pasie 23.11.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 ja miałam dwie cesarki i jestem skazana na następną jeżeli jeszcze kiedyś i to dla mnie najskuteczniejszy środek anty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.11.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Emolku no to teraz z gorki...faktycznie nie male te Drobiazdzki...a jak z imionami?zdecydowaliscie czy dalej dumacie?Ja mialam 2 razy naturalny, bez znieczulenia ale z wanna i mezem - dla mnie wystarczajaco choc trzeciego juz w planach nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 23.11.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 ooooo!!!!! już widzę !!!! cuuuudneeeeeeee!!!! ostatnio oglądałam na c+( więc pewnie będą go tłuc jeszcze z pół roku ) film "chloe" z julianne moore. tma mieli piekne wnętrza, cały dom mieli piękny!!!!! i właśnie drzwi, tylko te z tymi wysokimi futrynami. a w ogóle to okazało się, że ja uwielbiam drzwi ..jest na to jakaś fachowa nazwa? portafilia ???? są dla mnie tak ważne, jak meble...baaaardzo lubie swoje drzwi ( i żałuję, tyci-tyci;) ), że nie zrobiłam tych z wysokimi futrynami, ale to przyszło później...każdemu z czystym sercem mogę polecić*tę firmę. a fachmani przyszli i wyszli i NIC nie popsuli!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s. no właśnie, jak z imionami??????? http://emoty.blox.pl/resource/101.gif Makabra i http://emoty.blox.pl/resource/102.gif Masakra dalej aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 23.11.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Hmm... a mnie takie wysokie nie leżą Może muszę jeszcze do nich dorosnąć Ja miałam pierwszą cesarkę, później naturalnie i stanowczo preferuję te drugie rozwiązanie:yes: A z imion to przypomniałam sobie, że na mojej liście jeszcze była Sonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 23.11.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 portafilia ???? mogę polecić*tę firmę. p.s. no właśnie, jak z imionami??????? http://emoty.blox.pl/resource/101.gif Makabra i http://emoty.blox.pl/resource/102.gif Masakra dalej aktualne? portafilia podoba mi się ja póki co to mam chyba partafobię to co to za firma? Jak bezimienna No1 i No2 nadal będą mi tak dawały w kość to chyba się zemszczę i faktycznie je ochrzszczę Makabra i Masakra Aricia Ty jesteś z W-wy? widziałaś tapetę w romby w realu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 23.11.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) Kolejne lampiarskie notatki Lampa sufitowa MIRO 402296 - Sanneli Design 135zł http://www.polskielampy.pl/images/MIRO/thumbnails/miro_402296.jpg.thumb_150x111.jpg Sonia mi się zawsze okropnie podobało, a teraz myślę że dużo psów tak się wabi.Zuzia mi chodzi po głowie, ale z tego wynika http://gorny.edu.pl/imiona/ że od 5 lat to imię z TOP5. No nic mi tak do końca nie leży, nie wiem, może mi się przyśnią te imiona bo wymyślać nie mam już siły. Edytowane 23 Listopada 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 23.11.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 mnie jeszcze ostatnio Iga wpadła do głowy ( tak, tak, nie raz myślę o tych Twoich biednych, bezmiennych Twixach ) nie jestem z wa-wy, z miasta łodzi pochodzę ! firma to http://dewro.pl/ . robili mi też zabudowę geberita i fronty w szufladach w łazience. można u nich pokombinować. ja mam np. dwukolorowe drzwi w łazience od halu orzech, a od strony łazienki-dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 23.11.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) mnie jeszcze ostatnio Iga wpadła do głowy ( tak, tak, nie raz myślę o tych Twoich biednych, bezmiennych Twixach ). Nie mogę się nie zgodzić Też uważam, że jest fajowe:yes: W końcu to imię mojej córeczki:lol2: edit: i nie jest częste:no: Bardzo rzadko trafiamy na imienniczkę Edytowane 23 Listopada 2011 przez Balbina200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 23.11.2011 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Iga też krąży w rankingu, tylko że ze zdrobnieniami marnie, a ja lubię różnie wołać do dzieciaków, wiedzą natychmiast jakie nastawienie ma matka i czy trzeba uciekać ... Ale co do Igi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 23.11.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ale co do Igi? Dla mnie np. Zojka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 23.11.2011 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Komplet faktycznie bardzo ładny, tylko że mało imion małżonek neguje, a te dwa akurat tak Ale ostatnio jak mnie widzi zmasakrowaną każdego popołudnia to jak zbity pies wygląda i w sumie pewnie na wszystko by się zgodził. Zojka śliczne ale chyba jednak zachowawcza jestem i nie wiem czy mam odwagę tak oryginalnie dać dziecku na imię. Idę spać może jednak coś w tej materii wyśnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.11.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Igusia, Igunia...coś jak Aga, tylko po tiuningu a Zoja, jak Zosia - Zojka, Zojeczka... niby podobne, a jednak inne, mniej sztampowe ...u mnie Iga odpada...w komplecie z Igorem to już toszkę tu macz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.11.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 No i nic się nie przysniło, ale nakrecilyscie mnie na ponowne wymyslanieSet No1 Hania i Lena z tych popularnych, tylko czy nie za bardzo popularneSet No2 Zoja i Iga z tych dziwniejszych, tylko czy nie za dziwne No i krążą w eterzeZuziaMajaIngaOlgaLiwiaAgataAmelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 24.11.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Zoja i Iga bardzo fajne Mi jszcze przypadla do gustu "para" Inga i Liwia badz Iga i LiwiaGratuluje i ciesze sie razem z Toba z przekroczenia granicy 2kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.11.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 amelek, zuziek i majek jest u nas pół przedszkola a zoja i iga nie są dziwne, tylko oryginalne, ale bez przesady pozatym imię rzutuje na przyszłość dzieciołka! zawsze tym z oryginalniejszymi bardzo zazdrościłam. od razu było wiadomo, o kogo chodzi. samo imię nie raz intrygowało " a która to?". a anek było pińcet " a która anka ?", więc najczęściej w szkole wołano po nazwisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.11.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 No to Zoja Iga Hania Lena Liwia Iga Liwia Inga (mały zonk Liwia, Iga i Zoja mężowi nie leżały z tego co kojarzę, ale pewnie da się coś z tym zrobić ) Jeszcze jedno bardzo ładne imię mi się przypomniało Nela No właśnie chłopaki okazało się że mają zdublowane imiona w grupie przedszkolnej i w klasie choć są małe bo po 15-ścioro dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.11.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Patrzcie co się dzieje jak się poprzestawia literki: Lena Nela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.11.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 super! z drugiej strony jedna, czy nie są za bardzo podobne...wg nowych teorii, bliźniaki powinno "chować się " indywidualnymi tarami...a jak one będą takie siame i imionka też będą miały prawie takie siame? ...u mnie w podstawówce były dwie, jednojajowe, bliźniaczki : ala i ola...do dziś nie wiem, która jest która!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.11.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 e+mol daj proszę namiar na Miro w cenie 135zł bo wszędzie spotykam ponad 200zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 24.11.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Zgadzam się z Aricią, że Zuziek, Majek i Anielek jest duuużo.Ja też mam bardzo popularne imię, a zawsze wolałabym mieć jakieś własne, wyjątkowe.No i do Igi mam Teodora (jeszcze rzadsze, choć tu akurat mąż się uparł, bo ja byłam na DUUUŻE NIE aż do dnia rejestracji w sądzie, ale tak mu zależało na imieniu dla pierworodnego, że się zgodziłam). Synkowi się podoba i jest jedyny taki w szkole. Poza tym powiedziałam mu, że Teodor oznacza "dar od Boga", więc jest dumny.Większość imion ma jakieś znaczenie/pochodzenie.Oprócz Zojki i Igi głosowałabym na Olgę, Ingę i Liwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts