JoShi 13.12.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No i proszę jak temacik się rozkręcił - a było że nie ma zapotrzebowania -jak widać jest .... Noooooooooo sami pokrzywdzeni i zastraszeni :) Nefer, nie kop leżącego. Przecież widzisz, że się grupa ujawniła i zastrasza przez ośmieszanie. Wszystko pasuje do teorii spisku. Eh, nigdy nie umiem się zachować Czekam na hasło : uderz w stół..... Ale to Właśnie Martyna uderzyła w stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.12.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 to komu mam jeszcze wysłać? Mi mi mi, a ja go opublikuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ale to Właśnie Martyna uderzyła w stół przepraszam ... nie dam se zabierać honorów ... to ja wewontek założyłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ale to Właśnie Martyna uderzyła w stół przepraszam ... nie dam se zabierać honorów ... to ja wewontek założyłam .... Byłaś tylko bezwolnym narzędziem w ręku Sprawiedliwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.12.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ale to Właśnie Martyna uderzyła w stół przepraszam ... nie dam se zabierać honorów ... to ja wewontek założyłam .... No właśnie to coś jak te nożyce, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 dobra , dobra .... jarzę .... ale wybaczcie .... porównywano mnie już i nazywano różnie : zołza, jędza , wredota .... ale żeby nożyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Daga - nie zawężajmy do moich odczuć ....jeszcze ktoś, jeszcze coś .... A temacik się kręci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 przyznaję ..... jestem za mało yntelygentna ..... wymiękam , nie jarzę , nie kleję, nie wyszywam i nie haftuję (chyba że jak przesadzę z Warkami ) .... idę się kąpać ... jak wrócę i zobaczę coś nie teges na swój temat.... to zacznę wysyłać privy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 13.12.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Daga - nie zawężajmy do moich odczuć ....jeszcze ktoś, jeszcze coś .... A temacik się kręci .... i jeszcze jakiś czas będzie się kręcił zobacz wątek "dochodzą do końca " kręcił się dłuuuuugo , widać potrzebny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 przyznaję ..... jestem za mało yntelygentna ..... wymiękam , nie jarzę , nie kleję, nie wyszywam i nie haftuję (chyba że jak przesadzę z Warkami ) .... idę się kąpać ... jak wrócę i zobaczę coś nie teges na swój temat.... to zacznę wysyłać privy .... co by tu napisać, co by tu napisać jessssu dawno się tak nie ubawiłam a klawiaturę mi czasem ślubny wyrywa, jak za głośno chichoczę zaraz nastąpi TEN moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.12.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Zalinkuj jak już tak pomagasz .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Daga - nie zawężajmy do moich odczuć ....jeszcze ktoś, jeszcze coś .... A temacik się kręci .... i jeszcze jakiś czas będzie się kręcił zobacz wątek "dochodzą do końca " kręcił się dłuuuuugo , widać potrzebny był no juz o RW, wspominaćnie będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 porównywano mnie już i nazywano różnie : zołza, jędza , wredota .... ale żeby nożyce? Może powinniśmy wystąpić do redakcji o nowy tytuł dla Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.12.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 i PEPEG I Barbossa ... A ten ktoś kto próbuje zwrócić na siebie uwagę - nie ma przypadkiem słodkiej landrynki w buźce ? ... proszę i mnie do listy dopisać ... Ja tam nie czuję respektu przed nietykalnymi (no chyba, że to o mnie było) i walę między oczy. ... ... ieeetammm nie masz czym walić ... żądełko malutkie ... (a przy okazji - sorry, spóźnione - najserdeczniejsze życzenia imieninowe. Dużo zdrowia, zdrowia, zdrowie - reszta przyjdzie sama :)) a dziękuję i wzajemnie , wzajemnie choć u mnie to ino urodziny są obchodzone i za cholerę nie wiem dlaczego skoro po nich jestem co rok to starsza ... w każden rok jeden żgok (na smoczym ogonie więcej) ... również wszystkiego naj ps - Sam nie wiem dlaczego przeczytałem cały "wewontek" ... no ciekawość mnie zżerała aby "tą" listę zobaczyć ... nic z tego, chyba Pirat ma rację to taka tradycja tych zza Buga, ... jakby co to w nożach i tasakach jestem niezły więc nietykać proszę ... w ciupaskach kiepściutki za to http://emoty.blox.pl/resource/beczy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.12.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ... ieeetammm nie masz czym walić ... żądełko malutkie A bo ty się jeszcze nie napatoczyłeś pod żądełko. Lubię CIę, boś dobry kucharz i zadymiarz. Tfu, zadymiacz. ... jakby co to w nożach i tasakach jestem niezły To rzuć we mnie na priv nożem, Tfu znaczy się nazwą noża, cobym sobie kupiła, nie żałowała ale i nie wydała na niego całego majątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Chefie - dziękuję .... no prosze jacy wszyscy grzeczni ..... a liczyłam na coś więcej .... jakiś mały krwawy horror na dobry sen .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Chefie - dziękuję .... no prosze jacy wszyscy grzeczni ..... a liczyłam na coś więcej .... jakiś mały krwawy horror na dobry sen .... Grzeczni ? Po prostu cywilizowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ale to cywilizowanie to nudne jest .... czasem trza się pobawić w misia kolabora .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 no prosze jacy wszyscy grzeczni . amoże poprostu nieśmiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 no prosze jacy wszyscy grzeczni . amoże poprostu nieśmiali Zaraz wyjdzie, że zastraszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts