Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto na forum jest nietykalny ?????

daggulka

Recommended Posts

No i proszę jak temacik się rozkręcił - a było że nie ma zapotrzebowania -jak widać jest ....

Noooooooooo sami pokrzywdzeni i zastraszeni :):)

Nefer, nie kop leżącego. Przecież widzisz, że się grupa ujawniła i zastrasza przez ośmieszanie. Wszystko pasuje do teorii spisku.

Eh, nigdy nie umiem się zachować :o :roll:

Czekam na hasło : uderz w stół..... :)

Ale to Właśnie Martyna uderzyła w stół :p

• Odpowiedzi 825
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

przyznaję ..... jestem za mało yntelygentna ..... wymiękam , nie jarzę , nie kleję, nie wyszywam i nie haftuję (chyba że jak przesadzę z Warkami :oops: ) .... idę się kąpać ... jak wrócę i zobaczę coś nie teges na swój temat.... to zacznę wysyłać privy .... :evil: :evil: :evil: :lol:

przyznaję ..... jestem za mało yntelygentna ..... wymiękam , nie jarzę , nie kleję, nie wyszywam i nie haftuję (chyba że jak przesadzę z Warkami :oops: ) .... idę się kąpać ... jak wrócę i zobaczę coś nie teges na swój temat.... to zacznę wysyłać privy .... :evil: :evil: :evil: :lol:

co by tu napisać, co by tu napisać :roll: :roll:

:wink:

jessssu dawno się tak nie ubawiłam :lol: :lol: :lol: :lol:

a klawiaturę mi czasem ślubny wyrywa, jak za głośno chichoczę :oops:

zaraz nastąpi TEN moment :oops:

Daga - nie zawężajmy do moich odczuć ....jeszcze ktoś,

jeszcze coś .... :lol:

A temacik się kręci ....

i jeszcze jakiś czas będzie się kręcił

zobacz wątek "dochodzą do końca " kręcił się dłuuuuugo , widać potrzebny był :wink:

no juz o RW, wspominaćnie będziemy :lol: :lol: :lol: :lol:

i PEPEG I Barbossa ...

A ten ktoś kto próbuje zwrócić na siebie uwagę - nie ma przypadkiem słodkiej landrynki w buźce ? :lol:

... proszę i mnie do listy dopisać :lol: :wink:

...

Ja tam nie czuję respektu przed nietykalnymi (no chyba, że to o mnie było) i walę między oczy. ...

... ieeetammm nie masz czym walić 8) ... żądełko malutkie :roll: :wink:

...

(a przy okazji - sorry, spóźnione - najserdeczniejsze życzenia imieninowe. Dużo zdrowia, zdrowia, zdrowie - reszta przyjdzie sama :):))

a dziękuję i wzajemnie , wzajemnie :wink: :D

choć u mnie to ino urodziny są obchodzone i za cholerę nie wiem dlaczego skoro po nich jestem co rok to starsza :-? :lol:

... w każden rok jeden żgok (na smoczym ogonie więcej) ... również wszystkiego naj :lol:

ps -

Sam nie wiem dlaczego przeczytałem cały "wewontek" 8) :lol: ... no ciekawość mnie zżerała aby "tą" listę zobaczyć ... nic z tego, chyba Pirat ma rację :evil:

to taka tradycja tych zza Buga,

... jakby co to w nożach i tasakach jestem niezły :oops: :roll: więc nietykać proszę :wink: ... w ciupaskach kiepściutki za to http://emoty.blox.pl/resource/beczy.gif

... ieeetammm nie masz czym walić 8) ... żądełko malutkie :roll: :wink:

A bo ty się jeszcze nie napatoczyłeś pod żądełko. Lubię CIę, boś dobry kucharz i zadymiarz. Tfu, zadymiacz.

... jakby co to w nożach i tasakach jestem niezły :oops: :roll:

To rzuć we mnie na priv nożem, Tfu znaczy się nazwą noża, cobym sobie kupiła, nie żałowała ale i nie wydała na niego całego majątku.