tutli_putli 14.12.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zabina mnie tam się Twoje cycki podobają oczywiście ten priv od Ciebie wcale nie miał na to wpływupasują do oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 14.12.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ha jeden post i po sprawie - nie podskakiwac, bo wujek Donald.....ale sie rozkrecilam A formalnie to wiesz co masz mowic , ze w tym prive byl przepis na karpia swiatecznego, przepis jak go ubic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 14.12.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ...no dobra dobra oficjalna wersja jest taka, że on był od Św. Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Niech zyje male bo male jest piekne a powiem Ci , że ... z czystej zazdrości tak pisze ... przy moim 80G to kuźwa ... czasem chciałabym mieć mniejsze .... dobra , zachowałam się jak gówniarz ... więcej nie będe .... pseplasam psze pani a smoczyca na awatarze ma nieświeży oddech ... aże jej ślina kapie ... bo ona ma być taka straszna żeby się wszyscy bali i czuli sie zastraszeni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.12.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 otóż to no bo ja swojego avatara na taki lub podobny nie zmienię http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bf/Clown_chili_peppers.jpg bałby się go ktoś, czuł się zastraszony? łe tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 14.12.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Barbossa, ale za to duzo czerwonego cokolwiek to mialoby znaczyc:) Normalnie lans:P Daga, Ty sie lepiej przyznaj, chcialas sie wszystkim pochwalic ze masz 80G i nie wiedzialas jak, to tak pod pseudo plaszczykiem to zrobilas, wstydz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.12.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Daga, Ty sie lepiej przyznaj, chcialas sie wszystkim pochwalic ze masz 80G i nie wiedzialas jak, to tak pod pseudo plaszczykiem to zrobilas, wstydz sie 80G. Phiii. a 75JJ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 14.12.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A zaby i tak nie zmieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.12.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 otóż to no bo ja swojego avatara na taki lub podobny nie zmienię http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bf/Clown_chili_peppers.jpg bałby się go ktoś, czuł się zastraszony? łe tam Barbossa wyluzuj, bo i tak nie masz cycków. Nawet małych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 same cycate baby na forum ... dobrze , ze nie faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Siemka Nie chciało mi się tego wszystkiego czytać a i jakiś taki zmęczony jestem po weekendowym chlaniu ... ... Ja oczywiście jestem na tej liście - innej opcji nie dopuszczam ... Niech zyje male bo male jest piekne Kochana - kilka tysięcy PLN i będziesz cycata jak trzeba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Kochana - kilka tysięcy PLN i będziesz cycata jak trzeba ... ale coś Ty .... to nie to samo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.12.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zależy ... macantowi jest wszystko jedno byle jędrne .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zależy ... macantowi jest wszystko jedno byle jędrne .. a jak za mocno ugryzie ? to pozamiatane .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.12.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A zaby i tak nie zmieniem No pewnie. Nie daj się zastraszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no dobra ... to ja obiecuję, że już w tym wątku bede grzeczna i straszyć nie będe ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.12.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Siemka Nie chciało mi się tego wszystkiego czytać a i jakiś taki zmęczony jestem po weekendowym chlaniu ... ... Ja oczywiście jestem na tej liście - innej opcji nie dopuszczam ... Oooo kochany. Na Ciebie się nadziać to masakra. Ja też innej opcji nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 tak się zastanawiam na kogo jeszcze trza się na forum nie nadziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.12.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 tak się zastanawiam na kogo jeszcze trza się na forum nie nadziewać? Na Słoneczko? Już my się nie raz na siebie nadziały. Pióra się sypały ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.12.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zależy ... macantowi jest wszystko jedno byle jędrne .. a jak za mocno ugryzie ? to pozamiatane .... no właśnie. Jeden jak se gumową nadgryzł, to zrobiła dwa obroty w pokoju i mu ze świstem przez otwarte okno uciekła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts