Tatarak 27.12.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 E-mól, ślicznie wyglądasz na tych zdjęciach moje ulubione to pierwsze od góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 27.12.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Ale piękne zdjęcia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.12.2011 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 A co dziewczyny myślicie o tej tapecie http://www.modnetapety.pl/public/shop/wallpaper_zoom.econ?cms_id=2825 Mam inne dwie na oku ale cena nieporównywalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.12.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Ciekawa I, moim zdaniem, dość wymagająca. A gdzie chcesz ją dać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.12.2011 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Na takich niezawielkich ścianach w salonie i kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.12.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Emolku piękna sesja no i modelka... ja też miałam robione zdjęcia w ciąży w pierwszej masę, w drugiej mniej ale uwielbiam do nich czasem wracać... co do tapety to mnie się nie bardzo widzi...mnie by się ona szybko znudziła bo dość "mocna "jest...ale Ty tu rzadzisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.12.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Super masz te fotki, i świetnie wyglądasz Jak urodzisz to będzie od razu z ciebie super modelka Ja bym nie tylko kolana zaciskała, ale i uda, i spała z nogami w górze;) Codziennie zaglądam co słychać, oby jeszcze nie było nic słychać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 27.12.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 przyłączam się do posesjowych achów i ochów!!!!! a przy okazji: wszystkiego najlepszego z okazji imienin co do tapety, to jakoś najmniej mi się chyba podoba ze wszystkich dotąd.... ps. byłaś u mazo? ...uciekam z forum, bo jeszcze mnie dopadnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.12.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 (edytowane) Głupia już całkiem jestem z tymi tapetami, albo za ciemne, albo za drogie albo właśnie zbyt mocne Aricia Ty na forum to zostań, jak już to przed mężem uciekaj Edytowane 28 Grudnia 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 27.12.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Super sesja, super pamiatka... no i trzymam kciuki za dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 27.12.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 zdjęcia są super! bardzo fajną pamiątkę będziesz miała. najbardziej podoba mi się to gdzie siedzisz na tarasie, kolor ubrania plus kolor trawy - bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 27.12.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Emolku wyglądasz rewelacyjnie.. wpędziłaś mnie w mega kompleksy:) jak sobie przypomnę jak wyglądam w ciąży - jedne spodenki i kilka koszulkę, włosy spięte.. no dobra tłumaczę sobie że była budowa ale pamiętam że nic mi się nie chciało, teraz dla odmiany chce mi się a nie ma kompletnie czasu, więc nadal są dresy i domowe ciuchy.. a Ty paznokcie wymalowane i cała taka piękna.. ach.. muszę coś zrobić z sobą, zmotywowałaś mnie. Trzymam kciuki za zaciskanie nóg. .niewiele ci zostało, wytrwaj:).. no i wszystkiego dobrego po Świętach (przepraszam nie dałam rady wcześniej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.12.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 (edytowane) Mikiada, co Ty, przecież pisałam że to do sesji się tak tylko wypacykowalam, paznokcie na szybko pomalowalam i to byle jak. Właśnie się zastanawiam co z włosami począć przed porodem bo u fryzjera na kolorze nie wysiedze raczej, a po porodzie ssaków na tyle czasu nie dam rady zostawić.No i do tego z pierwszej ciąży raczej marne mam foty, wygladalam jak miotla. To była u mnie ostatnia szansa na fajną pamiątkę. Moi znajomi maja dwóch bliźniaków i potem jeszcze dwójkę dzieci sobie dorobili, wiec moze jak chłopaki podrosna to jeszcze Ci się zachce i sobie wtedy fotki zrobisz jak należy. Edytowane 27 Grudnia 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.12.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Często zaglądam, podczytuję no ale dzisiaj muszę się odezwać:)....świetna sesja, świetna pamiątka i świetna modelka:) Trzymam kciuki i życzę wszystkiego najlepszego:) Beata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 27.12.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 eee tam skromnisia jesteś.. na szybko czy nie. i tak wyglądasz zarąbiście:) aż chce sie znowu być w ciąży.. na razie permamentne zmęczenie wywołuje u mnie dreszcze na myśl o następnej ciąży, chociaż przyznaję Twoje zdjęcia kuszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.12.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 A w/g mnie kobieta w stanie błogosławionym wygląda Bosko Czyż nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.12.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Oj tak, wygląda, zwłaszcza e-mól Podziwiam cały czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.12.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 (edytowane) Ostatnia partia, jutro jadę do szpitala, lekkie rozwarcie, trochę skurczy, trzecia ciąża i bliźniaki, lekarz straszy ze możemy nie zdążyć dojechać przy takim układzie. Tylko teraz już zupełnie nie wiem czy mam tam leżeć i sciskac nogi czy przelecieć się po schodach, żeby wrócić na nowy rok do domu. Edytowane 28 Grudnia 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.12.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Jeszcze zdążyliśmy zrobić fotki z chłopakami i brzucholem i się cieszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.12.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Piękna pamiątka ściskam kciuki za Ciebie i dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts