tomkwas 15.12.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ja tam specjalista od lansu chyba nie jezdem ... bo jestem prawdziwa ...każdy kto mnie poznał osobiście wie , że jaka jestem na forum taka i w życiu - mówię co myśle ... więc chyba się nie lansuję ... chyba , że ja ciemna baba pomelyłam pojęcia i chodzi o lasowanie - a to już inna bajka , bo starość nadchodzi szybkim krokiem i pewnie i zwapnieję niebawem i sie zlasuję .... acha , i jeszcze pomarszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Jesteś PRAWDZIWA - 200% normy ... i nie masz z tym LANSEM NIC WSPÓLNEGO . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 heloł jak mawia Dodzia, jakies kwiaty na powitanie zabki w avatarze, no chociaz zdechly gozdzik:) No popatrz. Jakoś się nie śpieszą. http://www.kwiaciarnia.az.pl/sklep/images/899.jpg http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/g/z/Powitanie_roku_3054292.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ponieważ nie jestem skłonna do rozdawania pochwał na lewo i prawo z powodu zazdrości własnej - więc przypominam , iż w końcu zaakceptowałam małe cycki zabiny na awtarze a to już jest sukces ... wiec wychodzi lepiej niż jakbym kfiotka dała ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Szybko się uczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.12.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Szybko się uczysz Czsza mieć łeb, a nie sagan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 15.12.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ponieważ nie jestem skłonna do rozdawania pochwał na lewo i prawo z powodu zazdrości własnej - więc przypominam , iż w końcu zaakceptowałam małe cycki zabiny na awtarze a to już jest sukces ... wiec wychodzi lepiej niż jakbym kfiotka dała ...... Daga, ale nadal twierdze ze male pikne w ogóle wszystkie żaby na tym forum to świnie łiiiiii tam Ziabina TO akurat widać .....parcie na szkło .Nie wstydź się niektórzy z tego żyją , tylko nie wiem czy internet jest doskonałym narzędziem - znam lepsze .. .(np.tv) Z LANSEM do mnie nie możesz się porównywać- to u mnie nie trendy ... Mam za to wrazenie ze szukasz wszedzie zaczepki z kazdym po kolei a z tego da sie wyzyc???Bo z lansu wiesz nie za bardzo, to moze sie przerzuce A oryginalnosc to Ci sie kochana pomylila z kiepska podrobka made in China Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Daga, ale nadal twierdze ze male pikne wiesz ... ale zależy co ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 15.12.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 no jak to co male rachunki za prad, gaz, wode etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.12.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ja cię nie mogę joShi z kwiotkami albo ją ktoś zastraszył (co wydaje mi sie być niemożliwe ) albo chce się zwyczajnie wylansować dziecko zmienia świat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 no jak to co male rachunki za prad, gaz, wode etc kurde ... a niby rozmiar nie ma znaczenia .... a na tym forum nieustannie przekonują, ze jednak ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 15.12.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 No przecia joShi ja zapomniala ze Ty z kwiotkami to jak nobilitacje dostac, ba byc beatyfikowanym, tylko nie pisz ze Cie tez zastraszylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 15.12.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 I tak poważny wątek zakończył się wielką bibą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.12.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 bo jak się sprawę opije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 No przecia joShi ja zapomniala ze Ty z kwiotkami to jak nobilitacje dostac, ba byc beatyfikowanym, tylko nie pisz ze Cie tez zastraszylam Nigdy się do tego nie przyznam. Choć prawdę mówiąc przeżyłam ciężkie chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A tam zaraz ...rzeczywistość skrzeczy ... ZIABINA weź TY się w garść - nie lubię jak ktoś sobie przeczy .... Uważasz mnie za podróbkę , a UCZYĆ SIĘ odemnie chcesz ? - chyba CI się w łepku poprzestawiało od tego skakania (jak i Retro)..... Jakieś kursy - może poszukaj ...z lansu da się żyć - popatrz taka Jola Rutowicz ,nic nie umie i za to jej płacą ...- widzę podobieństwo i tyle mogę Ci doradzić .A opisy wrażeń zachowaj na jakiś program jak już Cię zaproszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 15.12.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ...martina pisz mi wiecej, usmialam sie do lez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 15.12.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A tam zaraz ...rzeczywistość skrzeczy ... ZIABINA weź TY się w garść - nie lubię jak ktoś sobie przeczy .... Uważasz mnie za podróbkę , a UCZYĆ SIĘ odemnie chcesz ? - chyba CI się w łepku poprzestawiało od tego skakania (jak i Retro)..... Glupoty nie da sie nauczyc, podobno wrodzona i nic juz z tym nie zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A co TY sobie Ziabina wyobrażasz ,że czas na Ciebie będę tracić ? ... Ja tam walczyć z Tobą NIE ZAMIERZAM ...a jak nie ma lekarstwa na tę głupotę - to SIĘ PRZYZWYCZAJAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts