kasiakp 19.12.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Dzien dobry I ja sie zalapalam E-molku Ty kobito non stop w ciazy powinnas chodzic Wygladasz kwitnaco Foteczki czarno-biale przepiekneeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.12.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 nic to tym razem po porodzie dojdę do siebie w trzy dni, a dziewczyny będą mega grzeczne, więc spokojnie na wszystko znajdę siły i czas I to jest właściwe podejście! A fotki RE-WE-LAC-JA! Ale co tu się dziwić? Z taką modelką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 19.12.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 (edytowane) Nie mam na forum ostatnio nawet chwilki, ale do Ciebie zaglądam regularnie bo była obietnica fotek, a na poprzednie się nie załapałam A ponieważ się w końcu doczekałam, więc muszę skomentować Nie wszystkie widziałam, bo coś tam już usunęłaś, ale te co zostały są rewelacyjne!!! Już teraz wiem skąd te komentarze na temat Twojego wieku Kiedy Ty kochana pierwsze dziecko urodziłaś Normalnie wyglądasz jak nastolatka!!! SUPER!!! Bardzo mi się zdjęcia podobają! Wszystkie! Ale najbardziej to jak stoisz przy oknie Świetne jest! Oj piękna z Ciebie modelka Edytowane 19 Grudnia 2011 przez ragazza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.12.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Ale super fotki !!! Cudowne Pięknie na nich wyglądasz, jesteś stworzona do zdublowanej ciąży . A lampki ... też jestem na etapie poszukiwań. Zakochałam się w tej poniżej i szukam kinkietów do niej. Z kinkietami mam ten problem, że są na skośnym suficie, więc jestem bardzo ograniczona z wyborem. A Twoja lampa nr jeden jest cudowna ! http://sonpol.eu/media/products/81be76244a8d11065772d14a98d112bd/images/thumbnail/big_b32c8b76a31823c8edf0a791828a08a1.jpg?updated_at=1313950610 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.12.2011 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 (edytowane) Prądu od rana nie miałam, to się fotki zasiedzialy... Młody od rana laptopa szukał, żeby sobie pograć wiem wiem, bez komentarzy i mu tłumaczę ze prądu nie ma na to on ze trzeba poszukać, i łaził po domu i wolał: pląd, pląd, tak samo nawołuje zabawki jak mu jakaś zginie.. Dziękuje za wszystkie miłe słowa Jak dostanę nowe fotki to znowu wrzucę... Edytowane 19 Grudnia 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 19.12.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Wyglądasz rewelacyjnie W mojej ocenie brzuch masz... mały, jak na bliźniaczki. Ja miałam taki w pojedynczej ciąży Ale fakt, pytano mnie, ile dzieciaków w brzuchu noszę A o czajniku dodam tylko, że ja teraz brałabym jasny. Teraz mam inox z czarnym i strasznie widoczny jest kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.12.2011 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Na co, czym przykleic tapetę do płyty meblowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.12.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 (edytowane) Normalnym klejem do tapet, takim samym jak na ściany. Kleiłam Metylanem, trzyma się. Edytowane 19 Grudnia 2011 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.12.2011 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 No testy robiłam i łatwo odchodził po wyschnieciu, a kleiłaś taka na flizelinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.12.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Winylową. Jest na drzwiach szafy wnekowej przesuwnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.12.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 No i tym razem wklejam po zakupie, choć pewnie za darmo i tak by nikt nie wziął, podnożek do mojego fotela, póki co nie wyglada imponująco, ale forma idealnie zgrana z fotelem, czyż nie...? http://allegro.pl/show_item.php?item=1994230317 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.12.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Kup sobie jeszcze lampe http://allegro.pl/lampa-palla-styl-e-gismondi-najtaniej-na-rynku-i2000263092.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 19.12.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 A ja nie widziałam zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.12.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Na co, czym przykleic tapetę do płyty meblowej? Obklejałam tylną ściankę Billy'ego. Klejem METYLAN odpowiednim do rodzaju tapety. A podnóżek jest OK. Gdyby nie niewłaściwe nóżki, to bym go chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.12.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Metylan to te w fioletowych pudeleczkach? To ja nie wiem o co chodzi, dwa razy próbowałam dwa stężenia przetestowalam.Mayland no fajna ale czemu Ci się z podnozkiem kojarzy?Mazo no i co z Tobą począć?? Musisz częściej bywać chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 To Ty już masz jakieś dziecię w domu??? I jeszcze tylko zapytam , bo wyczytałam, że Ty z bliźniakami chodzisz?????????:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.12.2011 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Mam dwóch kawalerów, a teraz będę miała kawalerki. Starszy oświadczył ze Hanka imię mu się nie podoba, to mu powiedzialamam ze w takim razie jego będzie Lenka, a Hanke oddamy mlodszemu i się strasznie ucieszył ze będzie miał własna sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 20.12.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Hehe Dobre I takim oto sposobem szklanka stała się do połowy pełna A podnóżek fajny, choć rzeczywiście, wydaje się mocno zniszczony. Ale, jak domniemam, poddany zostanie gruntownej renowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.12.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Metylan to te w fioletowych pudeleczkach? To ja nie wiem o co chodzi, dwa razy próbowałam dwa stężenia przetestowalam. Mayland no fajna ale czemu Ci się z podnozkiem kojarzy? No ten fioletowy jest napewno do winylowych a nie wiem jak z flizeliną. Nie z podnóżkiem mi się kojarzy a z zakupami Sama bym ją kupiła w tej cenie ale nie mam gdzie postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.12.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 (edytowane) Dziewczyny, ile kosztuje montaż geberitu, obicie go osb zawieszenie kibelka, właśnie był tu pracownik, szef go wysłał na oględziny i ten pracownik na lewo chce za to 500zl. Ile mu to zajmie pól dnia max? Edytowane 20 Grudnia 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts