Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto na forum jest nietykalny ?????

daggulka

Recommended Posts

Uważasz ze ci niezaprzyjaźnieni i mniej popularni nie maja prawa głosu?

A skąd taki wniosek?

ewuniamiii napisał:

.....

strzał w 10

Chyba nie.

Z tego co pamiętam sytuacja jest o wiele bardziej skomplikowana.[/qu

Pewne sprawy są proste, tylko ludzie je niepotrzebnie komplikują.

Dla ciebie nie a dla mnie tak...mam chyba prawo do odrebnej przeciwstawnej oceny? :)

1. Zadałam konkretne pytanie- na podstawie czego /cytat proszę - przecież wypowiadamy się na podstwie przeczytanych słów pisanych/ sugerujesz, ze komuś odmawiam głosu? Nie odpowiedziałaś.

Czyżby manipulacja? 8) :wink:

2. Przytoczony przez Ciebie cytat z innego watku swiadczy o tym, ze mam inne zdanie niz ty.Odrębną przeciwstawna do Twojej ocenę, wyrobioną tylko na podstawie tego co przeczytałam na forum.

Mogę? Mogę.

3. O co w ogóle kaman???

:o :o :o

• Odpowiedzi 825
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z Tobą Daga, bo nie odpuszczasz :wink:

hm .... ze mną? :o

coś Ty .... mnie na forum nikt się nie boi .... :roll: :D

prawda - czasem bronię swoich poglądów do upadłego , ale przecież po to jest forum ..... czasem emocje biorą górę, ale staram się nikogo nie obrażać .....

Z Tobą Daga, bo nie odpuszczasz :wink:

hm .... ze mną? :o

coś Ty .... mnie na forum nikt się nie boi .... :roll: :D

Tiaaaa i jeżdżą po Tobie jak po łysej kobyle :lol: :lol: :lol:

Żartuję, bo mi się nudzi dzisiaj :wink:

A tak na serio... to doczytałam, w jakim kontekście się ten wątek pojawił. I chyba dokładnie wiemy, o kim mowa :roll:

I tak sobie myślę, że już była jedna taka afera, że ktoś wyjął jakąś sprawę z jednego wątku i nie znając całokształtu sytuacji wyciągnął nieodpowiednie i krzywdzące wnioski :-? Dużo przepraszania potem było :roll:

I jeszcze.... ciekawa jestem, bom nie znalazła, czy to "ostrzeżenie" na priva, to było takie od "życzliwego", czy bardziej oficjalne od Redakcji lub Moda?

Myślę, że to istotna informacja, jeśli chodzi o temat wątku :roll:

.

/../.Miej zdanie jakie chcesz bo masz do tego prawo i ja tego prawa nie ograniczam.A ty moje tak bo cytujesz mnie i zaprzeczasz temu co śmiałam napisać.Zeby wyrazic swoja opinie odmienna od mojej nie musisz mnie cytowac prawda?

:o :o :o :o

Ograniczam Twoje prawo do swojego zdania bo Cię cytuję i sama mam inne???

:lol: :lol: :lol:

No niby nie muszę Cię cytować, ale chyba nie ma zakazu?

Ale sorki, ze teraz to zrobiłam.

:cry: :cry: :oops:

:wink:

Na TYM Forum „nietykalni” są wszyscy, no może za wyjątkiem nachalnych „reklamodawców” jak i „niewiarygodnych poszkodowanych”.

W obu tych przypadkach Forumowicze „wyrzucają” ich poza nawias – i słusznie.

Tak jak w każdej społeczności, także w tej na FM, są różne grupy, grupki, towarzystwa wzajemnej adoracji itp.

Tak jak na każdym forum, zdarzają się osoby wzbudzające „ogólną niechęć”, czy też „ogólny aplauz”. Są pyskaci, są z niewybrednym lub wysublimowanym sposobem artykułowania swoich myśli (opini).

Są na FM, bo na szczęście nasza formowa społeczność jest właśnie taka.

Są, bo na szczęście TO Forum jest bardzo tolerancyjne.

NASZE Forum, ma jeszcze niezaprzeczalną zaletę. Bez względu na to czy zgadza się z poglądami głoszonymi przez danego „delikwenta”, ukaranego przez Redakcję za „naruszenie czegoś tam”, w przypadku kary zbyt dotkliwej lub nieadekwatnej do przewinienia, ZAWSZE interweniuje razem – nie patrząc na podziały „etniczne”.

Dlatego uważam, że osoba (osoby), które takie dyrdymały napisała (y) i to, moim zdaniem, na zasadzie tchórzliwego „uprzejmie donoszę”, na adres prywatny, wypełnia (ją) definicję powiedzenia popularnego w Chorwacji :lol:

MARTINA1 ,,Ostrzeżenia były i to od forumowiczów ........

DROPSIAK ,,. Ktos myli virtual z realem. I FM z piaskownicą.

Chyba nie będziesz się przejmować głupotami ?

zacytowałam wszystko ... Nie wiem czy nie będę ..

Faktem jest ,że pisali i panowie - i to mnie najbardziej zdumiało ....

zacytowałam wszystko ... Nie wiem czy nie będę ..

Faktem jest ,że pisali i panowie - i to mnie najbardziej zdumiało ....

znaczy Cię lubią i troszczą się o Ciebie ... zazdrosna być zaczynam .... :roll:

a serio .... chodzi mi o całokształt ... nie o jakiąś jedną sytuację ....

MISS POPULARNOŚCI - to TY i tutaj nie ma wątpliwości - marka rozpoznawana i lubiana ..

no chyba Ci sie coś pomelyło...... :roll:

to , że perfumy na licytacji sprzedaję z własnoręcznym smokiem to jeszcze nic nie znaczy - to tak odnośnie marki .... :p :lol:

dobra ..... skoro nikt nickami nie rzuca bo się boi , to ja zacznę ....

kiedyś bałam się zadzierać z Nefer , malgos2,malka ..... sprawiały wrażenie osób "nie do ruszenia"......

i jeszcze respekt wzbudzały we mnie osoby sprawiające wrażenie zasadniczych:

Barbossa, Jezier, ponury63 .....

dziś patrząc nieco innym okiem ..... ze stażem który mam za sobą i doświadczeniami forumowymi wiem, że warto walczyć o swoje poglądy z każdym ....