e-mól 02.03.2010 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Mysz mądra kobieta z Ciebie Wylewke do zlewu trzeba brac wygodną, nie kierować sie designem tak bardzo. Dobrze jak ma regulację strumienia na prysznicowy i jest wysoka, zeby do dużego gara nalać swobodnie wody, jak ma spręzynkę, albo wyjmowany wąż to można to swobodnie zrobić nawet przy zawalonym zlewie A zlew mnie już zachwyca, ideał, no i sekret, trzymajcie kciuki, żeby się udało: BĘDZIE PODWIESZANY!!! potwornie mi się to podoba zwłaszcza zgarnianie syfu z blatu to komory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witam i ja w końcu dotarłam i baardzo super jest to co widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.03.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Mysz mądra kobieta z Ciebie Wylewke do zlewu trzeba brac wygodną, nie kierować sie designem tak bardzo. Dobrze jak ma regulację strumienia na prysznicowy i jest wysoka, zeby do dużego gara nalać swobodnie wody, jak ma spręzynkę, albo wyjmowany wąż to można to swobodnie zrobić nawet przy zawalonym zlewie A zlew mnie już zachwyca, ideał, no i sekret, trzymajcie kciuki, żeby się udało: BĘDZIE PODWIESZANY!!! potwornie mi się to podoba zwłaszcza zgarnianie syfu z blatu to komory. lepiej sprawdza sie w tym celu zmywara ze zlewu trzeba tak czy inaczes splukac, ze zmywary nie trzeba samo sie rozpusci teraz mialam fajnie bo zmywarke mialam pod blatem roboczym ... teraz dupnie sie rozwiazalo, bo jet pod ociekaczem buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Bardzo ladnie u Ciebie, lazienka jest super. Beton swietny oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-Core 09.03.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 e-mól, zamówiłem Omnires Arms. Jak dotrze to opisze wrażenia wzrokowe, bo niestety na montaż będzie musiała do maja poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Taką mam nową lampę do domu. Źródło i cena bardzo atrakcyjne. http://lh3.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S4frFQWmZsI/AAAAAAAACYU/duhTqRYxbrk/Sciolari_chandelier_2.jpg Znalazłam Cię! Suuuper beton! I Łazienka! I od razu mam pytanie - co to za lampa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.03.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Taką mam nową lampę do domu. Źródło i cena bardzo atrakcyjne. http://lh3.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S4frFQWmZsI/AAAAAAAACYU/duhTqRYxbrk/Sciolari_chandelier_2.jpg Znalazłam Cię! Suuuper beton! I Łazienka! I od razu mam pytanie - co to za lampa? tak, tak poprosimy o namiary na to dobre źródło lampowe doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 10.03.2010 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Oj to czekam, bo właśnie sobie przypomniałam, że w końcu nic nie zamówiłam e-mól, zamówiłem Omnires Arms. Jak dotrze to opisze wrażenia wzrokowe, bo niestety na montaż będzie musiała do maja poczekać. Witam nowych gości Lampa wymyślona przez pana Gaetano Sciolari w latach 70-tych. Zdaje się, że mocno niezdobywalna. Jak ulał będzie pasowała do naszej srebrnej sypialni. Ktokolwie wie czym i jak impregnować betonowy blat lub gdzie i kogo pytać to błagam o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 16.03.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 No i dzwonili kuchniarze, są pod domem. Nie ogarniając, przeprowadzek, terminów zmuszeni byliśmy wynieść się kupę kilometrów od własności hipotecznej, zostawiłam dzieci u dziadków, mąż pracuje, a ja koczując kątem tu i tam od wczoraj siedzę na budowie. Wczorajszy dzień spędziłam skrobiąc mój cudny betonik w łazience i kabinę i drewienko po niechlujnych ekipach. Miałyście kiedyś zakwasy kciuka ? Teraz wyruszam na budowę no i co będzie, załamię się kuchnią czy zakocham? Taka niepraktyczna jestem, że byle detal potrafi mnie zniechęcić, mam w głowie mocno zwizualizowane oczekiwania i rzadko się zdarza że coś z nimi się pokryje Więc jadę na budowę tak naprawdę z ciężkim sercem. Wieczorem będą fotki. No i wieść, mam sufit w kolorze ULTRAMARYNY, jest więcej niż świetny, jest ODLOTOWY!!!!! tak mi się podoba że kawałek klatki też tak wykończę. Niewątpliwie nie będzie standardowo i nie będzie ani szaro ani czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 16.03.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam prawie sąsiadkę. Podziwiam postęp robót i zazdroszczę łazienki. A jak będziesz miała ochotę "pokoczowć' chwilę przy herbacie to zapraszam, bo i tak pewnie koło mnie przejeżdżasz jadąc z Piernikowa. PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysik 16.03.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 gratuluje odlotowego sufitu:) - i czekam na zdjecie trzymam kciuki, zeby kuchnia byla dokladnie taka jak chcesz milego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 16.03.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 łazienka dostała szafeczkę, fornik teakowy, jak mi się brudasy z domu wyniosą to ją sobie zaolejuję, w środku ma lakier Zdjęcia nie folderowe, bo to bardziej dziennik póki co jest http://lh6.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S5-90sUYvOI/AAAAAAAACb8/-ebOUvtMjY0/DSC_7573.JPG odlotowy sufit: http://lh5.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S5-9y9zedWI/AAAAAAAACb4/CI-XM3vp4qc/s576/DSC_7565.JPG i wstęp do kuchni: http://lh6.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S5-9mMvWBSI/AAAAAAAACbY/2_45UWBKLGQ/DSC_7581.JPG http://lh4.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S5-9retX-0I/AAAAAAAACbk/HtYis3UXans/DSC_7578.JPG http://lh4.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S5-9sjkqggI/AAAAAAAACbo/wWqJitRqI5E/DSC_7577.JPG http://lh3.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S5-9w_WsYjI/AAAAAAAACb0/x3bQXqKGeMI/DSC_7574.JPG Kolor dębu mi się podoba a tego się mocno obawiałam, drzwiczki od szafek mają zamarkowane szuflady nie wiedzieć czemu. Zamontuję sprzęt to zdecyduję czy może tak zostać, czy jednak po mojemu, czyli lite drzwiczki. Jak radzicie? pozdrawiam moje porzucone dzieci i dzielnych dziadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 16.03.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 bardzo fajnie ta kuchnia się zapowiada. Te udawane szuflady są pod wyciągiem? Mi by to nie przeszkadzało, tylko mogli już je markować tak jak gdzie indziej, czyli udawac ze są 3. a jaki blat przewidujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.03.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 łazienka cacy, kuchnia zapowiada się super a sufit faktycznie odlotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 16.03.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Kuchnia będzie suuuuper! w napięciu oczekiwałam ostatecznego rozwiązania )) Sufit bardzo odlotowy, jakbym nie wiedziała że to foto, to obstawiałabym nadal podkolorowaną wizualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 16.03.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 bardzo fajnie ta kuchnia się zapowiada. Te udawane szuflady są pod wyciągiem? Mi by to nie przeszkadzało, tylko mogli już je markować tak jak gdzie indziej, czyli udawac ze są 3. a jaki blat przewidujesz? Dokładnie te sztuczne szuflady są pod wyciągiem, kuchniarz mnie przekonywał że tak jest lepiej, bo jest ciągłość zachowana, ale też uważam że jeśli tego argumentu używa to powinien być podział na 3. Tylko teraz jak mi dorobią drzwiczki to fornir może mocno nie spasować ech. Blat przewiduję betonowy, ale właśnie dzisiaj Pan od blatu spanikował i zrezygnował, a jeszcze wczoraj kazał mi materiał zamawiać, odważny i spec tylko w gadce. Nie wiem gdzie i na kiedy ja go zrobię. Tak patrzę na fotki i jak okleina ten dąb wygląda, ale na żywo jest mocno apetyczny. Odcieniem bardzo podobny do dębowego malm'a z ikea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 17.03.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Mnie niby-szuflady nie rażą. Nie musi być przecież całkiem identycznie bo to 2 różne ścianki są. A będziesz miała jakieś uchwyty? czy te rowki są uchwytami? Jeśli rowki, to pewnie łatwiej będzie te szafki otwierać za rowek trochę niżej niż przy samym blacie. Przy robieniu nowych drzwiczek, to na pewno fornir się będzie różnił i już fajnie nie bedzie. Jak fornir, to tylko z kontynuacją wzoru na sąsiednich drzwiczkach! No chyba że wtedy powrócisz do pomysłu czarnych tych 2 szafek ..forniru to Ci zazdroszczę jak goopia! Nawet nie pomyślałam że to okleina, wiadomo że dąb i to w bardzo miłym ciepłym, jak na dąb, odcieniu. Sama siedzę w nowym, nie bardzo jeszcze wykończonym mieszkanku i się wkurzam, że wszystko mam takie plastikowe i sztuczne :///// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.03.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witaj kroowko, widzę że jesteś mym wiernym kibicem miło mi bardzo. Te rowki uchwytami są właśnie. Z czarnych szafek zrezygnowałam głównie ze wzgędów praktycznych, upaćkane te szafki byłyby paskudnie, junior młodszy zwłaszcza litości nie zna, jak sobie dzieci wy(od)chowam to zmienię na czarne szkane i już. Wizję miałam, ujrzałam na mym niebie aniołki: http://lh5.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S6CThH3kExI/AAAAAAAACc0/YlHBPA9jvAk/s576/hol.jpg Raziły mnie te lampki raczej niż pociągały, ale do tego sufitu jakby stworzone były, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 17.03.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Wizję miałam, ujrzałam na mym niebie aniołki: Mnie pociągały już dawno, a do tego sufitu na prawdę są stworzone Śledzę wiernie i zazdraszczam )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.03.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Takie trzy monsterki będą oświetlać kuchnię. http://lh4.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S6CtUajmAfI/AAAAAAAACeg/y73Xi109bBM/s800/DSC_7586.JPG Materia pod lampami nie moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts