e-mól 29.12.2011 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Jeszcze się nie wybrałam, wyjdzie pewnie na to ze się należę w tym szpitalu bez sensu, a urodze o terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.12.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 To na kiedy masz termin??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.12.2011 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Na 14 tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.12.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Eeee no to spoko....Ja myślałam, że to już....Włóż ze dwie cegły pod nogi łóżka oczywiście w nogach... uda ściśnij i będzie dobrze....Z cegłami nie żartuje... Chodzi o to aby podczas leżenia spania nie było ciśnienia w dół, i oby dziewczynom nie zachciało się świata zobaczyć już....Może nie biegaj po schodach na zakupy i inne myj okien czy podłóg... Poleż na kanapie, w łóżu... po odpoczywaj i na pewno będzie w terminie + - tydzień wcześniej.... Po nowym roku możesz robić co tylko Ci się uwidzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.12.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Jakbyś się jednak wybierała do szpitala, to pamiętaj o kompie i necie.Bo my tu zejdziemy z braku informacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 29.12.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 E-mól trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie:) Zabiłaś mnie tymi fotami, matka czwórki dzieci wyglądająca jak licealistka :jawdrop:, mało tego w ciąży z bliźniakami:o Przepięknie wyglądasz!!! Potwierdzam - nastolatka:D Super masz to zdjęcie na czerwonej poduszce, ale te w kaloszkach, na tarasie z kubkiem na brzuchu jest the best! Też mi służył za podpórkę Ale brzunio masz konkretne! A reszta szczuplutka:) Trzymam kciuki za bezproblemowe rozwiązanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 29.12.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 e-mól to ja się dołączam do życzeń szczęśliwego rozwiązania, ale faktycznie, nie poganiaj dziewczyn - niech się poinkubują do nowego roku pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 29.12.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 e-molku, to Ty w terminie normalnie jesteś? końcówka 38 tygodnia? eeee, to dociągniesz spokojnie tylko do szpitala nie jedź na razie, bo się zestresujesz i szybciej urodzisz. niektórych zdjęć nie widziałam, ale powtórzę to, co wcześniej pisałam - jesteś stworzona do bycia w ciąży patent z przewijakiem świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.12.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 eeee tam zmarniał ...koc super wygląda ...alb może słabo widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 29.12.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Fajnie, że będzie z Tobą kontakt, bo faktycznie - FM czeka na wieści. No i trzymamy kciuki oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.12.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 No i w szpitalu, neta jakoscsobie ustawilam, książkę mam, mogę leżeć. Lekarz mówi, że lepiej żebym się z rodzeniem spieszyla, bo i dla mnie i dla dziewczyn lepiej, po 3kg już maja. Jak wroćę do domu to jednak jakieś makro koca postaram się zrobić, tylko proszę upomnij się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 29.12.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Emolku trzymaj się!!! Dzielnie dotrwałaś, brawo! może jeszcze wytrzymasz troche.. chociaż wiem że bliźniaczych nie trzymają za długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.12.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 mamuśka Ty nadajesz ze szpitala ??? :jawdrop: grzeczna dziewczynka bo tu ciotki zniecierpliwione czekają ...babki wyłazić z brzucha ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 29.12.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Tak kontrolnie Ci przyjęli czy już do końca będziesz leżakować?Ja tam bym wolała być najmłodsza, a nie najstarsza w klasie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.12.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Oj, dla dziewczynek lepiej jednak, żeby były najstarsze niż najmłodsze. Tym bardziej, że tak wcześnie teraz do szkoły się idzie. Może wytrzymasz do niedzieli. Choć fakt - 3 kg to sporo jak na bliźniaczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.12.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Jeszcze się nie wybrałam, wyjdzie pewnie na to ze się należę w tym szpitalu bez sensu, a urodze o terminie. Jeśli dobrze rozumiem to E-mólek nie nadaje jeszcze ze szpitala.... A termin ma jak pisała na 14 stycznia To będą styczniowe dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 30.12.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Coś raz umiem, raz nie umiem się połączyć, do końca mam leżeć, tutaj taka moda na naturę, ciąć nie bedą jedynie oksytocyna. No ale chciałybyscie urodziny w sylwka robić, albo pierwszego jak wszyscy na kacu? Do 2 lub 3go muszę wytrzymać. Pozdrowienia z wylegiwarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 30.12.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Trzymam Kochana kciuki, żeby Ci się udało wszystko tak jak sobie wymarzyłaś, czyli żeby dziewczyny wytrzymały co najmniej do 2 stycznia W związku z tym nie polecam przesadnego chodzenia, a po schodach to już w ogóle ps. zdjęcia rewelacyjne - jesteś piękną modelką , a przewijak w szafce jest super pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.12.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Pozdrowienia z wylegiwarni To jednak już jesteś w szpitalu.... Leż, dziewczyno, leż..... A natura jak będzie chciała to i tak zrobi swoje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 30.12.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 E-molku wytrzymaj jesli chcesz do tego 2-go ale dziewczyny i tak urodziny beda pewnie w przyszloci na Nowy Rok robic Przewaznie wyprawia sie 2 w 1 Trzymam kciukasy za szczesliwe i lekkie rozwiazanie chociaz sama sobie ni wyobrazam rodzic naturalnie blzniaki Ja sobie oplacilam cc bo pierwszego urodzilam sama i dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts