mazo 18.12.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Lampka pierwsza! A czajnik to ten, który Aricia wkleiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.12.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 pierwsza fajna , ale nie wiem, czy "nie przeszkadzałaby drugiej osobie " snop światła ma raczej dość szeroki, trapezowy. dwie pozostałe na pewno dają*bardziej punktowe światło. są bardziej nowoczesne niż retro, ale wydaje mi się, że do Twojego domku pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.12.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 (edytowane) A nie znacie innych ciekawych modeli? Coś w stylu tolomeo by mi pasowało tylko lepiej klosz ciut nowoczesniejszy, na all nawet tanie podroby są ale tylko srebrne.Chętnie bym tez takiego http://www.strefalamp.pl/fabbian-kinkiet-snake-d63g0102-czarny-p-2195.html?cPath=1 gada u siebie widziała, ale cena:(. Edytowane 18 Grudnia 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.12.2011 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 (edytowane) I to fajne, ale chyba zakres regulacji moze być za mało przestrzennyhttp://www.koma.lux.pl/foto_towar/maxi/6991.jpg Elkimhttp://img.bazarek.pl/213051/14238/2868093/5209284004ec25c96345ee.png Edytowane 18 Grudnia 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.12.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 No i przy okazji to na klatkę lub mikonos, ciagle nie wiem w która stronę iść. http://image.ceneo.pl/data/products/10874911/i-chors-moi-alogene-kinkiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.12.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 mikonos ma na pewno większy "zakres" świecenia. ten reflektor jest podobny do moich aquaformów z holu. hol ma ok. 8mkw, a reflektorków jest 6 szt i wcale nie jest za jasno tylko, że tych reflektorków nie trzeba myć co trzy tygodnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.12.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 tylko, że tych reflektorków nie trzeba myć co trzy tygodnie.... Nie dość, ze praktyczna to i bystra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 18.12.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 też potrzebuję lamp do sypialni.. chętnie skorzystam z Twoich poszukiwań typ no.1 jest the best ale rzeczywiście ciekawe jak pada strumień światła szukam też jakiś fajnych pomysłów na wielkie okna.. może wpadło Ci gdzieś coś fajnego w oko. W ciągu dnia wielkie okna wyglądają super ale wieczorami jak spuszczone są żaluzje czuję się trochę jak w bunkrze.. rolety rzymskie będą wisieć cały czas na oknie.. a ja bym chciała w ciągu dnia żeby nie zasłaniały okna.. pls help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.12.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 To może pokaż o które okna chodzi. No to się chwalę, po prawie dwóch latach mieszkania dziś pierwsza noc na piętrze, chłopaki pokój dawno mieli gotowy ale nie było barierek i jakoś ich tam nie ciągnęło, ale dzisiaj pójcie spać ich tak nakręciło, Tymek zasnął bez mrugnięcia, bez kiziania i czytania w swoim pokoju z bracholem, a nie z rodzicami, nie ma drzwi, nie ma łazienki, jutro mi sam kibelek zamontują, sypialnia hmm będzie ładna Najgorsze przez ten czas było przewalanie przepakowynie gratów z piętra na piętro z pomieszczenia do pomieszczenia, zostało już mało to przetrzepania i teraz zaczynam kosmetykę (jak tylko zamówię drzwi i łazienkę, no i podjazd i ogrodzenie... czyli lada chwila ) Mam wrażenie, że wielki krok milowy się dokonał, a w ogromnej mierze było to możliwe dzięki mojej mamie, która mnie tu podczytuje i jej serdecznie dziękuję. Dodatkowo ja okropnie się czułam z tym rozgardiaszem ostatnio to już masakra, okropnie niespokojna byłam, że dziewczyny tuż tuż, a tu wciąż budowa, a nie dom, szkoda że na tą końcóweczkę kompletnie niepełnosprawna jestem, nic to tym razem po porodzie dojdę do siebie w trzy dni, a dziewczyny będą mega grzeczne, więc spokojnie na wszystko znajdę siły i czas czuję się jakbyśmy się właśnie wprowadzili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.12.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 (edytowane) Tu były ładne fotki wielkiej kobiety Edytowane 19 Grudnia 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.12.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Ale czadowe zdjęcia!!! Załapałam się No laska z Ciebie e-mólu jak się patrzy! Widzę, że czajnik wybierasz. Ja też mam ten sam model na oku, ale biały. Poweim Ci, że tu w UK większość modeli w kolorze białym jest droższe od pozostałych w innych barwach(?). Nawet niektóre produkty w kolorze białym są wycofane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 18.12.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 wow!!! jakie piękne i profi zdjęcia.. qrcze a ja przez budowę nie mam żadnego zdj. w trójpaku:( pięknie wyglądasz. Dzisiaj M chciał mi zrobić zdj. z twixami ale wzbraniam się strasznie - zero makijażu, wory pod oczami, odrosty...ech. Fajnie było patrzeć na zadbaną mamusię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.12.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 http://emoty.blox.pl/resource/clap.gif hurrrrra!!! też zdążyłam się załapać na drugą turę fotek :D: moje numero uno, to to podwójne, na którym klęczysz na łóżku! no i to na tle okna też jest boskie!. w ogóle wszystkie piękne jaki człowiek był głupi, że sobie podobnych fotek nie zrobił PIĘKNE!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.12.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Ja też biję głową w mur, że w czasie błogosławionym nie pstryknełam sobie sesyji. Tylko zazdościć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 18.12.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 E-molku, ale super wygladasz:)Na poczatku myslalam, ze to sesja jakiejs modelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.12.2011 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Dziękuje bardzo, fotki bedą do jutra rana, ale mam ponoć dostawać codziennie kilka... No tez się cieszę ze tym razem sesja się odbyła, bo to z planowanych ostatni raz, choć cieżko bo jednak zbyt atrakcyjnie człowiek, zazwyczaj kobieta się raczej nie czuje w ciąży i co tu wieloryba fotografowac, ale efekt nieskromnie powiem ze mnie zadowala. Ciekawostka ta bluzka w paseczki to tak naprawdę kiecka, tylko jakoś z tym brzuchem na długości dziwnie straciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.12.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Powinnaś być zadowolona, bo fotki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.12.2011 03:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Ale masakra, pierwszy raz w życiu(poza pijackimi ekscesami ) jem w środku nocy, nie jestem w stanie spać z głodu, smarkule-głodomory rozpoczęły chyba na poważnie ssanie, wiec nie wiem czy dobranoc czy dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2011 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Dzień dobry:) Ale się załapałam... Świetnie wyglądasz... naprawdę świetnie.. Kobieta w cięży wcale nie wygląda źle wygląda bosko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.12.2011 04:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Dzień dobry arnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts