daggulka 15.12.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 To może ja zacznę! Wyzywam nieśmiało Malkolma Pluska! -Murzyn!-Kiki Gęsiński nie był w stanie wydusić z siebie nic więcej-Murzyn! -Co murzyn??-wielki brat Lechosław niechętnie odrywał się od pracy przy gilotynie do której przymocowywał właśnie śmiercionśną rączkę od parasolki_damskiej_składanej-Co murzyn!? -Wybrali! Na prezydenta całej Ameryki Muurzyna wybrali! -Czarny ten murzyn?,jesteś pewien?-z nieśmiałą nadzieją zapytał Roch prezydent. -Czarny!-dobił brata Kiki. -Cały czarny? -Tego nie wiem na pewno; w garniturze był. -MURZYN W GARNITURZE.-powtórzyli ze zgrozą Lechosław i Roch-Murzyn prezydent!To koniec,pora umierać. -..Chyba,że przegra jeszcze z Hilary..-dał braciom cień nadzieji Kiki. -Chyba z PANEM Hilarym.-upomniał brata Lechosław-Nie pamiętasz?:. PAN!Pan Hilary. -A właśnie,że nie.-dowodził Kiki-To jest TA Hilary.Bo to jest BABA! -'O tempora o mores!'-zaszlochał Lechosław-Jak nie murzyn,to baba!"Nie masz,ach nie masz nadzieji"-i znów zacytował klasyka-"Noc idzie czarna,noc z twarzą Murzyna!" -Lesiu,błagam cię,nie załamuj się.Mogło być jeszcze gorzej. -GORZEJ?!A co może być jeszcze gorszego od alternatywy:baba\albo murzyn?!No co! -..Może być-mężnie odpowiedział Roch-...murzyka.Baba_Murzyn! Albo Plusk!Malkolm Plusk. [KLARA WERITAS - W imię ojca - 2008.01.10 (Barack Obama)] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A co do pszczół to dużą praktykę mam nawet kiedyś miałam założyć pasiekę ...wiec żądła mi nie obce .... Daleko być nie zaszła nieodróżniając pszczoły od osy. Ale to by była oryginalna pasieka. I pożałowania godny pszczelarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A i owszem się zgodzę - osa pożądli do woli dopóki jej ktoś nie u ...........oli JoShi słyszałaś? to zabrzmiało jak groźba Słyszłam. Ktoś by bardzo chciał przynależeć tam gdzie go nie chcą. Olewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 o nietykalnych mieliśmy gadać .... a nie o dupie maryni ..... chyba martyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ZIABINA - .......ja tam wierząca aż tak nie jestem .................. 8 05 2008 ,,Czy ktos budowal lub buduje domek projektu Lipinskich LMP 111??? Moze nie rzuca na kolana od razu, ale jest idealny na waska dzialke, a taka wlasnie posiadam. A moze ktos wybral cos podobnego na waska dzialke???" Z WĄTKU : Z rodzina tylko na zdjęciu - MASAKRA...... Wysłany: Pią, 11 Grudzień 2009 15:34 Temat postu: Bardzo chcialam Wam wszystkim podziekowac za rady. Gdyby nie Wasze mocne rady zrezygnowalabym, a tak jestem od kilku dni posiadaczka skromnych aczkolwiek wlasnych 800m. Polecam przeczytanie tego wątku i rozterek w nim zawartych... Oczywiście obie działeczki 8 ar i wąskie na 19 m.Ludzie prości cudny zbieg okoliczności - a może znajdzie się fajne wytłumaczenie (nie dla mnie ) - dla innych ...Dodam tylko,że wątek- Z rodziną tylko na zdjęciu - Masakra -został zamknięty... JOSHI ODRÓŻNIAM PSZCZÓŁKI I OSY - z tymi niebieskimi mam problem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 MARTINA1 - pytanko mam .... tak wszystkich się czepiasz czy konkretnie tylko zabine chcesz udupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Nie muszę nikogo udupiać ZIABINA sama to wykombinowała , a ja tam doradzałam - stąd znam temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 MARTINA1 - pytanko mam .... tak wszystkich się czepiasz czy konkretnie tylko zabine chcesz udupić? Nie doczytałaś? Stara się dziewucha być oryginalna, ale jej nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 JOSHI zdaje się,że od udupiania jesteś TY... ,PRZYNAJMNIEJ BARDZO SIĘ WYKAZUJESZ . Nie lubi nikt ,jak się go w b....ca robi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 15.12.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 co to jest w b....ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.12.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 nie wiem o co kaman cokolwiek wyszperala martina na zabine ( to mi zakrawa na słynną teczkę Tymińskiego ) to wnioskuję tak : 1.zabina posiada dwie działki za co należy ja spalić na stosie 2. zabina miala kiedys waska dzialke a teraz nie wiadomo jak szeroką (wiemy tylko ,że 8 arów) i należy ją za to wysłać w Kosmos 3.zabina ma dzialke 8-mio arową o szer.19 m a to już w ogóle kwalifikuje się do kary śmierci na krzyżu ...... poza tym kogo obchodzi działka zabiny w wątku o nietykalności na forum no chyba, że to ma związek z ilością i szerokością posiadanych działek wiec dlaczego nikt mnie wcześniej nie uprzedził teraz nie wiem czy się bać, zastraszać czy lansować , nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 MARTINA1 .... to nie jest tak, że to co teraz napiszę znaczy , ze pałam do Ciebie jakąś nienawiścią .... piszę to z troską i nadzieja, ze może nie jest tak jak mi się zdaje .... a napisze, że : za bardzo komplikujesz wypowiedzi , że dajesz nieadekwatne cytaty , że z reguły nie wiadomo o co Ci dokładnie chodzi .... że jak se cuś na kogoś ubzdurasz to sie czepisz jak ten rzep przysłowiowy bez rozumnych argumentów..... tylko ..... dlaczego? dlaczego tak się dzieje ? czego Ty tak naprawdę oczekujesz po tym forum? bo domu to Ty chyba nie budujesz , hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 15.12.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 No! Ja też nie buduję - jeszcze! Ale lubię z wami pogadać i pośmiać się, z Wami... I budować będę! Obiecuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ZIABINA pisze cały czas o 1 i tej samej działce - tylko w 2008 ją ma , a rok później prowadzi popularny wątek o Rodzinie .. w,którym doradzamy co powinna zrobić by TĘ działkę dostać... Tyle tytułem podsumowania LANSU ... a teraz niech napisze co i jak chce .... A co do mnie przygotowuję się do budowy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.12.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 nadal nie widzę związku z tutułem tego wątku no sorry , ale prosta baba jestem MARTINA1 , czy z Twojej rodziny pochodzi NIKTSPECJALNY ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A co do mnie przygotowuję się do budowy .... ok, przyjęłam na klatę .... a co do pytań wcześniejszych .... ja pytałam ogólnie ....nie o zabinę .... i stwierdzam, ze z Ciebie to niezła zadymiara jest ..... tak masz , najwidoczniej tak lubisz ..... tylko po co? no ale nieważne - Twój wybór , mnie nic do tego ... se chcesz wojować z połówką forum - se wojuj .... ja też czasem wojuję .... ale nie non stop i nie z każdym kto mi sie pod ręke nawinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ja zadymiara ? LANSU nie cierpię ,kłamstwa i itp. Jak już kogoś chce się rolnąć - to trzeba wiedzieć jak ....Ile tych działek w woj. ZIABINY o takim kształcie jest ?(jak na umieszczonej mapie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.12.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Uo jessuuu, ale upierdliwiec z Ciebie Martinko. Co tu zabiny dzialki maja do rzeczy?? Ty tez sie w zeznaniach gubisz - raz sama palasz miloscia :) do Pepega, innym razem piszesz, ze to nie o Ciebie, a o kolezanke chodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 1 i ta sama działka ....Pepeg i takie wesołe wątki MOŻNA SOBIE BAJDURZYĆ -ILE WLEZIE ...a nie na litość ludzi brać opisując nieistniejące problemy ..... poczytaj ten wątek jakżeśmy się przejęli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Matko i Córko Na chwilę nie można z oka spuścić Martina, weź się w garść i spróbuj dać sobie spokój z cudzymi problemami Może się wtedy okaże, że masz parę swoich do rozwiązania? Wyciąganie zdań z kontekstu z 2 różnych wątków i robienie tego w jeszcze innym wątku trąci mi, eufemistycznie rzecz ujmując, brakiem kultury, dziecinadę pomijam Czemu nie spytałaś o dręczące Cię koszmarnie wątpliwości w którymś z tamtych wątków? Może już dawno mogłabyś spać spokojnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts