anSi 15.12.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Wg mnie to jedna i ta sama dzialka. W watku rodzinnym zabina pisze, ze ta 800- metrowa dzialka nieregularna jest i waska ( 15m) O co wiec Ci Martinko chodzi? No i czy to z tykalnoscia i nie -na form jakos konweniuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 anSi, obawiam się, że to naprawdę wszystko jedno, czy działka jest jedna, dwie czy piętnaście i mamy do czynienia z zamaskowanym obszarnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 O co wiec Ci Martinko chodzi? No i czy to z tykalnoscia i nie -na form jakos konweniuje? Chodzi krótko mówiąc o zwrócenie na siebie uwagi. Olać trola.. Bo zabrać tego co wącha raczej się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ważne jest to że najpierw działkę w 2008 mamy , a rok później zastanawiamy czy ją wziąść od taty i mamy dylematy - na tyle duże ,że wystarczyły na cały osobny wątek .To dopiero LANS NA CAŁEGO i bardzo skuteczny ...i mnie szczególnie wzruszają takie historie ....bo bardzo łzawe - jak nie dobra ta rodzinka... Telenowela gratis .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Jak lubicie jak ktoś kłamie i zmyśla - proszę bardzo .... Nie proszę o poradę wymyślając łzawe historie ....,które łatwo sprawdzić . JOSHI jak tak dalej pójdzie zatrujesz się własnym jadem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 15.12.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ech ........... dziewczyno co ty bierzesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 15.12.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ...Chodzi krótko mówiąc o zwrócenie na siebie uwagi... Dlatego unikam, niewiele mi było trzeba aby zaprzestać polemik, niepodlewane uschnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.12.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 cokolwiek to jest - to stanowczo za mało .................. ja tam doradzałam - stąd znam temat... :lol: przepraszam, że tak bez związku ze z tematem , ale bardzo mnie to rozbawiło . właściwie nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 cokolwiek to jest - to stanowczo za mało .................. ja tam doradzałam - stąd znam temat... :lol: przepraszam, że tak bez związku ze z tematem , ale bardzo mnie to rozbawiło . właściwie nie wiem dlaczego Nie wiem, czy za ten brak związku nie należałoby Cię zastraszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.12.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 fajne nie , no nie mogę chwilowo nici z zastraszania , bo musżę pierogi lepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 fajne nie , no nie mogę chwilowo nici z zastraszania , bo musżę pierogi lepić To ja Cię zastraszę, jak kilku nie dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Jak tak dalej pójdzie - to cały zwierzyniec się tutaj zleci... Joshi -TY w imieniu ogółu robisz na zlecenie czy prywatna opinię wyrażasz ? Wyrażam opinię grupy trzymającej wladzę, klubu wzajemnej adoracji i starych wyjadaczy, którzy niejednego pożalsięboże oryginała widzieli. Poza tym jak widzisz po mojej randze, pełnię tu pewną ważną rolę z nadania, więc uważaj, bo ja jako jedna z nielicznych mogę zastraszać całkiem oficjalnie i jawnie. Tak jest! Potwierdzam! Samą prawdę JoShi gada i wódki trza Jej dać! No dobra, może potem, jak już będzie można. Jak ja kocham czasami to forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.12.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 To ja Cię zastraszę, jak kilku nie dostanę zapraszam serdecznie OK, bez straszenia na miejscu i na wynos ale się polansowałam fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 To ja Cię zastraszę, jak kilku nie dostanę zapraszam serdecznie OK, bez straszenia na miejscu i na wynos ale się polansowałam fajnie To jest myśl A jak już się najemy, to będziemy miały kupę siły do zastraszania i lansowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 15.12.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ło matko i córko a tej co znowu? Teraz żółć wylewa na cudzą działkę, cycki, nickname i uj wie co jeszcze? Generalnie wszyscy be i w ogóle nie tak tańczą jak by Martina1 chciała Skąd się tyle goryczy i zawiści w ludziach bierze? Taka małostkowość i dziecinada wychodzi Co kogo obchodzi ile razy ktoś avatar zmienia i ile ma działek? Szok i niesmak tylko może zostać jak się czyta takie wypowiedzi. Faktycznie jedynie zasadę NKT trzeba zastosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A czytanie ze zrozumieniem się kłania ....i pocałujcie ZIABINĘ w czółko -pewnie wam jeszcze jakieś łzawe historyjki zmontuje i będziecie jej mogli pomagać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.12.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 a może Tobie można w jakiś sposób pomóc Martina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Z wzajemnością Zochna -wychodzi na to ,że każdemu można pomóc.... ZIABINIE też pomogłam ,zastanowi się przed następnym razem.. co i jak zrobić...A może nawet opracuje lepszą metodę ...,kto wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 15.12.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A czytanie ze zrozumieniem się kłania .... MARTINO1 czytanie twoich postów ze zrozumieniem jest nieco trudne ale jako że zawsze lubiłam wszelkie absurdy ,abstrakcje i inne ab.... czytam twoje posty z dużą przyjemnością ale bez zrozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Jak masz problem to nie czytaj...po co CI się trudzić ?Gdzie widzisz absurd w udowodnieniu ZIABINIE kłamstwa pod publiczkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts