Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SzaroCzarnaNagaJama

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Eeee no to spoko....

Ja myślałam, że to już....

Włóż ze dwie cegły pod nogi łóżka oczywiście w nogach... uda ściśnij i będzie dobrze....

Z cegłami nie żartuje...

Chodzi o to aby podczas leżenia spania nie było ciśnienia w dół, i oby dziewczynom nie zachciało się świata zobaczyć już....

Może nie biegaj po schodach na zakupy i inne myj okien czy podłóg...

Poleż na kanapie, w łóżu... po odpoczywaj i na pewno będzie w terminie + - tydzień wcześniej....

Po nowym roku możesz robić co tylko Ci się uwidzi...

E-mól trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie:)

Zabiłaś mnie tymi fotami, matka czwórki dzieci wyglądająca jak licealistka :jawdrop::jawdrop:, mało tego w ciąży z bliźniakami:o Przepięknie wyglądasz!!!

Potwierdzam - nastolatka:D

Super masz to zdjęcie na czerwonej poduszce, ale te w kaloszkach, na tarasie z kubkiem na brzuchu jest the best!

Też mi służył za podpórkę:bye:

Ale brzunio masz konkretne! A reszta szczuplutka:)

Trzymam kciuki za bezproblemowe rozwiązanie!

e-molku, to Ty w terminie normalnie jesteś? końcówka 38 tygodnia? eeee, to dociągniesz spokojnie :D tylko do szpitala nie jedź na razie, bo się zestresujesz i szybciej urodzisz. niektórych zdjęć nie widziałam, ale powtórzę to, co wcześniej pisałam - jesteś stworzona do bycia w ciąży :)

patent z przewijakiem świetny!

No i w szpitalu, neta jakoscsobie ustawilam, książkę mam, mogę leżeć. Lekarz mówi, że lepiej żebym się z rodzeniem spieszyla, bo i dla mnie i dla dziewczyn lepiej, po 3kg już maja.

Jak wroćę do domu to jednak jakieś makro koca postaram się zrobić, tylko proszę upomnij się.

Coś raz umiem, raz nie umiem się połączyć, do końca mam leżeć, tutaj taka moda na naturę, ciąć nie bedą jedynie oksytocyna.

No ale chciałybyscie urodziny w sylwka robić, albo pierwszego jak wszyscy na kacu? Do 2 lub 3go muszę wytrzymać. Pozdrowienia z wylegiwarni :)

Trzymam Kochana kciuki, żeby Ci się udało wszystko tak jak sobie wymarzyłaś, czyli żeby dziewczyny wytrzymały co najmniej do 2 stycznia :) W związku z tym nie polecam przesadnego chodzenia, a po schodach to już w ogóle ;)

ps. zdjęcia rewelacyjne - jesteś piękną modelką :), a przewijak w szafce jest super pomysłem :)

E-molku wytrzymaj jesli chcesz do tego 2-go ale dziewczyny i tak urodziny beda pewnie w przyszloci na Nowy Rok robic Przewaznie wyprawia sie 2 w 1

Trzymam kciukasy za szczesliwe i lekkie rozwiazanie chociaz sama sobie ni wyobrazam rodzic naturalnie blzniaki Ja sobie oplacilam cc bo pierwszego urodzilam sama i dziekuje bardzo