frosch 15.12.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 WW. wymieniono tylko w innym wątku i NIC.... GO nie wzrusza .. m aaaaaaaaaaa nie łam się , faceci już tacy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 W tamtym wątku każdy to indywidualista i sprawa oczywista i nie widzę szans na LANS ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 WW. wymieniono tylko w innym wątku i NIC.... GO nie wzrusza .. m aaaaaaaaaaa nie łam się , faceci już tacy są to nie facet .... to Pepeg .... kimkolwiek On tam sobie jest .... kiedyś usłyszałam od Niego , że jest postacią nierzeczywistą , więc MARTINA1 - jeśli tak nierzeczywistą jak na ten przykład Kubuś Puchatek tudzież Kapitan Jack Sparrow to o trójkąciku możesz zapomnieć ... choć Kapitan Jack ... kurde .... no , wiele bym dała ... wiele ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.12.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 to nie facet .... to Pepeg popłakałam się ja to wole zwierzątka ...króliki na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 15.12.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A co TY sobie Ziabina wyobrażasz ,że czas na Ciebie będę tracić ? ... Ja tam walczyć z Tobą NIE ZAMIERZAM ...a jak nie ma lekarstwa na tę głupotę - to SIĘ PRZYZWYCZAJAJ ale wcale nie zamierzam sie do Ciebie przyzwyczajac i nie Ziabina tylko Zabina, naucz sie czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Daga ......jak możesz - to tajemnica była - kto.....a teraz jak już wiadomo.... DUCH TO NAJPRAWDZIWSZY , taki utalentowany - sam sobie nekrolog napisał ...... A teraz co ? ZERO - muszę się szybko odkochać ....nie ma miłości bez wzajemności . I tylko mi tam bez żadnych takich nawet jak Pepeg nie - facet ,to co to szkodziło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 15.12.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 a jesli ktos nie potrafi zartowac i bierze wszystko na serio to juz nie moj problem martina. Napisalam o lansie, sransie i innym bo mam dystans do siebie samej, a ze Ty to bierzesz serio..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Daga ......jak możesz - to tajemnica była - kto.....a teraz jak już wiadomo.... DUCH TO NAJPRAWDZIWSZY , taki utalentowany - sam sobie nekrolog napisał ...... A teraz co ? ZERO - muszę się szybko odkochać ....nie ma miłości bez wzajemności . I tylko mi tam bez żadnych takich nawet jak Pepeg nie - facet ,to co to szkodziło ? no sory .... i tak by sie wydało .... romance forumowe krótkie nóżki mają - zawsze szybko wychodzą na światło dzienne .... a poza tym ....ktoś musiał Ci prawdę napisać .... On Cię nie kocha ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.12.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 zabka ,spokój ja wiem ? może wyjmij te naboje ,wiesz skąd maja zgubny wpływ na twoje nerwy wieesz , współczuję ci : najpierw daga śmiała się z twoich piersi , potem twój karabin wszystkich śmieszył teraz Martina ci dokucza my z jednej Rodziny to będziemy się trzymać i nikt nas nie tyknie , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ZIABINA nie podskakuj ...powtarzasz się -no,ale jak LANS to lans ....nie dziwi nic .... Tutaj są rasowe żaby na tym forum nie imitacje ..... A Daga fakt ,mnie nie - kocha LUMPA ..... więc kółko z LUMPEM odpada ......z powodów oczywistych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 15.12.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 a czy skoro Pepeg nie kocha Martiny to moge se go wzionść bym kciała ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 a co tu jest k....... kółko gospodyń wiejskich......???!!! o nietykalnych mieliśmy gadać .... a nie o dupie maryni ..... rzucać mi tu natentychmiast nickami, nazwiskami , adresami ..... ale już .... i żeby nie było - to nie zastraszanie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 15.12.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ZIABINA nie podskakuj Masz racje boje sie i nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 a czy skoro Pepeg nie kocha Martiny to moge se go wzionść bym kciała ...... on żadnej nie chce ... dlatego wcześniej się zastanawiałam czy to facet .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 15.12.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 to jak z tym Pepegiem ?? moooooge ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 15.12.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 To może ja zacznę! Wyzywam nieśmiało Malkolma Pluska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 15.12.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 a czy skoro Pepeg nie kocha Martiny to moge se go wzionść bym kciała ...... on żadnej nie chce ... dlatego wcześniej się zastanawiałam czy to facet .... ale mi nie zależy czy on facet to mogie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 to jak z tym Pepegiem ?? moooooge ??? zapytaj Pepega ...ale nie rycz jak dostaniesz kosza ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 NIEEEEEEEE - próbuję jeszcze na nr z koleżanką .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 15.12.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 to jak z tym Pepegiem ?? moooooge ??? zapytaj Pepega ...ale nie rycz jak dostaniesz kosza ..... poczekam na walę tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts