Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto na forum jest nietykalny ?????

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 825
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja tam specjalista od lansu chyba nie jezdem ... bo jestem prawdziwa ...każdy kto mnie poznał osobiście wie , że jaka jestem na forum taka i w życiu - mówię co myśle ... więc chyba się nie lansuję ... :roll:

chyba , że ja ciemna baba pomelyłam pojęcia i chodzi o lasowanie - a to już inna bajka , bo starość nadchodzi szybkim krokiem i pewnie i zwapnieję niebawem i sie zlasuję .... acha , i jeszcze pomarszczę :oops: :roll:

ponieważ nie jestem skłonna do rozdawania pochwał na lewo i prawo z powodu zazdrości własnej - więc przypominam , iż w końcu zaakceptowałam małe cycki zabiny na awtarze a to już jest sukces ... wiec wychodzi lepiej niż jakbym kfiotka dała ...... :roll: :lol:

ponieważ nie jestem skłonna do rozdawania pochwał na lewo i prawo z powodu zazdrości własnej - więc przypominam , iż w końcu zaakceptowałam małe cycki zabiny na awtarze a to już jest sukces ... wiec wychodzi lepiej niż jakbym kfiotka dała ...... :roll: :lol:

Daga, ale nadal twierdze ze male pikne :p

w ogóle wszystkie żaby na tym forum to świnie

łiiiiii tam :)

Ziabina TO akurat widać .....parcie na szkło .Nie wstydź się niektórzy z tego żyją , tylko nie wiem czy internet jest doskonałym narzędziem - znam lepsze .. .(np.tv) Z LANSEM do mnie nie możesz się porównywać- to u mnie nie trendy ...

Mam za to wrazenie ze szukasz wszedzie zaczepki z kazdym po kolei a z tego da sie wyzyc???Bo z lansu wiesz nie za bardzo, to moze sie przerzuce

:roll: A oryginalnosc to Ci sie kochana pomylila z kiepska podrobka made in China

A tam zaraz ...rzeczywistość skrzeczy ...

ZIABINA weź TY się w garść - nie lubię jak ktoś sobie przeczy ....

Uważasz mnie za podróbkę , a UCZYĆ SIĘ odemnie chcesz ?

- chyba CI się w łepku poprzestawiało od tego skakania (jak i Retro).....

Jakieś kursy - może poszukaj ...z lansu da się żyć - popatrz taka Jola Rutowicz ,nic nie umie i za to jej płacą ...- widzę podobieństwo i tyle mogę Ci doradzić .A opisy wrażeń zachowaj na jakiś program jak już Cię zaproszą :lol:

A tam zaraz ...rzeczywistość skrzeczy ...

ZIABINA weź TY się w garść - nie lubię jak ktoś sobie przeczy ....

Uważasz mnie za podróbkę , a UCZYĆ SIĘ odemnie chcesz ?

- chyba CI się w łepku poprzestawiało od tego skakania (jak i Retro).....

Glupoty nie da sie nauczyc, podobno wrodzona i nic juz z tym nie zrobisz