OK 14.12.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Z trudem bo z trudem przebrnełam przez cały wewontek i ja tu nie widzę grupy trzymającej władze, ale towarzystwo wzajemnej adoracji. ... może się przyłączysz ? poadorujemy Cię trochę Bo jak nie, to zostaniesz zastraszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 patrzcie .... Selimm'a znalazłam http://republika.pl/blog_rl_4556927/7004204/tr/w_upe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 14.12.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Sama nie wiem co lepsze- zastraszenie ( trochę skłoności masochistyczne się we mnie odzywają) czy adoracja ( uwielbiam być adorowana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A może pół na pół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 14.12.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 To ja proszę mnie zastraszyć adoracją lub adorować zastraszeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 14.12.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no ,żebyś zabina nie zapomniała, bo tak bez to .... no po co Ci bez? No jak po co??? Do straszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 To ja proszę mnie zastraszyć adoracją lub adorować zastraszeniem Pieszczoszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 14.12.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 To ja proszę mnie zastraszyć adoracją lub adorować zastraszeniem No i mamy odpowiedź dlaczego chłopy żyją krócej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no ,żebyś zabina nie zapomniała, bo tak bez to .... no po co Ci bez? No jak po co??? Do straszenia do straszenia to chyba bardziej taka : http://img121.imageshack.us/img121/5505/aba.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 zabina ... nie gniewaj się już na mnie o te cycki na awatarze .... tak siedze i mną wyrzuty szarpią ... sumienia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ja w kwestii wyjaśnienia. Czy ja jestem zastraszana i nic o tym nie wiem, czy jestem nietykalna i dlatego mnie nie straszą tylko mną straszą? Bo cycki mam też niezłe i klaskać bez rąk też potrafię. Od czasu jak się przykleiłam do podłogi w Tomkowej grupie kankanowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 zabina ... nie gniewaj się już na mnie o te cycki na awatarze .... tak siedze i mną wyrzuty szarpią ... sumienia ..... Czyżbyś poczuła się zastraszona? DPSiu, skoro nie jesteś zastraszona, to chyba jesteś nietykalna Względnie to ta wzajemna adoracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 14.12.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dobry wieczór Więcęj się od rana tego nie dało napisać Zabinaaaaaaa gdziesz masz cycki he? Takie były słodkie malusie, no. Wlazłam sobie na nie popatrzeć a tu jakieś durne klauny i żaby z zębami zamiast cycków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.12.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 a tak na poważnie - jeśli można ja na pewno jestem "tykalna" - niejedno ostrzeżenie na priv już dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.12.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ziabina - ja nic nie chce mówić, ale w tym wydaniu to wcale cycków nie masz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 14.12.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 a tak na poważnie - jeśli można ja na pewno jestem "tykalna" - Nie sądzę o Pani, nie sądzę. Żaden samiec z tego Forum Cię nie ruszy, a i obrona będzie pierwsza klasa – za te wklejane zdjęcia. No chyba, że jakaś zazdrosna kobitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.12.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 sSiwy12 - dziękuję bardzo chociaż brzmi intrygująco: Żaden samiec z tego Forum Cię nie ruszy a reszta niech pozostanie milczeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 14.12.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 O matko! To aż tak się ostro na forum dzieje? Ludzie! Czytam, czytam i aż trudno uwierzyć! I jeszcze - to ,ale to końcówka po wcześniejszej dyskusji : Esiek74 napisał: ,,Niestety mam taki talęt , w 4 literowym wyrazie potrafię zrobić 5 błędów. Nie jedna poloniska wymiękła Więcej nie będę pisać i kropka". boratom : ,,Pisz! Pisz! Dla jednych przyjemne - wartościowe informacje Dla innych - ubaw po pachy Naprawdę, mi nie przeszkadza, że w "4 literowym wyrazie potrafię zrobić 5 błędów". Poprawna polszczyzna - to ważne, ale odrobina kultury też jeszcze nikomu nie zaszkodziła!!! " _________________ MARTINA1 naprawdę masz talent kobieto! A za co niby mnie się tu dostało? Masz problem ze zrozumieniem mojej wypowiedzi? Mieszasz koleżanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 14.12.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 sSiwy12 - dziękuję bardzo chociaż brzmi intrygująco: Żaden samiec z tego Forum Cię nie ruszy Tylko i wyłącznie "tykalności" w pojęciu tego "wewontka" - mój błąd i się kajam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.12.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ja mam zasady .. jak jest twardy to nie wyciągam ... no nie wiem .... czy to aby nie podpada pod zastraszanie? Zastraszanie przez molestowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts