mirela99 22.12.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://www.kuferart.pl/foto-prod/zoom2/54409_2_zoom.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.12.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) WESOŁYCH ŚWIĄT !!!! Edytowane 22 Grudnia 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.12.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Przyszedł czajnik, ten biały bosch, bardzo fajnie się prezentuje, serdecznie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.12.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 DZIEWCZYNY CO MYŚLICIE O TAKICH DRZWIACH http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/se/ib/nua9/FdZjtKOonUcP4iNz0X.jpg szukam i szukam czegoś na piętro, chciałam przybajerzyć i bezprzylgowe z chowanymi zawiasami, ale poniżej 2k chyba się nie da i sobie cały czas myślę ze to jednak chyba szkoda kasy, simple wyszłyby mnie 4k a te ładne 10k, chyba różnica estetyczna nie jest warta aż takich pieniędzy Ale simple już mam no i pomyślałam że może da sie te 3 szt simpli z parteru na piętrze zamontować, a na dole te z szybami zamontować. Albo na piętrze te z szybami wszędzie, tylko pewnie do naszej sypialni lite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.12.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 A to są Simple ? Właśnie chciałąm kupić jakieś szklane do wiatrołapu. Ale cholera nie dam 8 tyś. Więc wymyśliłam zwykłe, z futrunami ale z dużą ilością szkła. Może te Twoje by się nadały ? Mnie się bardzo podobają. A fotka czajnika gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.12.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg710/scaled.php?server=710&filename=kartkawitecznonoworoczn.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.12.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 E-molku... daj linkę do tych kinkietów, pliiiissss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.12.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 WrrrZnowu mi posta coś wżarło Radiu to aquaformy w nastropowych slant czy jakoś takMirela te z fotki to robione przez stolarza, a ja wciąż nie znalzlam u siebie takiego któremu mogłabym coś takiego powierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 22.12.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) Kinkiety suuuuperowe!!!To w końcu aquaformy czy robione przez ślusarza, bo już się pogubiłam:(A w sprawie ścianki przy prysznicu to ja bym ją zrobiła, tylko węższą, aby było wygodne przejście, ale aby zmieściły się ręczniki z tyłu:) I dzisiaj znowu buszowałam po necie, w przerwie na pieczenie:D, i znów natknęłam się na sówki.Tym razem na obrazkach.Spodobały mi się i pewnie coś podobnego tylko z innym motywem zrobię z córcią do jej łazienki:) http://www.chictip.com/wp-content/uploads/2011/10/181795477.jpeg edit: w sprawie drzwi to nie mam jeszcze zdania:confused:Będę niedługo podchodzić do tematu, a założenia mam podobne (prosto i ładnie:cool:) to będę mogła coś więcej powiedzieć. Wiem, że do sypialni będą u nas pełne, żeby nikt nikomu nie przeszkadzał wieczorem. A do łazienki to trzeba by było sprawdzić na ile nieprześwitujące będą i czy nie przeszkadzałoby Wam, że będzie widać zarys ciała, jak ktoś wychodzi spod prysznica.Dodatkowo sprawdziłabym jeszcze czy te szkło z obu stron jest gładkie, czy z jednej nie jest chropowate (te drugie gorzej się czyści). Edytowane 22 Grudnia 2011 przez Balbina200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.12.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) To w końcu aquaformy czy robione przez ślusarza, bo już się pogubiłam:( Merenwen pytała o barierkę-robił ja ślusarz. A kinkiety aquaform. Rasiu gdzie je planujesz? Faktycznie fajnie te sowki wyglądają. Edytowane 22 Grudnia 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.12.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Te szyby z dwóch stron gładkie, zwane bezpiecznymi, bo tylko takie biorę pod uwagę ponoć nie pokazują zarysów, a w dolnej łazience mam taki układ ze nie ma takiego problemu, no i my raczej prysznicowac się będziemy na piętrze, a jak goście wstydliwi to trudno, już prawie jestem pewna ze te pelne z dołu przeniose na gore a na dół wstawię ze szkłem.Po świętach ma przyjść montarzysta i powie czy się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.12.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 PILNE!!! nie wnetrzarsko Ma ktoś na zbyciu wkładkę splycajaca do fotelika maxi-cosi cabrio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.12.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Zostaw te Simple w spokoju. To naprawdę ładne drzwi. W rzeczywistości są jeszcze fajniejsze niz na zdjeciach. Mi się bardzo podobają. Wolałabym Simple niż te ze szkłem. Jesli szkło to tylko w opcji całe skrzydło, bez płyty. Jak bardzo chcesz mieć jednak jakieś szklane to daj do obu łazienek skrzydła szklane (całe) a reszte w Simple. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.12.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Piękna jest radość w Święta, Ciepłe są myśli o bliskich, Niech pokój, miłość i szczęścieOtoczy dzisiaj nas wszystkich http://i1.fmix.pl/fmi1488/3a77d7bd000752924ef34b4c/zdjecie.jpg Rodzinnych, bogatych w miłość Świąt życzy rodzinka lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.12.2011 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img716.imageshack.us/img716/5776/bozenarodzenie.gifUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.12.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.12.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Rasiu gdzie je planujesz? . Mam dwa takie kabelki ni w kij ni w oko, zwisające w 1/10 podciągu, bo chciałam tam listwę ledową puścić od wejścia do domu i dalej do salonu... ale zapomniałam, że drzwi wejściowe są na całą wysokość... czyli pod sufitem nie mam miejsca na zabudowę tej listwy:(. No i kombinuję co by podpiąć do tych kabelków i nie zostawić bezużytecznych, drogich jak pierun włączników;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.12.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.12.2011 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://www.boze-narodzenie.1az.pl/wp-content/uploads/2011/08/szklana_choinka-300x225.jpg Spokoju i radości,tylko miłych gości!Smacznej Wigilii i całusów moc- w tę najpiękniejszą w roku noc!Szczęścia kilogramów,ze śniegu bałwanów!Życzliwych ludzi wokół,żadnej łezki w oku,Przyjaciół jakich mało.Przez życie idźcie śmiało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.12.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 e-molku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts