matka dyrektorka 15.12.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 czytam ale się trudzić przestałam bo tam jakby nie ma nic do zrozumienia a w postach Żabiny wcale nie widzę kłamstw szkoda mi czasu na tłumaczenie Ci rzeczy które dla wielu są oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Jest niezgodność i jest dużo danych - np. mapka działki - akurat taka działeczkę mało kto ma ..o takim wyjątkowym kształcie ...w takim a nie innym województwie, rejonie i można sobie posprawdzać. I może choć raz dopuścicie do siebie myśl,że nie wszystko wiecie najlepiej . Choć zdecydowanie bardziej lubicie wzruszające historyjki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 15.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 aaaaaaaaaa zdolność masz jasnowidzenia opowiedz nam o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.12.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Martina - Ty się tu marnujesz, szkoda po prostu i żal. Z takimi zdolnościami demaskowania spisków i podstępnych lansów oraz wrodzonym darem pomagania ludziom - mogłabyś realizować dużo bardziej szczytnej cele. Przemyśl to . Albo może okna chociaż umyj . Bo inaczej jest szansa , że bez pierogów wigiijnych się zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Czyli jednak trzeba kogoś zastraszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Jak lubicie Nie Twój interes co my lubimy. przepraszam, że tak bez związku ze z tematem , ale bardzo mnie to rozbawiło . właściwie nie wiem dlaczego Może dlatego, że megalomania na ogół bawi, a irytuje niezmiernie rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 To ja Cię zastraszę, jak kilku nie dostanę zapraszam serdecznie OK, bez straszenia na miejscu i na wynos ale się polansowałam fajnie To jest myśl A jak już się najemy, to będziemy miały kupę ... ... jeżeli zjecie po dwa tuziny na twarz, to kupa może być wielka buziaczki z pozdrówkami ps - kiedy widzę coś o żarciu to zaraz czytam bezrozumnie i takoż odpowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 No to luuu http://www.praga.pl/pliki/praga/piwo/piwo_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 I zagrycha. http://www.gawrycki.pl/images/ktrwale.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.12.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ale się postawiłaś JoShi a ta szczelba to w jakimś konkretnym zastraszającym celu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 a ta szczelba to w jakimś konkretnym zastraszającym celu ? Że niby ta kiełbasa to z dziczyzny, ale każdy zrozumie jak zechce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.12.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Martina - Ty się tu marnujesz, szkoda po prostu i żal. Z takimi zdolnościami demaskowania spisków i podstępnych lansów oraz wrodzonym darem pomagania ludziom - mogłabyś realizować dużo bardziej szczytnej cele. Przemyśl to . A jakby tak u tatula derechtora zajmnęła się tropieniem żydomasonerii? Mogłaby mięć sukces!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.12.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ooooo ... w piwnym zestawie i "koźlaczek" się znalazł Zagrycha tyż porzundnie wygląda ... a szczelba to "breneka" takie se "under and over" na dole "kalibrówka" na górze "śrutówka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.12.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 No patrz, Zochno taki pierog, a jaki LANS To moze i ja moglabym Cie jakos postraszyc albo przynajmniej na priva ostrzec Joshi - zdrowko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Temat żydowski już przerobiony - wprawę mam , więc RETRO w ramach promocji sprawdzę Ci pochodzenie gratis .....reszta na priv.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 No patrz, Zochno taki pierog, a jaki LANS To moze i ja moglabym Cie jakos postraszyc albo przynajmniej na priva ostrzec Szczęściaro, bliżej masz Widzę, że w samą porę wróciłam Zdróweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ależ Wy baby jezdeście mściwe bestyje ..... przyznać sie , czy w powieści w odcinkach cuś o mnie na poprzednich stronach nie bazgrałyście .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.12.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Temat żydowski już przerobiony - wprawę mam , więc RETRO w ramach promocji sprawdzę Ci pochodzenie gratis .....reszta na priv.. uprzedam, żem nieobrzezany, nie wiem, czy takie lubisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.12.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 OK ze stolicy droga nie taka daleka- moze jakies okoloswiateczne spotkanie "grupy" - zapraszam w imieniu swoim i Zochny (Zosiu wybacz mi ten moj malutki lansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 rzucam lans pierogowy na rzecz wspólnego towarzysko- alkoholowego moje drzwi stoją przed Wami otworem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts