Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Emolku piękna sesja no i modelka...:) ja też miałam robione zdjęcia w ciąży w pierwszej masę, w drugiej mniej ale uwielbiam do nich czasem wracać...:)

co do tapety to mnie się nie bardzo widzi...mnie by się ona szybko znudziła bo dość "mocna "jest...ale Ty tu rzadzisz;)

Emolku wyglądasz rewelacyjnie.. wpędziłaś mnie w mega kompleksy:) jak sobie przypomnę jak wyglądam w ciąży - jedne spodenki i kilka koszulkę, włosy spięte.. no dobra tłumaczę sobie że była budowa ale pamiętam że nic mi się nie chciało, teraz dla odmiany chce mi się a nie ma kompletnie czasu, więc nadal są dresy i domowe ciuchy.. a Ty paznokcie wymalowane i cała taka piękna.. ach.. muszę coś zrobić z sobą, zmotywowałaś mnie.

Trzymam kciuki za zaciskanie nóg. .niewiele ci zostało, wytrwaj:).. no i wszystkiego dobrego po Świętach (przepraszam nie dałam rady wcześniej:(

Mikiada, co Ty, przecież pisałam że to do sesji się tak tylko wypacykowalam, paznokcie na szybko pomalowalam i to byle jak. Właśnie się zastanawiam co z włosami począć przed porodem bo u fryzjera na kolorze nie wysiedze raczej, a po porodzie ssaków na tyle czasu nie dam rady zostawić.

No i do tego z pierwszej ciąży raczej marne mam foty, wygladalam jak miotla. To była u mnie ostatnia szansa na fajną pamiątkę. Moi znajomi maja dwóch bliźniaków i potem jeszcze dwójkę dzieci sobie dorobili, wiec moze jak chłopaki podrosna to jeszcze Ci się zachce i sobie wtedy fotki zrobisz jak należy.

Edytowane przez e-mól

Ostatnia partia, jutro jadę do szpitala, lekkie rozwarcie, trochę skurczy, trzecia ciąża i bliźniaki, lekarz straszy ze możemy nie zdążyć dojechać przy takim układzie.

Tylko teraz już zupełnie nie wiem czy mam tam leżeć i sciskac nogi czy przelecieć się po schodach, żeby wrócić na nowy rok do domu.

img2011-12-06_11-40-52_01.jpg

img2011-12-06_11-48-45.jpg

img2011-12-06_12-08-43.jpg

img2011-12-06_12-01-33.jpg

img2011-12-06_12-08-20.jpg

Edytowane przez e-mól