Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja w sprawie czajnika - mam tego czarnego Kenwooda. Bardzo mi się podoba(ł), ale jest bardzo ciężki, trudno wyczuć, ile wody nalać, niby jest podziałka, no i czarny szybko na zewnątrz zachodzi kamieniem (przy pokrywce), ale ja mam bardzo twardą wodę. I głośny jest. Wiesz co, E-molku - fajny był retro czajnik w gazetowych Gadżetach kobiety, na końcu języka mam jego nazwę... A ubikacja - ta Aricii jest fajna i podobny zlew do tego. Kanciaste - nie...

Witam ponownie ;)

Gratuluję twix-ów i życzę pomyślnego rozwiązania.

A co do czajnika ja mam ten (tylko mało retro ;() i polecam http://www.burak.pl/produkt/czajnik-elektryczny-philips-hd-468690-15-l-2400-w-czarno-srebrny-17/ jeszcze nie wiem jak się dodaje zdjęcia :D

A co do umywalek - podobają mi się ale zastanawiam się jak te dziurki odpływów będzie się czyściło

Edytowane przez zosanka

...mam traumę po pochwycie u mazo...:(:(:(

ten drugi axor wygląda ciekawie...

Jakim pochwycie? nie wiem ani co to jest ani co to za historia

Ta druga bateria wydaje się być super praktyczna, wylewka jest śliczna, tylko co do gałko-wajchy mam pewne wątpliwości.

Zusanka witam, a co to za różniaste, liczne przyciski ma Twój czajnik.

cześć własnie przekopuję wątki o betonach i natrafiłam na twój post ( z lekka starawy bo z 2010) dot. betonu a mianowice pytałas czy ktos wie czym potraktowac beton bo twoj Ci sie nie podoba. nie wiem czy to jeszcze u Ciebie aktualne ale ostatnio rozmawialam z gosciem ktory nam chyba bedzie robil beton w domu i on polecil nam srodek duro polish link do strony

http://www.nox-crete.pl/page16.html

pozdrawiam

narendil, ekspres mam z innej linii, bo chciałam ciśnieniowy z młynkiem, a tostera nie używam ;) ( tzn. mam tylko taki do sndwich'y z tefala i zupełnie mi wystarcza)

pochwyt, to takie cudo zamiast klamki w drzwiach wejściowych...no i ja baaaardzo za nim obstawałam..a teraz się okazuje że to wielkie gOOwno jest....:(, przynajmniej w przypadku tego modelu, który ma mazo...

Dzięki.

Co powiecie o takiej sofce, mało loftowa i nowoczesna, ale spać mi nie daje, chyba powinnam się wstrzymać z zakupami póki nie urodzę, bo mi chyba hormony zamiast na nastrój to na gust odzialywuja.

Edytowane przez e-mól