Balbina200 24.11.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ale Lenka i Nelka też są fajne:yes:Spokojnie, masz już parę ładnych zestawów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.11.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Emolku a Wasze Dziewczynki sa jedno czy dwu jajowe? Lena i Nela tez fajnie:yes: Ja gdybym miala blizniaki to Zosie i Marysie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.11.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 (edytowane) Lena i Nela raczej nie bo już to widzę jak się drę za nimi na piętro :lol2:NELA LENA!!! język się plącze. Zresztą, Aricia masz rację jak jeszcze nie wiedziałam co twixy między nogami będą miały, to marzyły mi się dziewczynki ale wiedziałam, że z powodów o których piszesz lepiej żeby to były dwie płcie. Mniejsza szansa, że się od siebie za bardzo uzależnią. Mam jak najbardziej zamiar je rozdzielać, boję trochę się wpływu tego bliźniactwa na ich charaktery i psychikę. Kiedyś oglądałam dokument o wieloraczkach, że rzadko kiedy zakładają rodziny, trzymają się w swoim gronie, bo nie potrzebują zacieśniać więzi z "obcymi". Rozmawiałam z kilkoma osobami, matkami, siostrami bliźniaków i potwierdzają, że czasami jest kłopot, nie potrzebują tak bardzo kontaktu ze społeczeństwem, bo zawsze mają siebie i najlepiej się rozumieją, nie muszą wkładać wysiłku w zawieranie nowych znajomości, są problemy z zazdrością o partnerów, mężów żony, że całe życie ważniejsi są dla siebie niż nowa rodzina, straszne nie? Nasze są dwujajowe, więc może i charaktery będą miały inne i się może nawet nie będą lubiły Mayland a Ty je widziałaś na żywo, tylko to jedne kiepskie zdjęcie znalazłam, i w sumie niewiele ono mówi, zadzwoniłam żeby sprawdzić czy starczy i dla Ciebie dla mnie, a gościu mówi że wcale ich już nie ma choć w pasku z promocjami się wyświetla i kusi. Edytowane 24 Listopada 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.11.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Nie widziałam ich na żywo. Ale podoba mi sie ta lampa i w tej cenie byłaby super. Przymierzam się do zmiany oświetlenia w kuchni i tak się rozglądam ale jak trafie na coś w dobrej cenie i ciekawego to kupię i niech czeka na elektryka aż przeniesie mi kable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.11.2011 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Po odstrzalach męża zestawy na dziś to Nela i Lena lub Liwka i Lenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.11.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 pierwszy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 24.11.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 witam jak zdrówko ciężarnej Mamy podpowiadam moje typy tak po staropolsku Kasia i Gosia pozdrawiam Kasia (jutrzejsza solenizantka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.11.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ten staropolski komplet też brałam pod uwagę. A moje zdrowie chyba średnio, ale nienajgorzej jak na ten stan rzeczy. Dzisiaj wymyśliłam jak najlepiej określić to jak się czuję: jak KRÓLOWA przynajmniej tak dostojnie i pomału się poruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.11.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ten staropolski komplet też brałam pod uwagę. A moje zdrowie chyba średnio, ale nienajgorzej jak na ten stan rzeczy. Dzisiaj wymyśliłam jak najlepiej określić to jak się czuję: jak KRÓLOWA przynajmniej tak dostojnie i pomału się poruszam Emolku usmialam sie:lol2: :lol2: duzo zdrowka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.11.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 A moje zdrowie chyba średnio, ale nienajgorzej jak na ten stan rzeczy. Dzisiaj wymyśliłam jak najlepiej określić to jak się czuję: jak KRÓLOWA przynajmniej tak dostojnie i pomału się poruszam Zdrowia, Królowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.11.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Mam taką fotę z brzucholem z Tymkiem to musiał być 8-9mc jak ganiam Michała w morzu i go chlapię, nie do pomyślenia teraz kompletnie niemobilna się czuję Różnica jest kolosalna, ale dzieciaki razem 4kg, łożyska też waga podwójna i wód też więcej. Teraz jestem już jakby w przenoszonej ciąży pojedynczej, niby wszystko rozumiem, ale i tak ciężko nad psychą zapanować i co rusz mnie dopada dół przez tą "niepełnosprawność" już praktycznie nic robić, nie dość, że nie powinnam to zwyczajnie nie mogę. I albo coś porobię, ale natychmiast fizycznie skutki czuję, albo nic nie robię i psychicznie mi ciężko i np spać nie mogę bo "wykańczam" w myślach piętro o 3 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.11.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 halo, Pani Inkubator!!!! 3maj się!!!! i korzystaj ze swojego KRÓLOWIEŃSTWA "!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.11.2011 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 (edytowane) Pani Inkubator!!!! 3 A tak właśnie najczęściej się czuję ostatnio, ale nie chcąc tu smęcić tą KRÓLOWĄ poleciałam przepraszam za zaśmiecanie ale ten wątek to taki mój notatnik, gdzie indziej wszystko mi ginie, dziewczyny książkowo 50centyl mają 32 tc 1377 gram (10 centyl) 1955 gram (50 centyl) 2634 gram (90 centyl) 33 tc 1572 gram (10 centyl) 2175 gram (50 centyl) 2873 gram (90 centyl) 34 tc 1772 gram (10 centyl) 2395 gram (50 centyl) 3105 gram (90 centyl) 35 tc 1975 gram (10 centyl) 2611 gram (50 centyl) 3326 gram (90 centyl) 36 tc 2177 gram (10 centyl) 2819 gram (50 centyl) 3531 gram (90 centyl) 37 tc 2374 gram (10 centyl) 3015 gram (50 centyl) 3718 gram (90 centyl) 38 tc 2565 gram (10 centyl) 3196 gram (50 centyl) 3880 gram (90 centyl) 39 tc 2746 gram (10 centyl) 3358 gram (50 centyl) 4015 gram (90 centyl) 40 tc 2914 gram (10 centyl) 3496 gram (50 centyl) 4119 gram (90 centyl) Edytowane 24 Listopada 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.11.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 24.11.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Mam taką fotę z brzucholem z Tymkiem to musiał być 8-9mc jak ganiam Michała w morzu i go chlapię, nie do pomyślenia teraz kompletnie niemobilna się czuję Różnica jest kolosalna, ale dzieciaki razem 4kg, łożyska też waga podwójna i wód też więcej. Teraz jestem już jakby w przenoszonej ciąży pojedynczej, niby wszystko rozumiem, ale i tak ciężko nad psychą zapanować i co rusz mnie dopada dół przez tą "niepełnosprawność" już praktycznie nic robić, nie dość, że nie powinnam to zwyczajnie nie mogę. I albo coś porobię, ale natychmiast fizycznie skutki czuję, albo nic nie robię i psychicznie mi ciężko i np spać nie mogę bo "wykańczam" w myślach piętro o 3 w nocy E-molku odpuść Jesteś super! Już tyle zrobiałaś Wiem, że to trudno, bo chciałoby się jeszcze tyle innych spraw załatwić, ale ważniejsze, ba! najważniejsze są teraz te małe poczwarki w brzuszku. I ciesz się tymi spokojnymi jeszcze chwilami, które możesz mieć dla siebie. Więc teraz książka, gorąca czekolada i relaks:yes: I szoruj do spania Moja Droga:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.11.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 a ja życzę żeby dalej na tym 50 centylu jechały Królowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.11.2011 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 No to dobranoc kochane, jutro w dużym mieście może zahaczę o jakąś hurtownię tkanin bo kilka fajnych rzeczy mam do obicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.11.2011 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 no to powodzenia!!! a teraz życzę snów o niczym z wykańczaniem związanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 25.11.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 (edytowane) Wróciłam, ledwo żyje ale nie urodziłam, w tk zaslonka jedna i brzydka, w casto wszystkie ochydne, w obi obrzydliwe, ale wymyslilam chyba jak je w mojej nietypowej kabinie ciekawie zawiesić.Aricia, twoje lustro marzeń to z kare miało być, bo dzisiaj takie widziałam i zachorowalam. Edytowane 25 Listopada 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.11.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 ta, niestety ta...ale na szczęście okazało się, że chyba jest za "głębokie", i chyba muszę tam mieć coś mniej wystającego....choć wzdycham do niego cały czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts