Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto na forum jest nietykalny ?????

daggulka

Recommended Posts

Zainspirowana wypowiedzią jednej z forumowiczek , tą oto:

HM .....dziwne ,ale prawdziwe - dostałam na priv ostrzeżenia odnośnie nietykalności pewnych osób na forum ....czyżby szykowała się typowa ustawka ?

A może jest tak ,że można napisać to co się myśli i PRAWDA ma jakąś wartość , a nie kumpelskie układy - PRZEKONAMY SIĘ .....

postanowiłam sprawdzić o co kaman ......

nigdy nie dostałam podobnego maila na forum .... a jestem tu od 3,5 roku .....

co to znaczy , ze lepiej kogoś nie tykać .... nie rozumiem tego ... takich ostrzeżeń na priv ..... jeśli gnoję kogoś na forum w obronie swoich poglądów pisząc ostrzej to mogłaby to być równie dobrze Królowa Elżbieta - dla mnie to bez znaczenia ....

może ktoś mi rozjaśni .... :roll:

• Odpowiedzi 825
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Już odpowiadam nie pierwszy i czy nie ostatni raz dostałam jak mniemam ....z czegoś to wynika .....DAGA nie mam takiego stażu jak TY, podczytywałam to forum już wcześniej ....trochę widziałam .Nie napiszę kto i co ,bo szanuję zastrzeżenie sobie prywatności i po to jet ten piv by privem był ....ALE OCZY ROBIĄ MI SIĘ JAK SPODKI .....jak czasami coś podczytuję ..

jak wchodziłam na to forum na początku to miałam ogromny respekt do osób które zaczynały lata wstecz .... ale przecież nie jest to jednoznaczne z tym, żeby nie pisać co się myśli .... byle z szacunkiem do innych .....

nie rozumiem sytuacji , kiedy ktoś mi zaleca omijać kogoś szerokim łukiem bo lepiej z nim nie zadzierać ....

ale

zdaję sobie sprawę, że osoby które znają się prywatnie tworzą grupki .... i że kilkanaście/dziesiąt osób czasem wstawia się w obronie uciśnionego .....

i też zwróciłam na to uwagę przy okazji jakiejś kiedyś afery ....

ale

nie znaczy to , że mam kogoś nie tykać bo zacznie śmierdzieć jak przysłowiowe g.....

każdy na tym forum ma równe prawa do wypowiedzi .....

Nie ma nietykalnych, uważam.

.....

nie rozumiem sytuacji , kiedy ktoś mi zaleca omijać kogoś szerokim łukiem bo lepiej z nim nie zadzierać ....

.......

Kto zaleca?

Ja odnoszę wrażenie, ze z kolei wielu mając chyba jakieś kompleksy /wobec osób popularnych na forum i właśnie zaprzyjaźnionych/ w taki sposób i przez takie rady poprawia sobie samopoczucie. Ze oni to wszak mają rację ale taa czy teeen to niby nietylkalny jest więc cię zniszczą itp

ps. a tak w ogóle to straszna dziecinada w moim odczuciu.

W temacie :

Wypowiedź Jaskółeczki ...

,,Witojciy!

Zostałam "skopana" poważnie za swoje poglądy, i właściwie wykopana z wątku o góralach, choć faktycznie już mi to jakiś czas chodziło po głowie, żeby się przenieść do Hyde Cegła Parku.

Zapraszam wszystkich, którzy chcą mi dalej "dokopać", jak i tych, którzy może zechcą podzielać moje poglądy."

MARTINA1 - to akurat zły przykład .... bo faktycznie na swój pogląd miała nieco dziwne argumenty .... nie potrafiła się obronić .....

czytałam cały wątek , więc wiem .....

a w ogóle to mi nie chodzi o wątki tylko o konkretne osoby .....

Barbossa i jego wypowiedź o góralach z www. wątku :

,,Krupówki - znam takich co tam jeżdżą, w sumie ich szanuję, więc nie opublikuję mojego zdania o tym miejscu."

Przykłady są - nigdy nie patrzyłam na to foru pod tym kątem , ale lepiej się przyglądając ,kto wie co zobaczymy ..

Zresztą ,raz do roku chyba warto zrobić pranie :lol:

hm ... nie kleję Twoim porównań ....

powiedz prosto z mostu co Ci babo leży a nie się cycatami zasłaniasz .....

czyli że co? Barbossa Ci nie pasuje , bo co? lepiej z nim nie zadzierać?

o to Ci chodziło?

bo ten wątek założyłam po to , żeby ustalić komu lepiej nie podskakiwać a nie po to , żeby o poglądach konkretnych osób na życie i świat dyskutować ... :roll:

Każdy (no prawie ) ma jakichś przyjaciół ...A czasami popularność jest wyrazem kreowania takiego, a nie innego wizerunku ...

Może i dziecinada DROPSIAKU -,ale właśnie bierzesz w niej dobrowolnie udział :lol:

DAGA - to co podkreśliłam w wypowiedzi BARBOSSY - było zwróceniem uwagi na ,,ograniczenia - a piracika lubię ..

acha ...jarze .... chodziło Ci , ze Barbossa nie powiedział swojego zdania?

wątpię , żeby nie powiedział swojego zdania bo bał się z kimś zadzierać .... nie On .... raczej z innych pobudek to zrobił .... więc chyba się nie liczy ....

to co? może jakieś konkrety w końc a nie tak - w bawełenkę ślicznie owijać ?

uważacie , ze z kim lepiej na forum nie zadzierać?