e-mól 26.11.2011 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Takie tkaniny wczoraj widziałam z efektem optycznym, kolory stonowane, zastanowić się muszę nad nimi tylko ponad stosie kosztują http://www.sklep.artex-tkaniny.pl/photo/product_big/6/e/a/2_6eac0a589555.jpg http://www.sklep.artex-tkaniny.pl/photo/product_big/6/e/a/3_6eac0a589555.jpg http://www.sklep.artex-tkaniny.pl/photo/product_big/6/e/a/5_6eac0a589555.jpg http://www.sklep.artex-tkaniny.pl/photo/product_big/6/e/a/4_6eac0a589555.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 26.11.2011 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 I jedyne kropki jakie wynalazlam http://www.pielsa.es/imagenes/productos/detalles/936.jpg http://www.pielsa.es/imagenes/productos/236.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 26.11.2011 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 podchwyt se wkleję żebym panom mogła pokazać, barierki w tej chwili mi się spawają w przyszłym tyg. mają przyjechać pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 26.11.2011 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Laski, prawda że usunąć to krótkie wypełnienie, na tle którego jest szmata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.11.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 e-mól, ja bym usuneła. Ech... fantastyczne masz te schody, wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 26.11.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 (edytowane) Kazalam wywalić, choć panom i mężowi się tak bardziej podobało.Dzięki rere, choć jakoś już w to słabo wierzę, za dużo z nimi kłopotów, nerwów, poprawek, teraz są dwa zabiegowe stopnie rozwalone, bo stolarz stwierdził ze dziwny ich kształt był podyktowany przez zła konstrukcje stalowa. Miał przyjechać je rozwalić potem ślusarz miał zmienić konstrukcje i miał zrobić od nowa. Stwierdził potem ze najlepiej żeby rozwalil je gdy ślusarz będzie na miejscu, to razem pozmieniaja, poustalaja i się zrobi, potem stwierdził ze niech najpierw ślusarz powie czy się podejmie a potem on przyjedzie i rozwali. Ślusarz się zjawił ale stolarz po wypadku ruszać się nie mógł i kazał nam samym rozwalić. Rozwaliliśmy i nie widzę powodu dla którego tak dziwacznie skroil te schody. No ale może się nie znam i jednak trzeba by coś zmienić w konstrukcji, tylko ze slusarze kończą robotę, a stolarz od tyg. Tel nie odbiera... No dwa stopnie rozlupane, a stolarz ma nas w d..ie Ślusarze skończą barierkę i w razie czego pewnie ich już tak łatwo nie sciagne. Jest jeszcze opcja pism reklamacji, ale umowę spisał mój mąż, bo byłam z dzieciakami na wakacjach i niewiele niej wynika poza cena i terminem, ale poza kształtem mam jeszcze zastrzeżenia co do wykończenia stopni pod spodem, no partacko i na ideał to zrobili, co do tego to z pewnością jakaś reklamacje wyegzekwuję, ale może to trwać i jeszcze bardziej mi się gość zbuntuje, ale jak do pon. Nie odbierze tel to chyba wyspę do niego pismo z "do wiadomości" rzecznika praw konsumentów. Edytowane 26 Listopada 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.11.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Królowo melduję iż w TK MAXX żadnej opisopodobnej zasłony nie widziałam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 26.11.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 (edytowane) Dziękuje bardzo Venus. Tom się ksywki dorobilam Taki wieszak na kurtki dla gosci miałam licytować na all, ale taki zwariowany dzień i zwyczajnie zapomnialam http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/50/39/65/1950396566 Poszedł za 235 +30 wys By mi zdeterminowal styl wiatrolapu, fajny nie? Edytowane 26 Listopada 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 26.11.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Szukałam kiedyś tej umywalki, pamiętacie Nic dziwnego ze nie mogłam na nią trafić w sklepach, niepolska polka cenowa 1700 E, ja to mam gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.11.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Ja w BC tez patrzyłam za zasłonką ale dziś były takie tłumy, że wszystko poprzewalane na maxa, barierkę chyba też bym zdjęła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 26.11.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 A ja barierkę bym zostawiła:lol2:A wieszak fajowy, oj, fajowy:yes:I cena całkiem przyzwoita:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 27.11.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Witaj e-mól ! Zaintrygowała mnie Twoja barierka...JA BYM JĄ ZOSTAWIŁA :yes: według mnie fajnie się zgrywa z tą wyżej SCHODY masz ŚWIETNE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 27.11.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 schody piękne barierkę*możesz poprawić. ale tylko jeżeli a poprawka nie zrobi jej gorzej ..bo tym poprawiającym to ja już jakoś nie wierzę.... wieszak kształt ma fany, ale wydaje mi się bardzo niski. a to już chyba nie wyglądałoby dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.11.2011 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ale co poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 27.11.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Królowo:) piszę szybciutko bo twixy śpią i tyle rzeczy muszę zrobić... poczytałam trochę co u Ciebie- co do imion to ja też brałam pod uwagę że będę często wołać ich razem i żeby mi się język nie połamał- moi są dwujajowi, kompletnie niepodobni do siebie, nawet jak bracia nie wyglądaja i charakterki też zupełnie różne ale i tak ciocia i sama też przyznam że mi się to zdarza zajmując się nimi mylę imionami.. więc lepiej radzę aby różniły się od siebie jak najbardziej Co do barierki to podzielam zdanie innych - wyrzucić tą dolną bo psuje piękne schody. A co do wykonwaców..hmm nigdy kurka nie wiadomo co zrobią a jak sie z nimi rozmawia to stwarzają wrażenie że doskonale wiedzą o co chodzi.. i te poprawki zawsze są najgorsze - też mam teraz niezły zgrzyt - wpadnij do mojego dziennika, może doradzisz coś mądrego bo ja cierpię na permamenty brak czasu (też Ciebie to czeka:)) Trzymaj się i dbaj o siebie.. ja nie mam porówniania jak to jest z jednym brzdącem ale szybko miałam duży brzuch w ciąży, zaliczam się do kieszonkowych rozmiarów i w całej ciąży przytyłam max 12 kg, chociaż po porodzie to myslałam ze mi jeszcze jednego w brzuchu zostawili:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 27.11.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 ...a !!! jak tak właśnie czytam....ze zrozumieniem nie pomyślałam, że ta barierka jest "osobno" i że można ją bezkolizyjnie zdemontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.11.2011 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 No dobra żeby nie było, bo chyba nie wszyscy o tym samym piszą. Chodziło mi o ten element w kółku Pan mi go tylko byle jak przymocował żebym się opatrzyła, pierwotnie miało nie być i po opatrzeniu stwierdziłam że wywalić, barierki już wyjechały i tematu nie ma, ale dziękuję za wszystkie opinie. Mikadia, no właśnie osiągnęłam +12kg, a jeszcze 2m-ce najbardziej tyjące, choć ja swą kieszonkowość ładnych parę lat temu utraciłam, może teraz dziewuchy wyssą ze mnie wszystko com nazbierała zbędnego i znów będę "nastolatka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.11.2011 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 wieszak kształt ma fany, ale wydaje mi się bardzo niski. a to już chyba nie wyglądałoby dobrze kochana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 27.11.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 zobacz, jaki piękny kocyk http://www.vtwonen.nl/wp-content/uploads/imagecache/article-blog/2011/02/FermStudioApartment3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.11.2011 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 piękny, jeszcze się nad sierciuchami z elitisa zastanawiam(wątek Anuli, monsabi) , zamiast tymi rombami na tapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts