aricia 08.12.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 e-molq, a to znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.12.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Pasie fotki jeszcze mają być, inne.. Dzieci im więcej tym weselej i mniej wychowywania ale i więcej roboty, co tam kto lubi. Aricia znam Chyba ten wezmę, bo w sumie dziewczyny i tak zawsze będą miały jakieś kolory, i tak będziemy wzbudzać zainteresowanie z kombajnem, to różu już mi chyba nie trzeba do tego, ale z drugiej strony, czarna całość rózowe budki i dziewuszki na szaro-czarno, śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.12.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) to poczekam na te inne:) Edytowane 8 Grudnia 2011 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.12.2011 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 to ja czekam z Tobą http://emoty.blox.pl/resource/handshake.gif dzisiaj miałam dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.12.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 08.12.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 A jesteś przekonana to wózka jeden obok drugiego? Gdzie będziesz z nim chodzić? Ja, ponieważ miałam małą różnicą wieku (półtora roku) też kupiłam podwójny, ale wybrałam jeden za drugim, i było mi wygodnie, szczególnie w sklepach, drzwiach, tam gdzie są wąskie przejścia. Ale te wózeczki też super wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 09.12.2011 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Przekonana absolutnie, chodzić będę po wsi, a raczej będzie wózek na tarasie wystawał, do miasta raczej nie będziemy się zapuszczać, najwyżej na spacerki rodzinne jeździmy do miasta. Chyba się Pasie nie doczekamy Ale za to naszkicowałam górną łazienkę tadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.12.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 bardzo fajnie naszkicowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.12.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 A czemu geberity dałas na prostej ścianie a umywalkę pod skosem? To niewygodne. Nie lepiej je zamienić miejscami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.12.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 pewnie odpływ podyktował taki układ?zdolna z Ciebie bestyja!!!!!jak zrobi się odpowiednio głęboki blat, to może nie być tak źle. zależy, jak wysoka jest ścianka pod skosem i jak bardzo pochylona jest dalej ściana.a co z glazurą? już zdecydowałaś się na czerń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 09.12.2011 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Bo umywalka będzie pod oknem, światło, bo żeby nie "wchodzić" na sanitariaty kwestia estetyki, bo chyba jakby się wstawało z kibelka to by się głową w ścianę uderzało... i nie pamiętam więcej ale kilka innych powodów jeszcze było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 09.12.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Temat wyboru glazury jest mocno odległy, kombinuję teraz jak najlepiej zrobić kabinę żeby było tanio i estetycznie, chciałabym zastosować w tych dwóch widocznych ściankach szkło zbrojone ale ono musi być wpuszczone w profile nie można go nawiercać, a tylko zasuwane drzwi które by wisiały na szynie mają być z bezbarwnego hartowanego, muszę wymyślić do dokładnie żebym wiedziała dokąd drewno położyć na podłodze, a tamtą kąpielową część zostawiłabym na potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.12.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 chyba ta jeżdżąca część musi wjeżdżać do środka? tak mi się wydaje. choćby po to, by nie moczyć z zewnątrz następnej szyby. a w ogóle musisz robić zamykaną kabinę? nie może być z otwartym wejściem? jaką ma długość/szerokość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 09.12.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 No tak tam jest, może źle widać Max wymiary kabiny to 135x115 Najtaniej najprościej byłoby to zrobić tak Wtedy zamiast kabiny za kilka tysi kupiłabym taflę zbrojonego za max kilka stówek osadziłoby się ją w podłodze, ścianie i karton gipsie na skosie(mam nadzieję że sie tak da) tylko że wtedy ta częśc kąpielowa taka sztuczna, bo wychodzi sie na drewno i trzeba obejść ściankę żeby dostać sie do ręczników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.12.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 oł noł!!!!! tak nieeeee! tam właśnie musi być ścianka. może być i dentyczny układ jak poprzednio, tylko bez drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 09.12.2011 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Tez tak uważam, dlatego teraz główkę pracuje jak to najmniejokuciowo rozwiązać. A drzwi być musza bo ścianie jedyne 70cm będzie miała, wiec potop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.12.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 a gdyby tak zrobić takie rowki pomiędzy kaflami( no nie wstawić fugi, na ten przykład ) i wstawić szkło w jakąś listwę? szklarz z resztą na pewno ma jakiś patent! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 09.12.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ale to do ścianki czy do drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.12.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 do ścianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.12.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Tu masz namiar na zakład szklarski oferujący różne profile i uszczelki do szklanych ścianek i drzwihttp://allegro.pl/listing/user.php?us_id=11635543ZOstawiłabym tylko ścianę, bez drzwi. Nie rozumię tego rozmieszczenia. Jeśli wejdzie pod skos umywalka+bateria do której da się podejść to wc i bidet tym bardziej..... i będzi emozna z nich korzystać.Względy estetyczne powiadasz...... Dla mnie żadna estetyka nie obroni niefunkcjonalności. Wręcz przeciwnie. Ale to tylko moje zdanie. Pytałaś o kinkiety ledowe. Może coś Ci się spodobahttp://salonoswietleniowy.pl/Kinkiety-k165-0-3-default.html Edytowane 9 Grudnia 2011 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts