Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto na forum jest nietykalny ?????

daggulka

Recommended Posts

To może ja zacznę!

Wyzywam nieśmiało 8) Malkolma Pluska!

-Murzyn!-Kiki Gęsiński nie był w stanie wydusić z siebie nic więcej-Murzyn!

-Co murzyn??-wielki brat Lechosław niechętnie odrywał się od pracy przy gilotynie do której przymocowywał właśnie śmiercionśną rączkę od parasolki_damskiej_składanej-Co murzyn!?

-Wybrali! Na prezydenta całej Ameryki Muurzyna wybrali!

-Czarny ten murzyn?,jesteś pewien?-z nieśmiałą nadzieją zapytał Roch prezydent.

-Czarny!-dobił brata Kiki.

-Cały czarny?

-Tego nie wiem na pewno; w garniturze był.

-MURZYN W GARNITURZE.-powtórzyli ze zgrozą Lechosław i Roch-Murzyn prezydent!To koniec,pora umierać.

-..Chyba,że przegra jeszcze z Hilary..-dał braciom cień nadzieji Kiki.

-Chyba z PANEM Hilarym.-upomniał brata Lechosław-Nie pamiętasz?:. PAN!Pan Hilary.

-A właśnie,że nie.-dowodził Kiki-To jest TA Hilary.Bo to jest BABA!

-'O tempora o mores!'-zaszlochał Lechosław-Jak nie murzyn,to baba!"Nie masz,ach nie masz nadzieji"-i znów zacytował klasyka-"Noc idzie czarna,noc z twarzą Murzyna!"

-Lesiu,błagam cię,nie załamuj się.Mogło być jeszcze gorzej.

-GORZEJ?!A co może być jeszcze gorszego od alternatywy:baba\albo murzyn?!No co!

-..Może być-mężnie odpowiedział Roch-...murzyka.Baba_Murzyn! Albo Plusk!Malkolm Plusk.

[KLARA WERITAS - W imię ojca - 2008.01.10 (Barack Obama)]

• Odpowiedzi 825
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ZIABINA - .......ja tam wierząca aż tak nie jestem .................. :lol:

8 05 2008

,,Czy ktos budowal lub buduje domek projektu Lipinskich LMP 111???

Moze nie rzuca na kolana od razu, ale jest idealny na waska dzialke, a taka wlasnie posiadam. A moze ktos wybral cos podobnego na waska dzialke???"

Z WĄTKU : Z rodzina tylko na zdjęciu - MASAKRA......

Wysłany: Pią, 11 Grudzień 2009 15:34 Temat postu:

Bardzo chcialam Wam wszystkim podziekowac za rady.

Gdyby nie Wasze mocne rady zrezygnowalabym, a tak jestem od kilku dni posiadaczka skromnych aczkolwiek wlasnych 800m.

Polecam przeczytanie tego wątku i rozterek w nim zawartych... Oczywiście obie działeczki 8 ar i wąskie na 19 m.Ludzie prości cudny zbieg okoliczności - a może znajdzie się fajne wytłumaczenie (nie dla mnie ) - dla innych ...Dodam tylko,że wątek- Z rodziną tylko na zdjęciu - Masakra -został zamknięty...

JOSHI ODRÓŻNIAM PSZCZÓŁKI I OSY - z tymi niebieskimi mam problem....

nie wiem o co kaman

cokolwiek wyszperala martina na zabine ( to mi zakrawa na słynną teczkę Tymińskiego ) to wnioskuję tak :

1.zabina posiada dwie działki za co należy ja spalić na stosie

2. zabina miala kiedys waska dzialke a teraz nie wiadomo jak szeroką (wiemy tylko ,że 8 arów) i należy ją za to wysłać w Kosmos

3.zabina ma dzialke 8-mio arową o szer.19 m a to już w ogóle kwalifikuje się do kary śmierci na krzyżu ......

:o :roll: :o

poza tym kogo obchodzi działka zabiny w wątku o nietykalności na forum

no chyba, że to ma związek z ilością i szerokością posiadanych działek

wiec dlaczego nikt mnie wcześniej nie uprzedził :evil:

teraz nie wiem czy się bać, zastraszać czy lansować , nooooo :cry:

MARTINA1 .... to nie jest tak, że to co teraz napiszę znaczy , ze pałam do Ciebie jakąś nienawiścią .... piszę to z troską i nadzieja, ze może nie jest tak jak mi się zdaje ....

a napisze, że :

za bardzo komplikujesz wypowiedzi , że dajesz nieadekwatne cytaty , że z reguły nie wiadomo o co Ci dokładnie chodzi .... że jak se cuś na kogoś ubzdurasz to sie czepisz jak ten rzep przysłowiowy bez rozumnych argumentów.....

tylko ..... dlaczego?

dlaczego tak się dzieje ?

czego Ty tak naprawdę oczekujesz po tym forum?

bo domu to Ty chyba nie budujesz , hę? :roll:

ZIABINA pisze cały czas o 1 i tej samej działce - tylko w 2008 ją ma , a rok później prowadzi popularny wątek o Rodzinie .. w,którym doradzamy co powinna zrobić by TĘ działkę dostać...

Tyle tytułem podsumowania LANSU ...

a teraz niech napisze co i jak chce ....

A co do mnie przygotowuję się do budowy ....

A co do mnie przygotowuję się do budowy ....

ok, przyjęłam na klatę ....

a co do pytań wcześniejszych .... ja pytałam ogólnie ....nie o zabinę .... i stwierdzam, ze z Ciebie to niezła zadymiara jest ..... tak masz , najwidoczniej tak lubisz ..... tylko po co?

no ale nieważne - Twój wybór , mnie nic do tego ... se chcesz wojować z połówką forum - se wojuj .... :lol:

ja też czasem wojuję .... ale nie non stop i nie z każdym kto mi sie pod ręke nawinie :roll: :lol:

Uo jessuuu, ale upierdliwiec z Ciebie Martinko. Co tu zabiny dzialki maja do rzeczy?? Ty tez sie w zeznaniach gubisz - raz sama palasz miloscia :) :) do Pepega, innym razem piszesz, ze to nie o Ciebie, a o kolezanke chodzi....

Matko i Córko :o

Na chwilę nie można z oka spuścić :roll:

Martina, weź się w garść i spróbuj dać sobie spokój z cudzymi problemami :roll:

Może się wtedy okaże, że masz parę swoich do rozwiązania?

Wyciąganie zdań z kontekstu z 2 różnych wątków i robienie tego w jeszcze innym wątku trąci mi, eufemistycznie rzecz ujmując, brakiem kultury, dziecinadę pomijam :roll: Czemu nie spytałaś o dręczące Cię koszmarnie wątpliwości w którymś z tamtych wątków? Może już dawno mogłabyś spać spokojnie? :roll: