e-mól 07.12.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Wystarczy tego ekshibicjonizmu podszytego narcyzmem jak dostanę następną partię obrobioną to może jeszcze coś wstawię. Edytowane 8 Grudnia 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.12.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 jaki ładniutki arbuzek !!!!!!! http://emoty.blox.pl/resource/upup.gif buziaczek masz jak nastolatka! fajna sesja będzie świetna pamiątka. ta fotka z lustrem, debest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.12.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Czy Ty pierwsze dziecię rodziłaś w wieku 5 lat?????????????? toć to zdjęcia nastoletniej mamuśki ...nawet nie osiemnasto ...łoj jakie fajne brzuszysko :) zawsze wiedziałam, że warto siedzieć po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 07.12.2011 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dzięki kobitki, facjata się zaokrągliła to się wygładziła, no się ZAmalowałam to i wymłodniałam. Nie mogę sie nadziwić gapiąc się na te foty jaki ten brzuch wielki, w realu jakoś mniejszy dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.12.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 e-molku, piękna kobietka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 08.12.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Swietne zdjecia a Ty naprawde wygladasz bardzo mlodo i kwitnaca Brzusio ogromny no ale dwie lokatorki tam czasowo zamieszkuja Ja z jedna panienka miala prawie taki sam Powtorze za aricia ze zdjecie w lazience debesciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.12.2011 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 A czemu Wy kobity nie śpicie, dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 08.12.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 e-mól pieknaś i brzuszek jaki okrąglutki fajna sesja a rajtuzki spidermena na ścianie obłędne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.12.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Dziękuje za miłe słowa z rana, a teraz bardziej przyziemnie, jak się geberity wybiera, tyle tego, czym one się różnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 08.12.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 O rany, ale śmiesznie ta sesja wyszła - na jednym zdjęciach brzuszek malutki (na łóżku), a na innych ogromniasty!I zdjęcie czarno-białe - absolutnie zjawiskowe!Zrobiłabym gdzieś duuużą fotkę.I faktyczne - Młodziutka mamusia jesteś!To na kiedy masz termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.12.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Fakt ze jakby z dwoch etapów ciąży, mam raczej taki jak na fotce z zewnątrz. Jeszcze 5tyg.Balbina kojarzysz skąd ta pierwsza tapeta, często ja widywalam, ale w tej aranżacji faktycznie robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 08.12.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Fakt ze jakby z dwoch etapów ciąży, mam raczej taki jak na fotce z zewnątrz. Jeszcze 5tyg. Balbina kojarzysz skąd ta pierwsza tapeta, często ja widywalam, ale w tej aranżacji faktycznie robi wrażenie. Też mi się spodobała, ale nie wiem jeszcze co to jest:-( Znalazłam ją na stronie Cocorepublik: http://www.cocorepublic.com.au/assets/Uploads/_resampled/paddedimage876540-MOSSVALEweb9.jpg, oni projektują wnętrza i meble. 5 tygodni, czyli połowa stycznia:) To jeszcze trochę jest. Oszczędzaj się przed Świętami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 08.12.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 e-mol nie wiem jak sie wybiera geberit ale na bank trzeba wybrac jakis lepszy bo mi hydraulik kupil i co ..przyciski moge miec tylko takie nijakie Zaplanowalam sobie sliczny czarny geberita i zonk Tylko biale wiec do lakiernika samochodowego i mam zwykly plastik ale CZARNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 08.12.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Stelaż do Geberita wybiera się właśnie od przycisków.Najpierw trzeba zdecydować jak ma wyglądać przycisk do spłuczki, czyli co się chce na zewnątrz i z tego wynika to co będzie schowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.12.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 no i jeszcze ważna jest wysokość stelaża. przycisk może być umiejscowiony również w poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.12.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 No to w końcu i ja zobaczyłam Twój brzuszek Dziewczyny maja rację - wyglądasz kwitnąco! Brzuszek faktycznie duży - oj ciężko Ci musi być... No ale to w końcu dwa dzieciątka Dalej musisz leżeć? Do połowy stycznia już bliziutko! Torba spakowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.12.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) No z leżeniem jest tak, ze szyjka krótka, skórcze są jak łażę. Ale lekarz wyluzowany, dla niego mogę rodzić już, jestem tak jakby w 42 tyg poj. więc wystarczy drobiazg żeby akcja się zaczęła, leżę plackiem, bo właśnie jest jeszcze mnóstwo roboty, włącznie ze spakowaniem torby, zamówiłam art. hit. w necie i właśnie pan dzwonił ze czegoś tam nie maja dlatego ciagle nie wysłali, kazalam wysłać szybko co maja. Wózek właśnie zamawiam. Edytowane 8 Grudnia 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.12.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Wyglądasz świetnie! Młodą mamą.....czwórki będziesz!!! Aż trudno w to uwierzyć. Ja rodziłam rok temu więc jakby w temacie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.12.2011 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Cześć mayland i naberia.Tyle wydedukowalam ze moze być i kombifix i duofix i 300 i 320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.12.2011 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Pomozecie wybrać kolor leżaczka? Miał być ten szary ciemny, ale zwatpilam jakoś na koniechttp://www.nuna.eu/Content/uploads/325771299874736-xl.jpg http://www.nuna.eu/Content/uploads/323031299874761-xl.jpg Edytowane 8 Grudnia 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts