Gość AWAga 11.01.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 No właśnie ile biorą firmy od metra za budowę ścian. Mnie powiedzieli 11 zł od metra za ścianę z silki na razie jednowarstwową. To dużo czy mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.01.2004 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 malutko ,jeżeli masz do nich zaufanie to cena jest dobra -WYKONAWCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.01.2004 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 Cześć,Właśnie jestem na etapie poszukiwania firmy bud. Problem tkwi w tym, że nie bardzo wiem jak się dobrze do tego zabrać, ci z ogłoszeń krzyczą straszne ceny, i nie mam pewności czy są rzeczywiście fachowcami. Ci z polecenia mają roboty na 2 lata. Co robić? Gdzie znaleźć cennik stawek ( robocizny) bud.?I od czego one zależą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micmarci 12.01.2004 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Cześć, Właśnie jestem na etapie poszukiwania firmy bud. Problem tkwi w tym, że nie bardzo wiem jak się dobrze do tego zabrać, ci z ogłoszeń krzyczą straszne ceny, i nie mam pewności czy są rzeczywiście fachowcami. Ci z polecenia mają roboty na 2 lata. Co robić? Gdzie znaleźć cennik stawek ( robocizny) bud.? I od czego one zależą? Czekać na tych dobrych. Ja wziąłem tych z ogłoszenia. Drogo i do dupy. Mimo że mam kasę na całość inwestycji czekam do czerwca (10 m-cy). Bądź cierpliwy, a będziesz zadowolony.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts