MARTINA1 15.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Retro - to kto inny sprawdza , a zresztą nie wszyscy Żydzi są obrzezani -to o niczym nie świadczy ....napisałam - reszta na priv......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 15.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Kobitki Wy tu gadu-gadu .......... a w garach wam się "cuś" nie przypala Smoczyca sztuczny problem na forum "postawiła" żeby jej licznik szybciej bił a wy " wkoło macieju" ją " karmicie" Zeby chociasz jakaś dramaturgia tego była, troche dreszczyku a tu " tylko ciepłe kluchy mocno rozgotowane " Znieńcie troszke scenariusz , plisssss ps. czujcie się jakbym tego wogóle nie napisał, bo wiecie .......... są osoby nie do ruszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ekhm-khmmmm Jak rozumiem, wszyscy przed świętami dysponują nadmiarem czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ależ Wy baby jezdeście mściwe bestyje ..... przyznać sie , czy w powieści w odcinkach cuś o mnie na poprzednich stronach nie bazgrałyście .... No co Ty? Ja to się aż boję zapytać, że o sprawdzaniu nie wspomnę. rzucam lans pierogowy... Łomatko gdzie te pierogi? Przegapiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ależ Wy baby jezdeście mściwe bestyje ..... przyznać sie , czy w powieści w odcinkach cuś o mnie na poprzednich stronach nie bazgrałyście .... No co Ty? Ja to się aż boję zapytać, że o sprawdzaniu nie wspomnę. rzucam lans pierogowy... Łomatko gdzie te pierogi? Przegapiłam... Żałuj, pychotka były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Jak rozumiem, wszyscy przed świętami dysponują nadmiarem czasu? Ja i owszem. Moje dziecko od jakiegoś czasu lepiej śpi. Mojego mieszkania i tak się nie da wysprzątać. Pierniki upieczone a wigilię robi mama z siostrą. To się wylansowałam, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Jak rozumiem, wszyscy przed świętami dysponują nadmiarem czasu? Ja i owszem. Moje dziecko od jakiegoś czasu lepiej śpi. Mojego mieszkania i tak się nie da wysprzątać. Pierniki upieczone a wigilię robi mama z siostrą. To się wylansowałam, nie? Nieźle, u mnie jeszcze lepiej, bo dziecka brak, a piernik piekę średnio raz w miesiącu i się nie rozdrabniam na te małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Czuję się przelicytowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Jeśli chodzi o wyluzowanie przed świętami, to naprawdę trudno mnie przebić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 15.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ja siedzę w pracy( tzn w małym pokoju ) i temat świąt interesuje mnie tylko w kategorii zapieprzającego czasu jeśli mi się uda mi się z pracą uporać do soboty, to pozamiatam w ramach porządków świątecznych Na więcej mi energii braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Smoczyca sztuczny problem na forum "postawiła" : wiesz .... mnie te słowa : sztuczny i postawiła .... jakoś nie z problemem sie kojarzą .... ale niech Ci będzie - o najmądrzejszy z mądrych niewypowiadający się ponad miarę byle gdzie i z byle kim w obawie o podwyższenie stanu swojego licznika który nijak nie odzwierciedla schizofrenicznego stanu Twojej duszy .... to tyle, dziękuję za uwagę .... trollowi mariankossy już dziękujemy .... JoSchi ...przeczytałam z uwagą powieść w odcinkach ... wyłam tak, że się stary obudził i spojrzał jak na co najmniej nienormalną ... i powiem : to trza opublikować ....pulitzer w kieszeni ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 JoSchi ...przeczytałam z uwagą powieść w odcinkach ... wyłam tak, że się stary obudził i spojrzał jak na co najmniej nienormalną ... i powiem : to trza opublikować ....pulitzer w kieszeni ..... No to teraz pisz jak na spowiedzi. Było tam co o mnie? Aha. I wywal to 'c' z mojego nicka bo będę Ci się śnić po nocach. To całkiem poważna groźba jest i jawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 JoSchi ...przeczytałam z uwagą powieść w odcinkach ... wyłam tak, że się stary obudził i spojrzał jak na co najmniej nienormalną ... i powiem : to trza opublikować ....pulitzer w kieszeni ..... No to teraz pisz jak na spowiedzi. Było tam co o mnie? Czy na tak postawione pytanie jest jakaś dobra odpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 JoSchi ...przeczytałam z uwagą powieść w odcinkach ... wyłam tak, że się stary obudził i spojrzał jak na co najmniej nienormalną ... i powiem : to trza opublikować ....pulitzer w kieszeni ..... No to teraz pisz jak na spowiedzi. Było tam co o mnie? Czy na tak postawione pytanie jest jakaś dobra odpowiedź? Obiecuję przyjąć z godnością i nie zabijać posłańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 JoSchi ...przeczytałam z uwagą powieść w odcinkach ... wyłam tak, że się stary obudził i spojrzał jak na co najmniej nienormalną ... i powiem : to trza opublikować ....pulitzer w kieszeni ..... No to teraz pisz jak na spowiedzi. Było tam co o mnie? Czy na tak postawione pytanie jest jakaś dobra odpowiedź? Obiecuję przyjąć z godnością i nie zabijać posłańca. To idę i ja poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 nie trybie forumowych niuansów .... nicki nie padały .... ale fabuła rewelka JoShi .... pamiętać bede .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.12.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Smoczyca sztuczny problem na forum "postawiła" bo sztucznego łatwiej postawić! I stoi! Nawet bez baterii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 nie trybie forumowych niuansów .... nicki nie padały .... ale fabuła rewelka No fcuktycznie. Może będe musiała poświęcić jutrzejszy wieczór na dokładną lekturę, bo włączyłam się stosunkowo niedawno, a już mi się spodobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Smoczyca sztuczny problem na forum "postawiła" bo sztucznego łatwiej postawić! I stoi! Nawet bez baterii! no, ba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.12.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Smoczyca sztuczny problem na forum "postawiła" bo sztucznego łatwiej postawić! I stoi! Nawet bez baterii! i bez wstepnych ceregieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts