tomkwas 14.12.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A poprawię Ci samoocenę jak napiszę, że ja się bałem?Z tym, że pić Ci nie bronię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A poprawię Ci samoocenę jak napiszę, że ja się bałem? jasssssssne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.12.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Bo ja od Ciebie parę wiadomości na priv dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Bo ja od Ciebie parę wiadomości na priv dostałem. Nooooooooo to każdy by się bał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Bo ja od Ciebie parę wiadomości na priv dostałem. żesz łajzy ....... przyznać się kto się pode mnie podszywa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.12.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Bo ja od Ciebie parę wiadomości na priv dostałem. żesz łajzy ....... przyznać się kto się pode mnie podszywa .... ... od Smoczycy otrzymałem tylko jednego "priva" Zestraszyć jednak, to chciano mnie kiedyś poprzez serię "e-mail'i" ... jeden zwrot z tej serii, pamiętam do dziś "... pujdzierz jak szczaua" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Bo ja od Ciebie parę wiadomości na priv dostałem. żesz łajzy ....... przyznać się kto się pode mnie podszywa .... ... od Smoczycy otrzymałem tylko jednego "priva" Zestraszyć jednak, to chciano mnie kiedyś poprzez serię "e-mail'i" ... jeden zwrot z tej serii, pamiętam do dziś "... pujdzierz jak szczaua" Faktycznie... przerażające.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A może to chodziło o NIETYKALSKI ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 NIE-TYK-LASKI??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 15.12.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 No prosze nie bylo mnie chwila bo w piz...ke roboty mialam a tu wszyscy uchlani.....Buuuu impreza mnie ominela Udalo mi sie zastraszyc Smoczyce wiec czas na wielki come back Zaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 15.12.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 heloł jak mawia Dodzia, jakies kwiaty na powitanie zabki w avatarze, no chociaz zdechly gozdzik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Lans Ziabina na całego, na biednego (ą)... A przy tym niepokojącym tempie zmian (awatarków) nie wiem czy jeszcze Cię ktoś rozpozna .... A tak w ogóle to nie wiadomo czy Żaba może MIEĆ WIELKI come back - bo że marzy to pewne ....... (wypełniłam prośbę o zdechły goździk)-reszta nie musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.12.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 retro czyli nietykalni będą pominięci ? Dlaczego chcesz dyskryminować nietykalnych, ęęę? no bo jak macać niemacalnych tfuuu nietykalnych niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 15.12.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Lans Ziabina na całego, na biednego (ą)... A przy tym niepokojącym tempie zmian (awatarków) nie wiem czy jeszcze Cię ktoś rozpozna .... A tak w ogóle to nie wiadomo czy Żaba może MIEĆ WIELKI come back - bo że marzy to pewne ....... (wypełniłam prośbę o zdechły goździk)-reszta nie musi ...tak jestem wielka lansiara marze o wielkim come back tak jak Pilsudzki o Marysience, jak dziecko o lizaku, lechce mnie popularnosc na FM mam ogromne parcie na szklo, moim nikczemnym planem jest bycie wieksza lansiara niz Ty, niestety nie udaje mi sie. Brak mi tupetu i czepialstwa, Chyle czola bo nie dorastam Ci do piet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 mogę się poświęcić dla sprawy i patrzeć zabiny awatarowi w oczy a nie w cycki .... niech stracę .... co tu z rana jakieś anse ? a co to jest w ogóle LANS na forum według Was, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.12.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 dagi , pamiętasz jak często kiedyś zmieniałam avatary ??? aaaaleeeee........... opłacaaaało się chłopy szaleli (przynajmniej za jednym z nich ) byłam na Topie tera zabina robi mi konkurencję cyckami może poazać znów mój zgrabny tyłeczek w ogóle wszystkie żaby na tym forum to świnie MARTINA napisz jeszcze coś śmiesznego świetnie się bawię przy Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ziabina TO akurat widać .....parcie na szkło .Nie wstydź się niektórzy z tego żyją , tylko nie wiem czy internet jest doskonałym narzędziem - znam lepsze .. .(np.tv) Z LANSEM do mnie nie możesz się porównywać- to u mnie nie trendy ... WOLĘ BYĆ ORYGINALNA niż POPULARNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.12.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ... WOLĘ BYĆ ORYGINALNA niż POPULARNA O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 WOLĘ BYĆ ORYGINALNA niż POPULARNA Coś jak Tofik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Nie jak płatki śniegu każdy inny .... A o tym lansie to się nie zająkniecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts