Arnika 28.12.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 To ja zdrówka dla Waszej Trójki pożyczę Co będzie to będzie oby dzieciaczki zdrowiutkie były i szybciutko się z mama z porodem uporała Powodzenia... I daj znać co i jak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.12.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Ale super te fotki:yes: świetna pamiątka:yes: ja też trzymam kciuki za całą Waszą trójeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.12.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Dziękuję bardzo dziewczyny kochane jesteście Jeszcze tylko się pochwalę moim patentem na kąt do przewijania, szkoda mi było przestrzeni na komodę, zwłaszcza że max przez rok się przewija na specjalistycznych sprzętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.12.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 niezły patent:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.12.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 patent świetny ale zdjęcia sesyjne pobijają wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.12.2011 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Właśnie miałam Lashe pisać do Ciebie ze trochę widać na fotce jak koc zmarnial, choć fota nie oddaje całkiem jego kiepskiego stanu, zapomnialam o obiecanych zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.12.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Ooooo jeeeeej fantastyczna sesja zdjęciowa e-molku. Ślicznie wyglądasz i będziecie mieć przepiękną pamiątkę. A tak w ogóle to się przywitać u Ciebie chciałam. Zaglądam od jakiegoś czasu, ale jakoś nie miałam nic do powiedzenia to siedziałam cicho. Ale sesja mnie zmobilizowała więc się ujawniłam. Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwa - żeby wszystko poszło sprawnie. Patent "przewijakowy" bardzo fajny. Mam coś podobnego zapisane w inspiracjach. Może się kiedyś przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.12.2011 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 E-mól wygladasz tak super ze smiem twierdzic ze jestes stworzona do bycia w ciazy Nie wiem co Ci radzic bo sama mam synka z 31.12 W kazdym razie trzymam kciuki za bezproblemowy i szybki porod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 29.12.2011 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 E-mól, wyglądasz rewelacyjnie W ciąży i w szarościach Ci do twarzy trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 29.12.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 ale fajny przewijak!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.12.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Emólku trzymam kciuki! oby poszło szybko i sprawnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.12.2011 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Właśnie mąż mi powiedział ze śniło mu się ze urodziłam z czego jedno.... ...murzyniatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.12.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Ma Chłopak fantazję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 29.12.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Piekne te Twoje zdjecia, ciaza bardzo Ci sluzy, a ze podwojna, to sluzy podwojnie, a pomysl na przewijak podoba mi sie , no i oczywiscie trzymam za Was kciuki ! A, i spoznione zyczenia swiateczno - imieninowe skladam http://forum.muratordom.pl/images/smilies/hug.gif Edytowane 29 Grudnia 2011 przez E & co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.12.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 E-mól trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie:) Zabiłaś mnie tymi fotami, matka czwórki dzieci wyglądająca jak licealistka :jawdrop:, mało tego w ciąży z bliźniakami:o Przepięknie wyglądasz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 29.12.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 oj tam Murzyniątko.. opalone troche bardziej Ślicznie wyglądasz!! tym razem się załapałam i cieszę się bardzo Trzymam kciuki za szczęśliwe szybkie rozwiązanie hmmm chyba lepiej być najmłodszym w swoim roczniku, niż najstarszym... panienkom tym bardziej ... choć najważniejsze to zdrowym w każdym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 29.12.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Super sesja! W ciąży Ci do twarzy Pomysł na przewijak bardzo sprytny. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.12.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Miejsce do przewijania - super! Trzymam kciuki, życząc powodzenia! I czekamy na fotki maluszków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 29.12.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Cześć Mamuśka. Przypominam, że obiecałaś mi przesłać link Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.12.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Za zabrałaś lapka ze sobą?Jak co daj znać, że to już przyszedł ten czas... Bo tu wszystkie laski z ciekawości będą paznokcie obgryzać .... i kciuki trzymać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts