JoShi 14.12.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ale wiecie co? My tu sobie żarty urządzamy, a ONI tam umierają ze strachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ale wiecie co? My tu sobie żarty urządzamy, a ONI tam umierają ze strachu. no ale jacy ONI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.12.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ale wiecie co? My tu sobie żarty urządzamy, a ONI tam umierają ze strachu. no ale jacy ONI ? No ci co te privy zastraszające dostają. Podobno dużo ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.12.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jedyna korzyść z tego wątku jest taka, że se skrupulatnie w pamięci notuję posągowe wymiary forumowiczek i jakby kiedy światło zgasło, to na macanego poznam która jest która. Powiecie w końcu kto tu nietykalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.12.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ciekawe, że faceci się wymiarami nie przerzucają .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.12.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Powiecie w końcu kto tu nietykalny? nooooo, taka(i) jeszcze niezmacana(y)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.12.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 skoro należą do nietykalnych, to raczej nie pomacasz choć jak światło zgaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 14.12.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Tomkwas -Ależ i panowie byli ..... 50%.....tu nie ma wyjątków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.12.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Tomkwas -Ależ i panowie byli ..... 50%.....tu nie ma wyjątków... z procentów to nie lubię 50. Wolę 40 i/lub 60 vol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 14.12.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A ja tam sie Mariusza nie boje, on tylko tak grozny ma avatar a w srodku duszyczka anioleczek:) Kochana - kilka tysięcy PLN i będziesz cycata jak trzeba ... I jak to myslec wazne co w srodku a nie na zewnatrz, Swintuchy przez duze S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.12.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A ja takich priv-ów nie dostaję. Tak sobie myślę czemu…, i doszłam do wniosku, że albo dla wysyłających jestem za mądra (ufają, że sama się połapię) albo za głupia (sądzą, że nawet jak napiszą do mnie, to ja i tak się nie połapię)… W każdym razie mam święty spokój i niech już tak zostanie. Wole być nietykalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 14.12.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 W ostatnich wpisach opowiesci bez konca co nieco o tymze wewatku http://forum.muratordom.pl/powiesc-w-odcinkach,t143610-240.htm Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.12.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 skoro należą do nietykalnych, to raczej nie pomacasz Właśnie dlatego chcę wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 14.12.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jak mnie nie ma tu, a jestem na forum - znaczy się 2 obieg obrabiam..... RETROFOOD - mam śliwki (mrożone ) i ztego co wiem przy odrobinie wysiłku można z tego i 90 % zrobić - trzeba tylko wiedzieć jak -...Jak zalicytujesz coś na Frania nawet CI prześlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.12.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A ja takich priv-ów nie dostaję. Uuu kochana. Bo Ty to też jesteś nietykalna. Jedna taka spróbowała, to ją równo zgnoili. Aż przepraszać musiała. A jaki rejwach był. Uhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.12.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Wole być nietykalna. no niechby spróbował ktoś Cię tyknąć zaraz dostałby ode mnie priv-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No i widzisz babo w jakiej Ty mnie sytuacji teraz stawiasz. Nie moge zmienic cyckow bo jak zmienie to sie okaze ze sie Ciebie pobalam i zmienilam bo mi kazalas, a trza nieustraszonym byc i swoje zdanie miec i grupy trzymajacej wladze sie nie bac. Juz do konca bede musiala miec taki maly cyc, ze jako nie bojem sie nikogo i niczego i cyckow bronic bede Niech zyje male bo male jest piekne Ja proponuję założyć nowy temat na ten temat Np: czy Żabina ma za małe cycochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.12.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jak mnie nie ma tu, a jestem na forum - znaczy się 2 obieg obrabiam..... RETROFOOD - mam śliwki (mrożone ) i ztego co wiem przy odrobinie wysiłku można z tego i 90 % zrobić - trzeba tylko wiedzieć jak -...Jak zalicytujesz coś na Frania nawet CI prześlę Dzięki, ale do zimy żem się przygotowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 14.12.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ja proponuję założyć nowy temat na ten temat Np: czy Żabina ma za małe cycochy Czuje sie zaszczycona- w koncu sie wylansuje Dzieki Nefer, tylko nie mow nikomu, ze poprosilam Cie o to na priva, ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ja proponuję założyć nowy temat na ten temat Np: czy Żabina ma za małe cycochy Czuje sie zaszczycona- w koncu sie wylansuje Dzieki Nefer, tylko nie mow nikomu, ze poprosilam Cie o to na priva, ok?? A macie już plan zastraszenia wszystkich nieprawidłowo głosujących? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts