aricia 27.11.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 a wieszak zrób sobie sama taki jak ten pierwszy, ale bardziej wygłaskany, jak drugi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 27.11.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 spokojnie ja na końcówce nic nie przytyłam, objętościowo się powiększałam ale waga się nie zmieniała:) twixy wyciągają niesamowicie więc możesz być spokojne o stratę kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.11.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Aricia za pomocą jakiego programu umieszczasz swoje fotki, na forum, serwerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 27.11.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 mam album w picasaweb, albo, jak te z wieszakiem, są prosto z mojego kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.11.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 albo, jak te z wieszakiem, są prosto z mojego kompa. Jak to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 27.11.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 (edytowane) pod okienkiem "szybkiej odpowiedzi" masz "zaawansowaną edycję". klikasz. poniżej, w opcjach dodatkowych, masz "zarządzaj załącznikami", klikasz. w okienku, które wyskoczy, klikasz "wybierz plik". pojawiają się pliki z Twojego komputera. po wybraniu jednego klikasz "wgraj", a później "zatwierdź odpowiedź". i juszszszsz Edytowane 27 Listopada 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 27.11.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 no i oczywiście jeszcze opcja podstawowa, czyli wklejanie bezpośrednio ze stron. ale nie siedzę na iPad'zie, tylko na MacBook'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.11.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 pod okienkiem "szybkiej odpowiedzi" masz "zaawansowaną edycję". klikasz. poniżej, w opcjach dodatkowych, masz "zarządzaj załącznikami", klikasz. w okienku, które wyskoczy, klikasz "wybierz plik". pojawiają się pliki z Twojego komputera. po wybraniu jednego klikasz "wgraj", a później "zatwierdź odpowiedź". i juszszszsz A tego nigdy nie wypatrzyłam, całe życie się człowiek uczy, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.11.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 (edytowane) Zaczynam dumać nad górną łazienką.Milion pomysłów na minutę, ale chciałam sie poradzić w sprawie armatury prysznicowej, macie porównanie systemów podtynkowych i natynkowych? Na dole mam podtynkowy i jakoś tak łyso dla mnie ta ściana wygląda, ładny zestaw natynkowy chyba jednak lepiej się prezentuje, pewnie gorzej z utrzymaniem czystości, ale..Macie jakieś modele godne polecenia? Edytowane 27 Listopada 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.11.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) z dobrej, średniej półki cenowej polecam coś z tego :http://www.grohe.pl/m/91_75679/page/modules/showersystem/index.php z droższych, oczywiście hansgrohe...jestem uzależniona... Edytowane 28 Listopada 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.11.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) Właśnie na dół powybierałam różne średniaki i na górę już miałam nie oszczędzać, ale z hansgrohe potwornie podoba mi się to http://cokupic.pl/i/c_big2814306.jpg tylko cena no i jest też wersja tańsza, ale i brzydsza http://www.isnetlazienki.pl/files/produkty/org/0/1312189858271120001.jpg Czy też Wam się wydaje, różnica w cenie 2,5k za inne mocowanie rączki to grube przegięcie, to już mogli chyba lepiej zrobić jedną wersję i nie pokazywać za jakie duperele sobie ile liczą, i biedni konsumenci (czyt. ja ) nie musieli się tak tak męczyć i wkurzać że taki detal a tyle kosztuje. Edytowane 28 Listopada 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 28.11.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Nie Moja Droga:no: - drugi zestaw to czysta klasyka - pewnie spodoba się większości. a Ty wybierasz designerski, a to inna bajka:D Mnie też zakuło w sercu na jego widok:yes: A słuchawka taka wąska to może i ładniej wygląda, ale nie jest za wygodna w użytkowaniu (przynajmniej moja niemarkowa - taką mam teraz w wynajmowanym domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.11.2011 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 A słuchawka taka wąska to może i ładniej wygląda, ale nie jest za wygodna w użytkowaniu (przynajmniej moja niemarkowa - taką mam teraz w wynajmowanym domu) Oj tam oj tam, mi słuchawka potrzebna jedynie do sprzątania (choć wreszcie mam z "Panią" z powodu brzucha, ale mam nadzieję że tak zostanie) , małżonek wiem, że używa, ale nie sądzę żeby zauważył, że ona jakaś niewygodna. No ale ona pasuje do deszczownicy i to ważne, i to mocowanie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 28.11.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 no własnie... mocowanie PIĘKNE!A jakie praktyczne - można na nim odstawić np. szampon podczas mycia głowy, jeśli się nie mam półeczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.11.2011 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) Na fajny pokoik trafiłam http://farm4.static.flickr.com/3616/3523037607_1c5f9a75cf.jpg i inspiracja na biurko http://www.paradyz.com.pl/GetFile/20093/PARADYZ_MASTO_038.jpg Edytowane 29 Listopada 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.11.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 pokój świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 29.11.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 pokoik dla dziecka - cudny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 30.11.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dziewczyny podzielcie się proszę swoimi typami na komplety wc+bidet, przeglądam od wczoraj oferty sklepów ale jakoś nic mnie nie powaliło (poza starckiem) na szczęście stojącym ,a takie odrzucam ze względów praktycznych. Geberity gdzie najlepiej zamawiać (najtaniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 30.11.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 e-mól - baterię prysznicową polecam Systempool Tina - polecano mi w Cermagu ze wzg. na serwis, mam ją na razie z serwisu nie korzystałam ale prezentuje się super i działa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 30.11.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 dzięki mikiada, prezentuje się świetnie, nie ma sie do czego przyczepićA jak z ceną bo jakoś namierzyć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts