E co. 26.10.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 (edytowane) E-molku faktycznie, przy "podwojnym szczesciu" i pani do pomocy przyda sie, i lozeczka potrzebne, oby tylko dziewczyny spokojne byly, z tych co to jedza i spia a Wy na nie patrzec bedziecie i sie zachwycac.A do Agatki to mi jakos Tosia pasuje, sama nie wiem czemu.No i zapomnialam napisac ze zaslonki baaardzo ladne - a mozna wiedziec gdzie je znalazlas ? Edytowane 26 Października 2011 przez E & co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 26.10.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 ja mam siostrę Agatę baaaaardzo poukładana pani farmaceutka w szkole same czerwone paski na świadectwach!!!! nuuuuda rzeczywiście, wszystkie agaty które znam osobiście są takie ułożone...no i imię nie tak popularne jak anki, agnieszki, kaśki itp!!!! zawsze Jej tego zazdrościłam, jak byłyśmy małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.10.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Ja mam Gabrysię i Weronikę (Werkę) (ale nie bliżniaczki) a moja kuzynka Emilkę i Agatkę właśnie (i Maciusia bo jej się trojaczki przytrafiły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.10.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Dawno mnie nie było a tu takie niusy, super GRATULUJĘ! Na moim terenie cała masa Weronik, Wiktorii i Natalek. A jak Agatka to może i Beatka Z połączeń podoba mi się Hanka i Blanka czy Zosia i Tosia (ale to zdrobnienia) albo kojarzące się a jednak inne Anna i Maria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.10.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 A jak Agatka to może i Beatka Becia ty tu propagandy nie siej:D chyba i tak żadne imię nie przebije popularności mojego i 6-ciu Agnieszek które miałam w klasie w podstawówce:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.10.2011 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 U mnie w klasie były 3 Eweliny, ale na ostatnich studiach w grupie 4 Agnieszki właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.10.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Tydzień 29. Przejmuję się już w sumie tylko wykańczaniem domu, podejrzewam że to czego teraz nie zrobię to pójdzie w odstawkę na przynajmniej pół roku i odprowadzaniem odbieraniem starszaków przy maluchach, jak nie znajdę Pani to kiepsko. No i za zakupy dzidziwe też by warto było się zabrać, ale póki nie wykończę góry, to po kątach upycham to co kupię i chaos się tylko rozprzestrzenia. Jakoś przestałam się martwić ostatnio przedwczesnym porodem, małe rosną ponad normę nawet pojedynczej ciąży, lekarz mnie uspokaja, że przy trzeciej ciąży jest dużo bezpieczniej bo narządy są wyćwiczone. No i nad wózkiem myślę, mam nadzieję że $ szybko teraz poleci w dół, to sobie pozwolę na abstrakcyjnie drogi wózek bo ściągnę ze Stanów i już cena będzie bardziej ludzka. Właśnie skończyłam z mamą skręcać meble do chłopaków i zwęziłyśmy wejście do garderoby, włącznie z obróbką krawędzi listwami, niech się mąż wstydzi , a fachowcy pocałują Bierzemy się za tapetowanie sypialni, tylko nie mogę się zdecydować czy srebrną ścianę reanimować bo wygląda słabo, czy pojechać tapetą po dwóch ścianach. No i może cud się stanie i stolarz ze ślusarzem dotrą, to drzwi do garderoby będę miała (takie zlicowane ze ścianą i też otapetowane) bujam sie z tymi drzwiami jakiś rok ale jest nadzieja na pomyślne zakończenie pomysłu. No i temat schodów może ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 30.10.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 he, he, he - jak nic wykrakałaś ! Ale super, to ja spróbuję wykrakać, że uda mi się urodzić jeszcze w październiku! ha! i się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 ha! i się udało ooooo, gartulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 30.10.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 ha! i się udało No to jeszcze raz serdecznie gratuluję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.10.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Apropos imion: u koleżanki z pracy w rodzinie były trzy dziewczynki: Mecia, Felcia i Anielcia.Mówiła mi o tym z osiem lat temu (sik!)Do tej pory pamiętam imiona:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 31.10.2011 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 To no fatalny zestaw faktycznie, a ta Mecia to od jakiego imienia pochodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 31.10.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Sorki! Melcia! od Melania:-)Bardzo mi się podoba. Można wołać Mela. Gdybym miała jeszcze jedną córeczkę to chyba tak bym ją nazwała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.11.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Makabrybczny przepis na paluszki halloweenowe, może za rok, bo w tym chłopaki powiedzieli że się brzydzą http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vi/ui/ofjw/81WECO73Cab2J9xKrB.jpg 225 g miękkiego masła1 szklanka cukru pudru (dałam zwykły akurat nie miałam pudru)1 jajko1 łyżeczka olejku migdałowego1 łyżeczka olejku waniliowego2 2/3 szklanki mąki1 łyżeczka proszku do pieczeniaduża szczypta soli3/4 szklanki zblanszowanych migdałów Zmiksować masło z cukrem, dodać jajko, olejki, potem mąkę z proszkiem i sól, wyrobić ciasto. Kulę ciasta włożyć do woreczka i schłodzić w lodówce min. 30minut. Potem formować paluszki, wciskając na koniec migdał w miejsce paznokcia. Piec w dobrze nagrzanym piekarniku do 200st. około 10-12 minut. przepis z galerii potraw, z forum GW A teraz idę skręcać garderobę, bośmy przez brzuchol nie pojechali nigdzie bo kawał drogi mamy, zatem dzień roboczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.11.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 to ja pod tymi paluchami obrzydliwymi złoże Ci gratulacje! Jejku, będziesz miała czwórkę dzieciów, jak ja przy tym słabo wypadam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.11.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Dziękuję Ci myszko, to Ty jeszcze czasami jednak tu bywasz, bardzo mi miło. Melduję, że dwa korpusy paxów skręciłam i jestem wykończona, słabość nad słabościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moda 01.11.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Jak tu taki ruch się ostatnio zrobił to może jeszcze raz spytam czy ktoś nie wie gdzie szukać poniższych produktów umywalka: panele, a może tapety? : http://architekturawnetrz.pl/site_media/photo/2010/10/05/8fc1bd06fa7f66856100_630_450_1.jpg http://architekturawnetrz.pl/site_media/photo/2010/10/05/80fa8a904a9840a8aa0c_630_450_1.jpg http://architekturawnetrz.pl/site_media/photo/2010/10/05/9fb11d1807d8b9ea83f6_630_450_1.jpg i dwie fototapety: To są płytki Marazzi , między innymi Soho. http://www.marazzitile.com/news-1/press-releases/soho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.11.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Dziękuję moda, fototapety też juz znalazłam, na szczęście za małe i za drogie , zostaje tylko umywalka, nikt nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.11.2011 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Chyba mi się ciąża na mózg rzuciła bo rozważam BEŻOWĄ tapetę do salonu, tapeta byłaby w sumie tylko na jednej ścianie i to takiej pociętej wnękami. co myślicie? No i fotel do oceny, bo juz sama nie wiem czy fajny, obicie oczywiście do wymiany, chodzi mi o ten malinowy, no i może poduchę dałoby się tak poszerzyć ku górze jak w tym beżowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 02.11.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Super tapeta! Co to jest?A fotel, dla mnie, taki ok., wygląda na wygodny, ale nie powalający... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts