JoShi 15.12.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A co TY sobie Ziabina wyobrażasz ,że czas na Ciebie będę tracić ? ... Ja tam walczyć z Tobą NIE ZAMIERZAM ...a jak nie ma lekarstwa na tę głupotę - to SIĘ PRZYZWYCZAJAJ No będziemy się musieli do Ciebie przyzwyczaić. Jednak oryginalna nie jesteś. Bywały trudniejsze egzemplarze i jakoś żyjemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Jak tak dalej pójdzie - to cały zwierzyniec się tutaj zleci... Joshi -TY w imieniu ogółu robisz na zlecenie czy prywatna opinię wyrażasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Jak tak dalej pójdzie - to cały zwierzyniec się tutaj zleci... Joshi -TY w imieniu ogółu robisz na zlecenie czy prywatna opinię wyrażasz ? Wyrażam opinię grupy trzymającej wladzę, klubu wzajemnej adoracji i starych wyjadaczy, którzy niejednego pożalsięboże oryginała widzieli. Poza tym jak widzisz po mojej randze, pełnię tu pewną ważną rolę z nadania, więc uważaj, bo ja jako jedna z nielicznych mogę zastraszać całkiem oficjalnie i jawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ja jako jedna z nielicznych mogę zastraszać całkiem oficjalnie i jawnie. hm .... to ja też taki chcę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 I wydało się....tak przy okazji i grupa i kółko i klub - JEST...... A co do pszczół to dużą praktykę mam nawet kiedyś miałam założyć pasiekę ...wiec żądła mi nie obce .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 15.12.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 chciałam zauważyć że to osa raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.12.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 chciałam zauważyć że to osa raczej Matka, ... Ty przeca nie masz praktyki (chyba) w pasiekach ? ... lecę do roboty ... bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 15.12.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 No mam w pasiekach praktyki nieco ,ale w tam raczej pszczoły były z osami też miałam praktykę one w "baniach" takich mieszkają najczęściej i nie lubią jak się je buja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Pszczoła czy osa jeśli chodzi o żądło nie ważne ....Jeśli o miodek to wiadomo osa jak truteń..= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 15.12.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 no widzisz Martino1 nie to samo taka ptoła żądło zostawia w ciele ofiary i sama żegna się ze światem , osa natomiast może żądlić do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A i owszem się zgodzę - osa pożądli do woli dopóki jej ktoś nie u ...........oli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 15.12.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A i owszem się zgodzę - osa pożądli do woli dopóki jej ktoś nie u ...........oli JoShi słyszałaś? to zabrzmiało jak groźba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Prowokacja ? Ja nie zrzeszona jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Prowokacja ? Ja nie zrzeszona jestem ... czyżby czyżyk? A tam ,żeby zaraz kontekstów erotycznych się dopatrywać .. Jakby coś to musiałabym MU drukowanymi NAPISAĆ i poleconym przesłać . Ofertę . I nie trójkącik tylko kółko zaproponowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.12.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 NIEWAŻNE ze nie należysz żądło cię nie ominie nie żebym cie straszyła chociaż należę do...Kółka Różańcowego i Chóru Kościelnego , więc w zasadzie zastraszanie mam zapewnione - regulaminowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 o, przepraszam .... najbardziej niezrzeszona w tym towarzystwie to ja jestem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 O przepraszam wyżej nie wymieniony nie odpowiedział -----= NIEZRZESZONA Jakby to było tylko żądło sprawiedliwości - no problem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.12.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 jak ma odpowiedzieć , skoro go nie wymieniono ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 WW. wymieniono tylko w innym wątku i NIC.... GO nie wzrusza .. m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 O przepraszam wyżej nie wymieniony nie odpowiedział -----= NIEZRZESZONA może i nie odpowiedział i z trójkąta nici przynajmniej na razie , ale z Lumpem to niezłe kółko tworzycie ... to jak niezrzeszona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts