Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

Cudny!

Ale ja też bez miejsca :( No i mam już fotele.

Poza tym nie mogę teraz mężowi podpaść. Muszę być grzeczna :lol2:

Przeglądam więc allegro i tylko po cichutku wzdycham, że to i tamto bym kupiła...

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oooo, mini fartuszek, muszę chyba mężowi wreszcie pokazać o jakich pożytecznych rzeczach ja tutaj rozprawiam :) Teraz to akurat taki fartuszek to chyba mi tylko pępek zakrył :cool: no chyba, że Ty piszesz o jakiejś obcej długo-włoso-nogiej pokojówce

"twój" regał też świetny, takie lubię

witam

ja tutaj pierwszy raz zaglądam :yes:

uśmiałam się na całego :D

mama bliźniąt czekająca na bliźnięta ... pełen szacun :cool:

pozdrawiam i zdrówka życzę

witam

ja tutaj pierwszy raz zaglądam :yes:

uśmiałam się na całego :D

mama bliźniąt czekająca na bliźnięta ... pełen szacun :cool:

pozdrawiam i zdrówka życzę

Hola hola, ja jeszcze nie mam żadnych bliźniąt, dopiero czekam,choć dwóch kawalerów już posiadam, właśnie się szpitalizuję :( co by się młode za szybko nie pojawiły, ale przy okazji bajerancką maszynkę do komunikacji kochany małżonek mi sprawił, to mam trochę humor lepszy. Co powiecie o agatce i dorotce

Ja ostatnio poznałam dziewczynę o imieniu Matylda... I nie może mi to imię wyjść z głowy! W zdrobnieniu chyba Mati??? Tak mi się wydaje;) choć ja mam tendencję do wymyślania nietypowych zdrobnień... Na Martę mówię Marti, a na Igor- Igi:). Leż, wypoczywaj, bo wiesz... Pózniej sił Ci będzie trzeba! :D

witaj e-mól :)

przyszlam sie przywitac, gratuluje ciazy blizniaczej i zycze zdrowka dla Ciebie i dla dziewczynek, zebys w spokoju dotrwala do rozwiazania.

Agatka i Dorotka brzmia ladnie :)

podczytam sobie dziennik i mam nadzieje, ze nie bede zasypywala pytaniami, na ktore moge znalezc odpowiedz w watku.

sowki z ikei bardzo mi sie podobaja :)

pozdrawiam

Próby wklejenia fotki w innym systemie, cudny pokój dla dziewuchy

http://trendhousedesign.com/wp-content/uploads/2010/02/Teenage-Room-Design-10.jpg

http://trendhousedesign.com/wp-content/uploads/2010/02/Teenage-Room-Design-11.jpg

http://homeklondike.com/wp-content/uploads/2011/03/3-bedroom-ideas-for-teenage-girls-room-wallpaper.jpg

No i nie wiem, jak się Wkleja fotki w mac'u, ktoś pomoże?

Edytowane przez e-mól

Docieram tu z DUUUUŻYM opóźnieniem, więc nadrabiam: Gratulacje, E-mól :D

Widzę, że w temacie sówek byłyście w ub. tygodniu, a że wzdycham do wytworów patchworkowych jednej pani, to wklejam link, może i Wam coś w oko wpadnie? https://picasaweb.google.com/106483537837807248753

Sowy też są:

podusie%252520piesek%252520-sowa-%252520mi%2525C5%25259B%252520023.JPG

podusie%252520s%2525C3%2525B3wki%252520010.JPG

podusie%252520s%2525C3%2525B3wki%252520005.JPG

najeżdżasz na wybraną fotkę, klikasz dwoma paluchami na panel, pojawia się lista. wybierasz "kopiuj adres grafiki". później przechodzisz na dany watek, klikasz na ikonkę z drzewkiem, nie kasujesz niczego i wklejasz ( to zakodowane http: usunie się samo ;) ). znowu klikasz dwoma paluchami i robisz wklej, i ok. i juszszszsz!!!!! :D

Aricia wczoraj wklejalam fotki przytrzymujac palcem na grafice, wyswietlala się opcja kopiuj lub zachowaj obrazek, zaznaczalam kopiuj i wklejalam w drzewko, ale zamiast fotek miałam niebieskie ikonki ze znakiem zapytania, dzisiaj fotki już widać, dziś dodalam następna i znowu niebieska ikonka, "dwa paluchy" nic nie robią, o co chodzi?

ale co masz, ipada, czy maca ? ja robię wszystko na macu, niestety, nie pamiętam, jak to było z ipadem...nie przypadł mi do gustu.... z tego co pamiętam, to nie było takie proste jak na macu :(

trzeba też sprawdzić, jakie masz ustawienia GŁADZIKA :D

napisz najpierw, co masz, a ja zobaczę, czy mogę*pomóc :D

Z nudów chyba cały net przejrzę kilka fajnych kanap

http://www.mti-furninova.pl/large/zeus.jpg

Aricia na stronie sits'a po prawej stronie mam zakładkę do facebooka, zakrywa mi ona kolejne strony kolekcji,jak ja zamknąć, u ciebie tez to tak wyglada?

Edytowane przez e-mól

qrde, nie pamiętam, jak to z ipadem było... ja się z nim nigdy nie polubiłam...małż był głównym użytkownikiem...ale się z nim już rozstał i nie mogę pokombinować. pytałam Go, ale On nie wklejał na fora nigdy żadnych obrazków ;)

...na macbooku to wygląda zupełnie inaczej :(

pokoik dziewuszyński super. szczególnie podoba mi się połączeni łóżka z tą komodą! miodzio!

Z nudów chyba cały net przejrzę kilka fajnych kanap

e-mól, skoro się nudzisz, to czy ja Cię mogę wykorzystać? :rotfl:

Rozglądam się za narożnikiem. Dość mocno na wyrost.

Gdyby wpadło Ci w oko coś podobnego:

naroznik_sigma2.jpg

to byłabym wdzięczna za zapamiętanie :)

Tak niezobowiązująco pytam :lol2: