MARTINA1 14.12.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No, jak tylko o to chodziło - to ten sposób jest dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 14.12.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ja proponuję założyć nowy temat na ten temat Np: czy Żabina ma za małe cycochy Czuje sie zaszczycona- w koncu sie wylansuje Dzieki Nefer, tylko nie mow nikomu, ze poprosilam Cie o to na priva, ok?? A macie już plan zastraszenia wszystkich nieprawidłowo głosujących? A nie boisz sie pytac??Uwazaj bo pojdziesz na pierwszy ogien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ja proponuję założyć nowy temat na ten temat Np: czy Żabina ma za małe cycochy Czuje sie zaszczycona- w koncu sie wylansuje Dzieki Nefer, tylko nie mow nikomu, ze poprosilam Cie o to na priva, ok?? A macie już plan zastraszenia wszystkich nieprawidłowo głosujących? A nie boisz sie pytac??Uwazaj bo pojdziesz na pierwszy ogien Ja już ustaliłam, że to mną straszą dzieci Mogę pomóc w zastraszaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.12.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A nie boisz sie pytac??Uwazaj bo pojdziesz na pierwszy ogien To będą też stosy? Robi się coraz ciekawiej! Jakby cuś, to zapalniczkę mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jedyna korzyść z tego wątku jest taka, że se skrupulatnie w pamięci notuję posągowe wymiary forumowiczek i jakby kiedy światło zgasło, to na macanego poznam która jest która. pięknie , k..... , pięknie ..... nie wspomne, iż łapy przy samej d.... urwę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.12.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A macie już plan zastraszenia wszystkich nieprawidłowo głosujących? A po co zmieniać plan, skoro wiadomości na PW działają skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A macie już plan zastraszenia wszystkich nieprawidłowo głosujących? A po co zmieniać plan, skoro wiadomości na PW działają skutecznie. No, ale trzeba wiedzieć kogo zastraszyć i w jakiej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.12.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jedyna korzyść z tego wątku jest taka, że se skrupulatnie w pamięci notuję posągowe wymiary forumowiczek i jakby kiedy światło zgasło, to na macanego poznam która jest która. pięknie , k..... , pięknie ..... nie wspomne, iż łapy przy samej d.... urwę .... Przynajmniej mamy teraz jasność, kto tu zastrasza. Bo ja na ten przykład zastraszony jestem prawdziwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.12.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A macie już plan zastraszenia wszystkich nieprawidłowo głosujących? A po co zmieniać plan, skoro wiadomości na PW działają skutecznie. No, ale trzeba wiedzieć kogo zastraszyć i w jakiej kolejności Jak spróbujesz straszyć nie tego co trzeba, to na pewno dostaniesz na PW ostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 14.12.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Przynajmniej mamy teraz jasność, kto tu zastrasza. Bo ja na ten przykład zastraszony jestem prawdziwie. No i teraz wyszlo szydlo z worka, wiemy kto zastrasza....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A macie już plan zastraszenia wszystkich nieprawidłowo głosujących? A po co zmieniać plan, skoro wiadomości na PW działają skutecznie. No, ale trzeba wiedzieć kogo zastraszyć i w jakiej kolejności Jak spróbujesz straszyć nie tego co trzeba, to na pewno dostaniesz na PW ostrzeżenie Nie da rady... musiałabym wyczyścić skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jedyna korzyść z tego wątku jest taka, że se skrupulatnie w pamięci notuję posągowe wymiary forumowiczek i jakby kiedy światło zgasło, to na macanego poznam która jest która. pięknie , k..... , pięknie ..... nie wspomne, iż łapy przy samej d.... urwę .... Przynajmniej mamy teraz jasność, kto tu zastrasza. Bo ja na ten przykład zastraszony jestem prawdziwie. trza się było nie wychylać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.12.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jedyna korzyść z tego wątku jest taka, że se skrupulatnie w pamięci notuję posągowe wymiary forumowiczek i jakby kiedy światło zgasło, to na macanego poznam która jest która. pięknie , k..... , pięknie ..... nie wspomne, iż łapy przy samej d.... urwę .... Przynajmniej mamy teraz jasność, kto tu zastrasza. Bo ja na ten przykład zastraszony jestem prawdziwie. trza się było nie wychylać ... Trza się było nie chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Trza się było nie chwalić ja się nie chwaliłam ... ja się żaliłam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.12.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jak zwał, tak zwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.12.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ale potem mnie publicznie nastraszyłaś... Że zacytuję "łapy przy samej d.... urwę "I niech Ci sie nie zdaje, że na litość teraz kogoś weźmiesz. Wszyscy już wiedzą żeś straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no to się wydało .... to ja tutaj straszę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.12.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Bardzo to chytre, założyć wątek żeby od siebie podejrzenia odwrócić. Ale nie długo to trwało ...Zara se sprawdzę skrzynkę jeszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ja proponuję założyć nowy temat na ten temat Np: czy Żabina ma za małe cycochy Czuje sie zaszczycona- w koncu sie wylansuje Dzieki Nefer, tylko nie mow nikomu, ze poprosilam Cie o to na priva, ok?? Nie tylko mnie - ale róznież 15 innych koleżanek i kolegów - ale oni są zaszczuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts