Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pasie fotki jeszcze mają być, inne..

Dzieci im więcej tym weselej i mniej wychowywania ale i więcej roboty, co tam kto lubi.

Aricia znam :)

Chyba ten wezmę, bo w sumie dziewczyny i tak zawsze będą miały jakieś kolory, i tak będziemy wzbudzać zainteresowanie z kombajnem, to różu już mi chyba nie trzeba do tego, ale z drugiej strony, czarna całość rózowe budki i dziewuszki na szaro-czarno, śliczności

stroller.jpg

donkeyr.JPG

2010-10-31-12.02.47.jpg

A jesteś przekonana to wózka jeden obok drugiego?

Gdzie będziesz z nim chodzić?

Ja, ponieważ miałam małą różnicą wieku (półtora roku) też kupiłam podwójny, ale wybrałam jeden za drugim, i było mi wygodnie, szczególnie w sklepach, drzwiach, tam gdzie są wąskie przejścia.

Ale te wózeczki też super wyglądają:yes:

Przekonana absolutnie, chodzić będę po wsi, a raczej będzie wózek na tarasie wystawał, do miasta raczej nie będziemy się zapuszczać, najwyżej na spacerki rodzinne jeździmy do miasta.

Chyba się Pasie nie doczekamy :(

Ale za to naszkicowałam górną łazienkę

tadam

g%2525C3%2525B3rnaC.jpg

g%2525C3%2525B3rnaB.jpg

g%2525C3%2525B3rnaA.jpg

Temat wyboru glazury jest mocno odległy, kombinuję teraz jak najlepiej zrobić kabinę żeby było tanio i estetycznie, chciałabym zastosować w tych dwóch widocznych ściankach szkło zbrojone ale ono musi być wpuszczone w profile nie można go nawiercać, a tylko zasuwane drzwi które by wisiały na szynie mają być z bezbarwnego hartowanego, muszę wymyślić do dokładnie żebym wiedziała dokąd drewno położyć na podłodze, a tamtą kąpielową część zostawiłabym na potem

No tak tam jest, może źle widać

Max wymiary kabiny to 135x115

Najtaniej najprościej byłoby to zrobić tak

g%2525C3%2525B3rnaD.jpg

Wtedy zamiast kabiny za kilka tysi kupiłabym taflę zbrojonego za max kilka stówek osadziłoby się ją w podłodze, ścianie i karton gipsie na skosie(mam nadzieję że sie tak da) tylko że wtedy ta częśc kąpielowa taka sztuczna, bo wychodzi sie na drewno i trzeba obejść ściankę żeby dostać sie do ręczników

Tu masz namiar na zakład szklarski oferujący różne profile i uszczelki do szklanych ścianek i drzwi

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=11635543

ZOstawiłabym tylko ścianę, bez drzwi.

Nie rozumię tego rozmieszczenia. Jeśli wejdzie pod skos umywalka+bateria do której da się podejść to wc i bidet tym bardziej..... i będzi emozna z nich korzystać.

Względy estetyczne powiadasz...... Dla mnie żadna estetyka nie obroni niefunkcjonalności. Wręcz przeciwnie. Ale to tylko moje zdanie.

Pytałaś o kinkiety ledowe. Może coś Ci się spodoba

http://salonoswietleniowy.pl/Kinkiety-k165-0-3-default.html

Edytowane przez mayland