pokoju spać, bo dziewczynki muszą przecież mieć swój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 24.10.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 A ile macie pokoi dla dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.10.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 No dwa, i w sumie było by wzorcowo, chłopski i babski, ale różnica między chłopakami 6,5roku pewnie wkrótce starszemu zacznie przeszkadzać, ale mam nadzieję że do tego czasu nowy dom wybuduję No mamy jeszcze na parterze pokój który miał być pracownio-gościnnym, więc opcjonalnie ktoś, kiedyś może mieć tam sypialnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 24.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 E-mól no widziałam cos o kocach.. ale jakoś nie dawałam wiary w taki efekt:) a że w eksprsowym tempie czytałam 60 stron to przepraszam że tak pobieżnie.. co do łóżeczek - ech powiem Ci że przy twixach można się nieźle zagracić - my mamy 4 łóżeczka - w pokoju mają dwa, i na dole dwa turystyczne - szkoda że nie mamy pokoju gościnnego na dole wtedy byłby problem z głowy.. a tak to przepycham te łóżeczka pomiędzy salonem a kuchnią, czasami jendo łóżeczko ląduje u nas w sypialni bo w ciągu dnia chłopcy budzą się nawzajem, do tego dwa leżaczki, wózek pod schodami i gdzieś poszła wizja przestronnych wnętrz aż strach pomyśleć co będzie jak zaczna raczkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 24.10.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Witaj Emól. Ostatnio dawno mnie tu nie było- wpadam , a tu taka wiadomość. Wielkie buziaki z tej okazji. Ja mam trójkę i tak strasznie mnie nęci żeby dobić do czwórki....ech. Bardzo Ci zazdroszczę. Z doświadczenia mamy trójki powiem że trzecie ( u mnie to Tymek) to już bułka z masłem, więc myślę że trzecie i czwarte w pakiecie będzie jak deser. a jeszcze dziewczyny- pestka! Ja czwarte - dziweczynkę nazwała bym Łucja- zostawiam jako mój wkład w dyskusję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 25.10.2011 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Cześć Magnolia kopę lat No właśnie na tę bułkę z masłem liczę jakoś opieka nad dwójką mnie nie przeraża w przeciwieństwie do organizacji dnia codziennego, czyli odwożenie przywożenie, odbieranie, zaprowadzanie starszaków do szkoły, przedszkola, jeszcze żeby to wiosna była to do wózka i w trasę, a tak to ubrać maluchy zapakować do samochodu i co dwójkę w fotelikach do szatni żeby młodego odprowadzić/odebrać? Szukam Pani która trochę w domu pomoże i zostanie z maluchami w czasie newralgicznym, a tak to już same plusy widzę. Łucja też mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 26.10.2011 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Wczoraj odbyła sie prawdziwa burza mózgów odnośnie wyboru imion, ale jednym z warunków jest to aby nie były to imiona z TOP listy na dany czas, możecie wypisać imiona które faktycznie powtarzają się najczęściej na podwórku, w przedszkolu, u znajomych i w rodzinie. Z pewnego linku na najpopularniejsze imiona nadawane w W-wie wynika że od lat jest to: Zuzia, Julka, Amelka, Lenka, Natalka, Amelka, Majka, jak spoza tej listy i spełniające resztę warunków to wyszło mi że jedna z dziewczynek Agatka będzie miała na imię Mało Agat znam, ale wszystkie są zorganizowane i konkretne dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.10.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 U nas kiedyś będzie Joanna albo Jolanta. Jeśli mężowi się uda. Przy Jakubie też celował w Joaśkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts