Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto na forum jest nietykalny ?????

daggulka

Recommended Posts

Z trudem bo z trudem przebrnełam przez cały wewontek i ja tu nie widzę grupy trzymającej władze, ale towarzystwo wzajemnej adoracji.
... może się przyłączysz ? :D poadorujemy Cię trochę :lol: :wink:

Bo jak nie, to zostaniesz zastraszona :lol:

• Odpowiedzi 825
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja w kwestii wyjaśnienia.

Czy ja jestem zastraszana i nic o tym nie wiem, czy jestem nietykalna i dlatego mnie nie straszą tylko mną straszą? :roll:

Bo cycki mam też niezłe i klaskać bez rąk też potrafię. 8) :lol:

Od czasu jak się przykleiłam do podłogi w Tomkowej grupie kankanowej... :oops:

zabina ... nie gniewaj się już na mnie o te cycki na awatarze .... tak siedze i mną wyrzuty szarpią ... sumienia ..... :roll:

Czyżbyś poczuła się zastraszona? :roll:

DPSiu, skoro nie jesteś zastraszona, to chyba jesteś nietykalna :roll: Względnie to ta wzajemna adoracja :roll:

a tak na poważnie - jeśli można :) ja na pewno jestem "tykalna" -

Nie sądzę o Pani, nie sądzę.

Żaden samiec z tego Forum Cię nie ruszy, a i obrona będzie pierwsza klasa – za te wklejane zdjęcia. :lol:

No chyba, że jakaś zazdrosna kobitka? :roll:

O matko!

To aż tak się ostro na forum dzieje? Ludzie! Czytam, czytam i aż trudno uwierzyć!

I jeszcze - to ,ale to końcówka po wcześniejszej dyskusji :

Esiek74 napisał:

,,Niestety mam taki talęt , w 4 literowym wyrazie potrafię zrobić 5 błędów. Nie jedna poloniska wymiękła Więcej nie będę pisać i kropka".

boratom :

,,Pisz! Pisz! Dla jednych przyjemne - wartościowe informacje Dla innych - ubaw po pachy Naprawdę, mi nie przeszkadza, że w "4 literowym wyrazie potrafię zrobić 5 błędów". Poprawna polszczyzna - to ważne, ale odrobina kultury też jeszcze nikomu nie zaszkodziła!!! "

MARTINA1 naprawdę masz talent kobieto! A za co niby mnie się tu dostało? Masz problem ze zrozumieniem mojej wypowiedzi?

Mieszasz koleżanko!