Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto na forum jest nietykalny ?????

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 825
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dziś patrząc nieco innym okiem ..... ze stażem który mam za sobą i doświadczeniami forumowymi wiem, że warto walczyć o swoje poglądy z każdym ....

:lol: A ja właśnie wręcz przeciwnie :lol:

Nie czuję potrzeby walki o swoje poglądy, bo je po prostu mam - ile dyskusji na forum, tak chyba jeszcze nikt nikogo nie przekonał do zmiany poglądów :roll: Mogę powiedzieć, co myślę, z nikim się zgadzać nie muszę, poglądy mogę wymieniać, ale nie muszę o nie walczyć. Są moje i tyle :lol:

Aż żałuję czasem, że w realu tak odpuścić nie potrafię :oops:

A jeśli chodzi o tę "nietykalność", to dla mnie sprawa się wyjaśniła - prywatne ostrzeżenia na zasadzie "uprzejmie donoszę", to chyba nie jest sprawa, którą się warto przejmować :o No, chyba że ktoś się lubi bać :roll:

daggulka a mi kiedys ktos na priv podał nicki które powinnam omijac aby zaoszczedzic zdrowia :lol: :lol: i jestem tej osobie bardzo wdzieczna bo wiem kogo lepiej nie dotykać :wink: Osoba która mi udzieliła tej rady jest bardzo starym stażem forumowiczem i bardzo rzadko bierze udział w dyskusjach wiec zaufałam jej słowom .Aby sie szarpac trzeba miec czas i zdrowie .Lepiej iść polna scieżka :lol:

hm ..... nie wiem co mam Ci napisać ....

mam inne zdanie .....

a możesz podać nicki osób które znalazły się na liście?

ale jaja

chyba te moje zdanie o Krupówkach to kula w płot

ale jeżeli Cię, Marto, interesuje moje zdanie o tym miejscu to mogę to napisać

choć tu podpadnę pewnie redakcji za niecenzuralne słowa

jaskółeczka ?- dopięła się do udowodnienia kto zasługuje na miano góral i co na miano góralskie;

czasami chęć należenia do jakiejś ograniczonej grupy (ze względów etnicznych, światopoglądowych, smakowych), dających poczucie wyższości nad innymi, przybiera karykaturalne kształty, co śmieszy do łez, bądź powoduje zapalenie się czerwonego światełka, gdy staje się to niebezpieczne

a gdyby ktoś mi coś takiego na priv napisał (o nie zadzieraniu z kimś tam) to chyba na przekór bym to zrobił w pierwszej kolejności, oczywiście nie z urzędu, ale w przypadku niedorzecznej wypowiedzi, nie pozostawiłbym tego bez komentarza

pisanie takich tekstów na priv to taka kieszonkowa odwaga, baaardzo źle świadcząca o autorze

kiedyś dostałem komentarz dot. mojej osoby, czy też postawy, na priv, o ile pamiętam opublikowałem to, bo było żałosno-śmieszne

.... a mi kiedys ktos na priv podał nicki które powinnam omijac aby zaoszczedzic zdrowia :lol: :lol: i jestem tej osobie bardzo wdzieczna bo wiem kogo lepiej nie dotykać :wink:

Jasna Anielcia.

Czyli faktycznie jest jakiś „drugi” obieg?

Bardzo mnie ciekawi kto do tego „spisku” należy – naprawdę.

.... a mi kiedys ktos na priv podał nicki które powinnam omijac aby zaoszczedzic zdrowia :lol: :lol: i jestem tej osobie bardzo wdzieczna bo wiem kogo lepiej nie dotykać :wink:

Jasna Anielcia.

no mnie też jak cholera .... bo pierwszy raz się z tym spotkałam .... i chciałam dojaśnić sprawę :roll:

Jasna Anielcia.

Siwy mniej wiesz to lepiej śpisz :lol: :lol: :lol: .Serio bo ja teraz jak wejde gdzies i zobacze którys z nicków to głowa mnie boli :cry:

:roll: :o a co Te osoby moga Ci niby zrobic, ze az Cie glowa boli na widok ich nikow w danym temacie?

Nie czuję potrzeby walki o swoje poglądy, bo je po prostu mam

ot co .... po prostu bardziej ugodowy egzemplarz jesteś :roll: :wink:

to może się dowiemy któż to takie uprzejme donosy pisze na priv?

przyzna się ktoś?

a może dowiemy się jednak kogóż to należy szerokim łukiem omijać, hę? :roll:

Nie czuję potrzeby walki o swoje poglądy, bo je po prostu mam

ot co .... po prostu bardziej ugodowy egzemplarz jesteś :roll: :wink:

Właśnie chciałabym tak w realu też umieć :lol: Może nie miałabym na pieńku z szefem, administracją, bankiem i... nie pamiętam, ale pewnie by się znalazło :wink: Chociaż chyba chodzi o to, że wolę walczyć o swoje prawa, bo o poglądy nie muszę - wiadomo, są jedyne słuszne :wink:

przyzna się ktoś? :roll:

A ma to sens? Każdy chyba sam może ocenić wartość takich wiadomości - jedni skorzystają i będą się czuli uprzedzeni, inni oleją i zrobią na odwrót, a jeszcze inni wywleką na światło dzienne tworząc kolejną, sztuczną aferę :roll:

przyzna się ktoś? :roll:

A ma to sens? Każdy chyba sam może ocenić wartość takich wiadomości - jedni skorzystają i będą się czuli uprzedzeni, inni oleją i zrobią na odwrót, a jeszcze inni wywleką na światło dzienne tworząc kolejną, sztuczną aferę :roll:

hm .... niby tak , ale ciekawość mnie zżera kto znalazł się na nieoficjalnej liście "do omijania" i z jakich powodów ..... :roll:

MARTINA1 .... lincz ..... hm..... duże słowo .....

ktoś kto wyraża swój pogląd na sprawe na forum musi się liczyć ze słowami krytyki również .... nie każdy musi podzielać zdanie na określony temat .....

Co do pytania dotyczacego watku to napisze - nie wiem kto na forum jest nietykalny!!!

Sa tutaj osoby pyskate, zadziorne, takie co radza, maja poczucie humoru, pociesza kiedy trzeba, dogryza jak maja zly dzien, pisza glupoty ale zadna z tych osob nie jest dla mnie nietykalna.

Odzywam sie w kazdym temacie, w ktorym mam cos do powiedzenia, jesli w danym watku jest osoba, ktora mnie drazni i nie daj boze jeszcze mnie w dodatku cytuje - ignoruje ja po prostu!

W zyciu prywatnym jestem nerwus i szybko sie "pienie", na forum zagladam dla rozrywki, relaksu i poprawy nastroju i tutaj niepotrzebne mi jest wdawac sie w dyskusje, ktore podnosza cisnienie, wiedzac ze i tak kazdy ma swoje racje.

Co do pytania dotyczacego watku to napisze - nie wiem kto na forum jest nietykalny!!!

Sa tutaj osoby pyskate, zadziorne, takie co radza, maja poczucie humoru, pociesza kiedy trzeba, dogryza jak maja zly dzien, pisza glupoty ale zadna z tych osob nie jest dla mnie nietykalna.

Odzywam sie w kazdym temacie, w ktorym mam cos do powiedzenia, jesli w danym watku jest osoba, ktora mnie drazni i nie daj boze jeszcze mnie w dodatku cytuje - ignoruje ja po prostu!

W zyciu prywatnym jestem nerwus i szybko sie "pienie", na forum zagladam dla rozrywki, relaksu i poprawy nastroju i tutaj niepotrzebne mi jest wdawac sie w dyskusje, ktore podnosza cisnienie, wiedzac ze i tak kazdy ma swoje racje.

I o to chodzi :lol:

Dodam tylko na marginesie, że jak widzę Twojego nicka w jakimś wątku, to mnie od razu głowa boli, bo sobie uświadamiam natychmiast jaki mam syf w chałupie :oops: :oops: :oops: :wink:

Zainspirowana wypowiedzią jednej z forumowiczek , tą oto:

HM .....dziwne ,ale prawdziwe - dostałam na priv ostrzeżenia odnośnie nietykalności pewnych osób na forum ....czyżby szykowała się typowa ustawka ?

A może jest tak ,że można napisać to co się myśli i PRAWDA ma jakąś wartość , a nie kumpelskie układy - PRZEKONAMY SIĘ .....

postanowiłam sprawdzić o co kaman ......

nigdy nie dostałam podobnego maila na forum .... a jestem tu od 3,5 roku .....

co to znaczy , ze lepiej kogoś nie tykać .... nie rozumiem tego ... takich ostrzeżeń na priv ..... jeśli gnoję kogoś na forum w obronie swoich poglądów pisząc ostrzej to mogłaby to być równie dobrze Królowa Elżbieta - dla mnie to bez znaczenia ....

może ktoś mi rozjaśni .... :roll:

radzę mię nie tykać bo warczę!